telif ihlalimi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

telif ihlalimi?

Mesaj gönderen 4thEspada »

5500 satılır yazdım direk susturma vermıssın ılk defa boyle bırseyle karsılsıyorum 2 yıldır sureklı satan var adamlar susturma almıyor ben susturma alıyorum bıde 5500 satılır yazmısım akçe dıye bır kelıme cıkmamıs ne sacma ıs yapıyorsunuz anlamadım
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: telif ihlalimi?

Mesaj gönderen MuratABI »

Ya kaybol git ya telifim ....... ..s... telif ihlalimi diyo
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

belki 5500 tane mantar satıyorum yönetimden cevap bekliyorum destegede yolladım sanırım destekde yenı arkadaslar denetmenler ıse baslamıs
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

4thEspada yazdı:belki 5500 tane mantar satıyorum yönetimden cevap bekliyorum destegede yolladım sanırım destekde yenı arkadaslar denetmenler ıse baslamıs
He He Oldu :D
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Hesabını kontrol ederler bakarlar ki 5500 tane materyal'lik bir şey yok bunu da rezil edecek biçimde söylerler :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mobilsorun yazdı:Hesabını kontrol ederler bakarlar ki 5500 tane materyal'lik bir şey yok bunu da rezil edecek biçimde söylerler :D

Benim hesabıma giriyorlarsa nerde oyuncu mahrumiyeti bana neden denk geldı onu anlamadım bu işi sürekli yapan arkadaşlar var

Şunuda belirtiyim ben eğer susturma yiyorsam kısaltılmış küfür edenler yemesi lazım yoksa denetmen arkadaşlar uğrolsun

Not: Hesabımda 3300 civarı mantar var ;)
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mobilsorun yazdı:Hesabını kontrol ederler bakarlar ki 5500 tane materyal'lik bir şey yok bunu da rezil edecek biçimde söylerler :D

+ Olarak 3000 satılır dıyınce yinemı sus yiyeceğim acaba ? cevap bekliyorum yetkililerden
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

5500 akçe satılır yada bulunur gibi ifadeler kullanan oyuncularımıza telif ihlalini sebebiyle cezai işlem uygulanmaktadır. 5500 elmas satılır/ bulunur yada 5500 kripraz satılır/bulunur gibi ifadeler kullanan oyuncularımızın envanterine bakılır, eğer envanterinde belirttiği kadar kripraz, elmas vb. söylenen materyal yoksa yine cezai işlem uygulanır.

3000 satılır gibi ifade kullandığınız taktirde yine cezai işleme tabii tutulacaksınız.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön