iyi günler ben karakterimi transfer etmek için onay kodu alamıyorum ve destek ekibine talep atıyorum talebin cevabını alamıyorum açtıgım konuya cevaben 18 Tem 2014 16:36
Merhaba,
Karakter transfer işlemini gerçekleştirmek için kaynak hesabınıza gönderilen onay mesajına ulaşmanız ve onaylamanız gerekmektedir. İşlemleri doğru şekilde yaptığınız halde kaynak hesabınızın bulunduğu mail hesabınıza onay kodu gelmiyorsa Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım isteyebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
bunu uyguladım ama yinede sonuc yok lutfen ilgilenmenizi istiyorum
[img][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 3dd4cf.jpg[/img][/img]
[img][IMG=http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 3dd4cf.jpg][/img][/img]
Karakterim Trasfer olmuyor *
Re: Karakterim Trasfer olmuyor *
Merhaba,
Aşağıdaki işlem adımlarını uygulayarak tekrar karakter transfer işleminizi gerçekleştiriniz.
- Aktarım işleminin gerçekleştirileceği sunucu seçilir.
- Karakterin içinde bulunduğu kaynak hesap ve karakterin aktarılacağı hedef hesap ile giriş yapılır.
- Gelen listeden aktarılacak karakter seçilir ve "Gönder" denilir. Ardından son onay verilir.
- Gönder tuşuna bastıktan sonra başvurunuz kayıt edilir.
- Üyeliğinize bir onay kodu e-postası ya da SMS'i gönderilir.
- E-postanıza gelen onay linkini tıkladığınızda ya da SMS olarak gelen onay kodunuzu kullandığınızda transfer isteğiniz onaylanacaktır. - Yapmış olduğunuz başvurular bir sonraki gün sabah sunucuların güncellemesi ile birlikte tamamlanır ve karakteriniz yeni kullanıcısına aktarılmış olur. Karakter aktarım işleminizin sonucu e-posta/SMS ile bildirilir.
Karakter transfer işlemi yaparken kaynak yada hedef hesabınız gsm üyeliğiyle başına "0" koymadan işlemlerini gerçekleştiriniz.
Yukarıda belirtilen adımları eksiksiz bir şekilde uyguladığınız halde karakter transfer işlemini gerçekleştiremiyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Dükkan Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Dipnot: Karakter aktarım başvurunuz eğer gerçekleşmezse hakkınız sabah güncellemesiyle iade edilir.
İyi eğlenceler.
Aşağıdaki işlem adımlarını uygulayarak tekrar karakter transfer işleminizi gerçekleştiriniz.
- Aktarım işleminin gerçekleştirileceği sunucu seçilir.
- Karakterin içinde bulunduğu kaynak hesap ve karakterin aktarılacağı hedef hesap ile giriş yapılır.
- Gelen listeden aktarılacak karakter seçilir ve "Gönder" denilir. Ardından son onay verilir.
- Gönder tuşuna bastıktan sonra başvurunuz kayıt edilir.
- Üyeliğinize bir onay kodu e-postası ya da SMS'i gönderilir.
- E-postanıza gelen onay linkini tıkladığınızda ya da SMS olarak gelen onay kodunuzu kullandığınızda transfer isteğiniz onaylanacaktır. - Yapmış olduğunuz başvurular bir sonraki gün sabah sunucuların güncellemesi ile birlikte tamamlanır ve karakteriniz yeni kullanıcısına aktarılmış olur. Karakter aktarım işleminizin sonucu e-posta/SMS ile bildirilir.
Karakter transfer işlemi yaparken kaynak yada hedef hesabınız gsm üyeliğiyle başına "0" koymadan işlemlerini gerçekleştiriniz.
Yukarıda belirtilen adımları eksiksiz bir şekilde uyguladığınız halde karakter transfer işlemini gerçekleştiremiyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Dükkan Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Dipnot: Karakter aktarım başvurunuz eğer gerçekleşmezse hakkınız sabah güncellemesiyle iade edilir.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bonservis bedeli yüksektir ya da yabancı sınırlaması falan vardır kardeşim federasyona başvur
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
Trasfer olmuyosa Transfer etmeyi dene bence olur.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Kaynak hesap e-mail mi, GSM mi? Ona göre tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışalım :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- omerfaruk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Yolculuk
Federasyonla nasıl iletişime gececegimi bilmiyorumVatanSeveriz yazdı:Bonservis bedeli yüksektir ya da yabancı sınırlaması falan vardır kardeşim federasyona başvur
- omerfaruk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Yolculuk
kaynak hesap e-mail ve Domaini kapatılmış üyeliğim cok eski bir üyeliktir sonu (@w.cn) olarak bitiyor.xLuCaGox yazdı:Kaynak hesap e-mail mi, GSM mi? Ona göre tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışalım![]()
Microsoft açıklaması : Eğer @w.cn hesabını Hotmail ve Outlook.com ile kullanıyorsanız, iletilerinizin posta kutunuzdan kaybolduğunu farketmiş olabilirsiniz. Eylül ayının 28’inden beri, @w.cn domain alanının sahipleri domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurdular.
Tekrar vurgularsak, bu w.cn domain alanı sahiplerinin, domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurmalarından dolayı kaynaklanmıştır.