Merhaba arkadaslar uzun sure once oyunu birakmistim. Simdi gelip 2-3 hafta takilmak istiyorum. Sunucular hakkinda birkac soru soracagim sizlere.
Oncelikle sunucularin yogunluk durumu nedir? Son biraktigimda eminonu haric cogu sunucu tenha idi. Hala oyle mi? Sunucu birlestirmesi vs. oldu mu?
Ikinci olarak sunucu piyasalari ne durumda seyrediyor? Ozellikle eminonu ve tilsim sunucularinda M1 Y2 tilsimlari fiyatlari ne kadar seyretmekte, xenotim kondrit salgi peptit jadeit fiyatlari ne durumda? Simdiden tesekkur ediyorum.
Not: Hic baslama vb. yorum yapacak arkadaslar zahmet etmesinler. Tas catlasa 1 ay oyalanmayi dusunuyorum. Uzun suredir yeni bolge gelmediginden ve oyunu artik ayakta tutacak gelistirici ekibi olmadigindan haberdarim. Oyuna para kazandirma veya baglanma gibi bir niyetim de yok. Eglencesine kurup oynamaya baslayacagim.
Sunucu Durumları
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu Durumları
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: Sunucu Durumları
Aramıza tekrardan hoşgeldin. Sunucu durumları hakkında oynadıgım 2 sunucuyu sadece söyleyebilirim. Beyazköşk ve Teşkilat sunucuları Teşkilat sunucusu Beyazköşke göre daha sakin. Ama piyasası köşke göre azda olsa yüksek. Birleşim durumu olmadı.Typeous yazdı:Merhaba arkadaslar uzun sure once oyunu birakmistim. Simdi gelip 2-3 hafta takilmak istiyorum. Sunucular hakkinda birkac soru soracagim sizlere.
Oncelikle sunucularin yogunluk durumu nedir? Son biraktigimda eminonu haric cogu sunucu tenha idi. Hala oyle mi? Sunucu birlestirmesi vs. oldu mu?
Ikinci olarak sunucu piyasalari ne durumda seyrediyor? Ozellikle eminonu ve tilsim sunucularinda M1 Y2 tilsimlari fiyatlari ne kadar seyretmekte, xenotim kondrit salgi peptit jadeit fiyatlari ne durumda? Simdiden tesekkur ediyorum.
Not: Hic baslama vb. yorum yapacak arkadaslar zahmet etmesinler. Tas catlasa 1 ay oyalanmayi dusunuyorum. Uzun suredir yeni bolge gelmediginden ve oyunu artik ayakta tutacak gelistirici ekibi olmadigindan haberdarim. Oyuna para kazandirma veya baglanma gibi bir niyetim de yok. Eglencesine kurup oynamaya baslayacagim.
xenotim jadeit kondrit fiatları 2 sunucudada 4 ile 5 m arasında salgı peptit 2.5m 3.5m fiatları var..M1 ve Y2 fiatları Beyazköşk te de Teşkilatta da aynı nakite sıkışan 350 den veriyor normalde 375 400 arası fiatları var. Ama sen yinede teşkilatta başlama. Biz çar aktardıktan sonra öğrendik sunucunun yarısı hırsızmış. Çok fazla dolandırmaya çalışan adam oluyor. Beyazköşk daha güvenilir bu açıdan
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
http://forumkumsaati.com/dergi/3/
burada sunucu piyasası bilgileri bulunuyor sanırım en son güncel mecmua 3 tü bi bak derim
burada sunucu piyasası bilgileri bulunuyor sanırım en son güncel mecmua 3 tü bi bak derim
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Su anda mobildeyim mecmua acilmiyor. Zahmet olmazsa orada yazan Tilsim sunucusu icin olan bilgileri buraya yapistirir misin? Fiyatlar kafi
)
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk oynamak için ideal bir sunucu
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Halihazirda tilsim sunucusunda karakterim var. Diger sunucu durumlarini IKV nin kotu gidisati acisindan sordum. Eminonu sunucusunu da en kalabalik sunucu olmasindan kaynakli sordum.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Derginin çıkış tarihi Haziran sonudur. Aradan 1 aydan fazla süre geçmiştir. Dergi ekibi olarak üçüncü sayıda yayın hayatımıza son verdik. O piyasa bilgisi oldukça eski anlayacağınız. Nitekim piyasa arz-talep doğrultusunda sürekli yükselip alçalıyor.alifurkanyalcin yazdı:http://forumkumsaati.com/dergi/3/
Gelelim konuya, selamun aleyküm;
Sunucu birleştirmesi gibi bir durum olmadı. Eminönü hala yoğunluğunu koruyor. Tılsım sunucusu ise biraz tenha, yine Lodoslar az sayıda, Arzlar sayıca üstün. Piyasalarına gelecek olursak, Eminönü'nde çok çok önceden bulunduğum için malumat verirsem yanlış olur, Tılsım için ise diyebileceklerim;
- Meteorit 1: 370 - 400 m arası.
- Yıldırım 2: 380 - 410 m arası.
- Xenotim: 6-7 m.
- Kondrit: 6-7 m.
- Jadeit: 5-6 m.
- Örümcek Salgısı: 2-3 m.
- Peptit Kolorotoksin: 3-4 m.

- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Tesekkur ediyorum cevaplariniz icin. Son oynadigimda m1 y2 fiyatlari 200m e duser demistim, hala pahaliligini koruyormus
)
GB ye gun icinde giren grup sayisi bir hayli azdi. Yazin etkisiyle artis oldu mu? Gun boyunca 1 2 loncanin kendi arasinda girmesinin disinda grup kurulmuyordu.
GB ye gun icinde giren grup sayisi bir hayli azdi. Yazin etkisiyle artis oldu mu? Gun boyunca 1 2 loncanin kendi arasinda girmesinin disinda grup kurulmuyordu.