Eminönü sokakları o gün hiç olmadığı kadar sessizdi.Sokaklarda sadece jandarmalar vardı.Bu sessizliğin nedeni neydi?Eminönü sokakları neden boştu?Çünkü Agah Bey yaptığı açıklamada halkın evden dışarı çıkmaması gerektiğini söylemişti.Agah Bey açıklamasında Eminönünü taş kanatların tehdit ettiğini ve birkaç gün içerisinde Eminönünün istilaya uğrayacağını söylemişti.Bunu duyan halk çaresizce ve umutsuz gözlerle iyi bir haber beklemeye başlamıştır.Agah Bey derhal Jandarma Ali, Komutan, Subay, Domuz, Handan Hanım, Babil Ali ve İsmet Bey' den oluşan kurulun toplanmasını ister.Bütün kurul üyelerine haber salınır ve toplantının gizli yapılacağı söylenir.Kurul üyeleri gece geç saatlerde mısır çarşısında toplanırlar.Kurulda konuşmaya Agah Bey başlar.
>>Sayın kurul üyeleri hepinizin bildiği üzere Eminönü taş kanatların tehditi altındadır.Birkaç gün içinde taş kanatların istilasına uğrayacağız.Hemen hazırlık yapıp saldırıya hazır olmamız gerekmektedir.Hazırlık için fikirleri olanlar varsa lütfen söylesin.
İsmet Bey>>Efendim benim kendi geliştirdiğim stratejim var ve bunu sizine paylaşmak isterim.
Agah Bey>>Buyur İsmet statejini sabırsızlıkla bekliyorum.
İsmet Bey>>Efendim taş kanatlar muhtemelen meteor girişinde saldırıya başlayacaklar.Onları hemen orada durdurmak imkansız gibi görünüyor ancak onları sadece yavaşlatabiliriz.Onların dikkatlerini çekip bir yere toplamamız gerekiyor.Bunun için güçlü savaşçılardan oluşan 50 kişilik bir ekip kurmamız gerek.Bu savaşçılar meteor girişinde taş kanatları karşılayıp dikkatlerini çekecekler ve antrepo arkasındaki cinlerin oraya toplayacaklar.Bu arada ben ve muhafızlarımda antrepo önünde hazır bulunacağız.Taş Kanatlar antrepo arkasına gelir gelmez karşı taaruza geçmemiz gerek.Yalnız karşı taarruz için benim muhafızlarım yetersiz olabilir.Güçlü ve bilgin büyücülerede ihtiyacımız olacaktır.
Handan Hanım>>Birşey sorabilir miyim?Peki Arzın Çocukları bu savaşın neresinde?
İsmet Bey>>En dışında.Siz savaşta yoksunuz!
Handan Hanım>>Ne demek yoksunuz.Taş kanat istilasından bahsediyoruz burada ve siz kalkmış bana siz bu savaşta yoksunuz diyorsunuz.
İsmet Bey>>Ben düşmanlarımla asla aynı safta bulunmadım bulunmamda.
Agah Bey mudahelede bulunur.
>>Lütfen klan işini buraya karıştırmayalım.Klan savaşları yüzünden eminönünde fidan gibi gençlerimizi kaybettik.Şimdi birlik olma zamanı lütfen klan savaşlarınızı biraz olsun erteleyiniz.
İsmet Bey>>Peki o zaman siz sahildeki Koruyucu Fareadamların orada bekleyin.Biz taaruzu gerçekleştirdikten 15 dk sonra size haber salınca son darbeyi vurmak için bize yardım edin.Bu arada biz karşı taaruza geçtiğimizde bilgin ve güçlü büyücülerden oluşan ekip bizim arkamızdan taş kanatları yıpratıcı ahsarlar verecekler.Onların arkasında ise vazgeçilmez olan şifacılar yer alacak ve şifalı duaları ile bize destek verecekler.
Agah Bey>>İsmet Bey' in stratejisini kabul edenler lütfen el kaldırsın!
