bi çarda 2 tane m1 olursa ne mi olur ?
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: bi çarda 2 tane m1 olursa ne mi olur ?
[GM]Zifandan rica ediyorum konu lütfen kitlesin çok gereksiz bir konu :!: :geek:
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Yarıldım :lol: :lol: :lol: :lol:MuratABI yazdı:He denedim konslayıncada tarıyosun adamıbakana24 yazdı:Hiç denediniz mi 1 sn ye düşecek mi diye...
Bu tür bir fikri düşünüp bulan ve uygulamaya geçiren bir şahıs için sizin düşündüğünüz bu açık fikir sahibinin en küçük düşüncelerinden biridir sanırım. Bu tür bir açığın olacağından şüpheliyim.
İyi forumlar, iyi oyunlar...
İyi forumlar, iyi oyunlar...
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Yanlış düşünüyosunuz arkadaşlar. Bu konuda 2m1 sormuş ama 2 mavi tılsım yerine 3. sünün takıldığını düşünün?
Çoğu kişi inanmayacağından dolayı az sonra oyunda video cekip size 3 tane mavi tılsım taktığımı kanıtlayacağım.
Not:Her oyunun bir açığı vardır.
Çoğu kişi inanmayacağından dolayı az sonra oyunda video cekip size 3 tane mavi tılsım taktığımı kanıtlayacağım.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Zaten biliniyor bu açık y2+bb3+elek1 videosu çektik yönetim cevap vermeden kaldırdıDefinder yazdı:Yanlış düşünüyosunuz arkadaşlar. Bu konuda 2m1 sormuş ama 2 mavi tılsım yerine 3. sünün takıldığını düşünün?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG