İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !
-
- İskele Babası
Re: İKV Mani Yarışması Kazananları Belli Oldu !
Evet 7 Hece Kuralını Çıkarsak Sanırım Benim Manim de Dereceye Girebilcek Renkli Bir Mani 

İnsanlar Size Bir Kere Yalan Söylediyse Emin Olun Devamı Gelicektir.
İzimden Gelenler Elbet Gerçeği Görecektir...
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, etkinliğin adı üstünde arkadaşlar. Mani yarışması. Tamam talebelik hayatınızda ders kitaplarında bu lanet sistem size belki mani nedir, nasıl yazılır diye göstermedi fakat her zor durumda kaldığınızda başvurduğunuz "Google Amca"nıza bunu da sorsaydınız. 7'li hece ölçüsü ile yazılacağını bilmiyorduk diyorsunuz, mani bu ya hu, adam size serbest uyakta hecede dörtlükler yazın dememiş ki? Boşuna nefesinizi tüketmeyin, kendi cehaletinize kılıf aramaktan başka bir şey değil sizinki.

- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Fıerce
sen ne saçmalıyorsun ya,bu kadarda herşeyi kabullenen bi tip olmana gerek yok, bak bende desteği seviyorum elbet bi bildikleri vardır ama,birde şu tarafından bak olaya;birisi yazdı: Düz mani 7li hece ölçüsüyle yazılıyor. Adam zaten mani yazılacak demiş, sana nasıl yazdıldığının dersini de mi versin istiyorsun?
Ayrıca kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
mesela ben önceki yarışmaya katılmadım diyelim ozaman bu kuralı görmemiş farkında olmamış olucaktım büyük ihtimalle,yani hiç bir şansım yok tu anlıyacağın .. ama eski yarışmalara katılanlar bilmiş oluyor,
şuan tamamiyle hakkımız yenmiş oldu kardesim kusura bakma istediğni yazabilirsin ben böyle hissediyorum bunu değiştiremessin
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Fıerce
evet kardesim senin deyiminle ''cahiliz '', fakat bu yarismayı en cahile göre yapmaları lazım bunu da unutma tamammı,, haberciler,dergi yazarlar,gazeteciler vs vs bir sürü sektörde en önde gelen altın kuraldır.BilgeTonyukuk yazdı:Kazanan arkadaşları tebrik ederim, etkinliğin adı üstünde arkadaşlar. Mani yarışması. Tamam talebelik hayatınızda ders kitaplarında bu lanet sistem size belki mani nedir, nasıl yazılır diye göstermedi fakat her zor durumda kaldığınızda başvurduğunuz "Google Amca"nıza bunu da sorsaydınız. 7'li hece ölçüsü ile yazılacağını bilmiyorduk diyorsunuz, mani bu ya hu, adam size serbest uyakta hecede dörtlükler yazın dememiş ki? Boşuna nefesinizi tüketmeyin, kendi cehaletinize kılıf aramaktan başka bir şey değil sizinki.
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

adamlar isi bitirdikten sonra diyorlar.Ayrica konu bizim 7li olup olmamasini bilmemiz degil mesela bundan 2mi 3mu sene once maninin kurallari aciklandigini gormustum burda da aciklanmamis herhalde serbest yazilacak diye 7yi gecirmistim oyuzden aciklamalari lazimdi.mobilsorun yazdı:
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Resimdeki iletinin tarihine dikkat. İş bittikten sonra değil, bir sene önceki etkinlikte yazılmış bir ileti. Mani etkinliği 2013 ve 2014 senelerinde yapıldı zaten. 2-3 sene önceki mani yarışmasının kuralları olması mümkün değil. 2012'de Fan Art vardı, oradaki kategorilerde de "Mani" yoktu.ozanoka95 yazdı: adamlar isi bitirdikten sonra diyorlar.Ayrica konu bizim 7li olup olmamasini bilmemiz degil mesela bundan 2mi 3mu sene once maninin kurallari aciklandigini gormustum burda da aciklanmamis herhalde serbest yazilacak diye 7yi gecirmistim oyuzden aciklamalari lazimdi.

tarihi gördüm merak etme ayrıca 2012de de yapıldı.2013te olsa ne farkeder kurallar bitincemi açıklanır?BilgeTonyukuk yazdı:Resimdeki iletinin tarihine dikkat. İş bittikten sonra değil, bir sene önceki etkinlikte yazılmış bir ileti. Mani etkinliği 2013 ve 2014 senelerinde yapıldı zaten. 2-3 sene önceki mani yarışmasının kuralları olması mümkün değil. 2012'de Fan Art vardı, oradaki kategorilerde de "Mani" yoktu.ozanoka95 yazdı: adamlar isi bitirdikten sonra diyorlar.Ayrica konu bizim 7li olup olmamasini bilmemiz degil mesela bundan 2mi 3mu sene once maninin kurallari aciklandigini gormustum burda da aciklanmamis herhalde serbest yazilacak diye 7yi gecirmistim oyuzden aciklamalari lazimdi.![]()
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Linkini gönderir misin 2012 Mani Yarışması konusunun?ozanoka95 yazdı:tarihi gördüm merak etme ayrıca 2012de de yapıldı.2013te olsa ne farkeder kurallar bitincemi açıklanır?

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
viewtopic.php?f=99&t=98929BilgeTonyukuk yazdı:Linkini gönderir misin 2012 Mani Yarışması konusunun?ozanoka95 yazdı:tarihi gördüm merak etme ayrıca 2012de de yapıldı.2013te olsa ne farkeder kurallar bitincemi açıklanır?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..