Handan Hanım hariç kuruldaki herkes el kaldırır.Agah Bey Handan Hanıma bir göz işareti yapar ve Handan Hanımda elini havaya kaldırır.Taş kanatlara karşı yapılacak olan savaşta kullanılacak strateji artık hazırdır.Artık yapacakları tekşey güçlü savaşçı bilgin büyücü ve şifacılar bulmaktır.
Bir Sonraki Gün:
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Agah Bey uykudan uyanır.Jandarma Erini yanına çağırarak Handan Hanımı çağırmasını ister.Jandarma Eride "Emredirsin Agah Bey" diyerek Handan Hanımı çağırmaya gider.Handan Hanım Agah Bey' in kendisini çağırdığını öğrenince yanına arz muhafızı alır ve Agah Bey' in yanına gider.
Handan Hanım>>Buyrun Agah Bey beni çağırmışsınız.
Agah Bey>>Gel Handan seninle konuşacaklarım var.Senden bir rica olacak.
Handan Hanım>>Rica ne demek sizin ricalarınız benim için bir emirdir.
Agah Bey>>Handan bildiğin gibi en geç 2 gün içerisinde taş kanatlar Eminönünü istila edecekler ve bizim bu istilayı önlemek için güçlü savaşçılara, bilgin büyücülere ve şifacılara ihtiyacımız olacak.Savaşçı büyücü ve şifacı seçimlerini sana bırakıyorum.İçlerinden en iyilerini seç ve bana rapor ver.Bu arada 50 Savaşçı 75 Büyücü ve 30 Şifacıya ihtiyacımız var.Taş kanatları alt etmenin yolu çok adamdan değil zekadan geçiyor o yüzden en iyilerine ihtiyacımız olacak!
Handan Hanım>>Emredersiniz Agah Bey.Hemen seçmelere başlıyorum.
Handan Hanım kalesine döner ve muhafızlarından eminönü ve meteorun her yerine ilan aslmalarını ister.Handan Hanım bunun yanı sıra büyük bir karar alır ve Arzın Çocukları dergisinin bir aylığına tekrar açılmasına karar verir.Dergiyi eminönü halkını bilgilendirmek ve sakinleştirmek için açtığını bildirir.
Eminönü ve meteor da ilanı gören dergiyi okuyan herkes arz kalesine hücum eder ve seçmelere katılır.Handan Hanım seçmeye gelenleri son derece zor testlerden geçirir.Bu testlerin içinde güç zeka ve beceri testleri yer almaktadır.Testi geçenler orduyuya katılır.Artık tüm hazırlıklar tamamdır.Eminönü istilayı beklemeye başlar.
Ve O Gün...
İsmet Bey, Lodos muhafızları, büyücüler savaşçılar, şifacılar Handan hanım ve arz muhafızları o gece belirledikleri yerlerde beklediler.Sabah oldu ve eminönü büyük bir gürültü ile uyandı.Eminönünde çığlıklar korkulara karıştı.Eminönü halkı meteor düştükten sonra ilk kez bu kadar büyük bir tranva yaşıyordu.
Taş Kanatlar meteor girişinden saldırıya başladılar...
Faex [ALINTI]
Eminönü İcin Kıymat Günü (Hikaye 1)
Eminönü İcin Kıymat Günü (Hikaye 1)
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Re: Eminönü İcin Kıymat Günü (Hikaye 1)
Hikaye güzel ama gercekten böle bişey olacakmı sadece hikaye mi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ArKadasLar Zamanında Yazılmıstır Paylasmak Simdi Kısmet Oldu. Olay Oldu.
Faex
Faex
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yav bu zaten yazıLmıştı ki aRkadaşım....
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
ArKadasım ALtda Ne Yazıo ALINITI.Sahxesad yazdı:Yav bu zaten yazıLmıştı ki aRkadaşım....
Bazi Bilmeyenler ArkadasLar İcin Paylasılmıstır..
Faex[/b]