Karakterim Trasfer olmuyor *

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
omerfaruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Yolculuk

Karakterim Trasfer olmuyor *

Mesaj gönderen omerfaruk »

iyi günler ben karakterimi transfer etmek için onay kodu alamıyorum ve destek ekibine talep atıyorum talebin cevabını alamıyorum açtıgım konuya cevaben 18 Tem 2014 16:36
Merhaba,

Karakter transfer işlemini gerçekleştirmek için kaynak hesabınıza gönderilen onay mesajına ulaşmanız ve onaylamanız gerekmektedir. İşlemleri doğru şekilde yaptığınız halde kaynak hesabınızın bulunduğu mail hesabınıza onay kodu gelmiyorsa Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım isteyebilirsiniz.

İyi eğlenceler.

bunu uyguladım ama yinede sonuc yok lutfen ilgilenmenizi istiyorum
[img][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 3dd4cf.jpg[/img][/img]

[img][IMG=http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 3dd4cf.jpg][/img][/img]
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Karakterim Trasfer olmuyor *

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Aşağıdaki işlem adımlarını uygulayarak tekrar karakter transfer işleminizi gerçekleştiriniz.

- Aktarım işleminin gerçekleştirileceği sunucu seçilir.
- Karakterin içinde bulunduğu kaynak hesap ve karakterin aktarılacağı hedef hesap ile giriş yapılır.
- Gelen listeden aktarılacak karakter seçilir ve "Gönder" denilir. Ardından son onay verilir.
- Gönder tuşuna bastıktan sonra başvurunuz kayıt edilir.
- Üyeliğinize bir onay kodu e-postası ya da SMS'i gönderilir.
- E-postanıza gelen onay linkini tıkladığınızda ya da SMS olarak gelen onay kodunuzu kullandığınızda transfer isteğiniz onaylanacaktır. - Yapmış olduğunuz başvurular bir sonraki gün sabah sunucuların güncellemesi ile birlikte tamamlanır ve karakteriniz yeni kullanıcısına aktarılmış olur. Karakter aktarım işleminizin sonucu e-posta/SMS ile bildirilir.

Karakter transfer işlemi yaparken kaynak yada hedef hesabınız gsm üyeliğiyle başına "0" koymadan işlemlerini gerçekleştiriniz.

Yukarıda belirtilen adımları eksiksiz bir şekilde uyguladığınız halde karakter transfer işlemini gerçekleştiremiyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Dükkan Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Dipnot: Karakter aktarım başvurunuz eğer gerçekleşmezse hakkınız sabah güncellemesiyle iade edilir.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Bonservis bedeli yüksektir ya da yabancı sınırlaması falan vardır kardeşim federasyona başvur
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

Trasfer olmuyosa Transfer etmeyi dene bence olur.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Kaynak hesap e-mail mi, GSM mi? Ona göre tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışalım :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
omerfaruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

VatanSeveriz yazdı:Bonservis bedeli yüksektir ya da yabancı sınırlaması falan vardır kardeşim federasyona başvur
Federasyonla nasıl iletişime gececegimi bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
omerfaruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

xLuCaGox yazdı:Kaynak hesap e-mail mi, GSM mi? Ona göre tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışalım :)
kaynak hesap e-mail ve Domaini kapatılmış üyeliğim cok eski bir üyeliktir sonu (@w.cn) olarak bitiyor.
Microsoft açıklaması : Eğer @w.cn hesabını Hotmail ve Outlook.com ile kullanıyorsanız, iletilerinizin posta kutunuzdan kaybolduğunu farketmiş olabilirsiniz. Eylül ayının 28’inden beri, @w.cn domain alanının sahipleri domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurdular.
Tekrar vurgularsak, bu w.cn domain alanı sahiplerinin, domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurmalarından dolayı kaynaklanmıştır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön