Forum yetkilileri bizlere cevap verebilmek için doğruyu bilmeli.
Şu linkteki bilgilendirmeye bakın hele...
http://hizliresim.com/X2obVk
Yetkili ceza alan bir hesaptan başka bir hesaba karakter aktarımı yapılamayacağını dahi bilmiyor. Ama başımızda forum yetkilisi. Özür dilerim yanlış bilgilendirme yapmışım demesi gerekirken konuyu siliyor konunun linki buydu.
viewtopic.php?f=100&p=994036#p994036
Eleştiriye açıkmısınız?
- xxsazobalixx
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Eleştiriye açıkmısınız?
XSAZOBALİX
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme.
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
Re: Eleştiriye açıkmısınız?
Merhaba,
İlgili konu test aşamasındadır. Test aşamasının bitmesiyle birlikte konuyu açan kişiye gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Test işleminin devam etmesi sebebiyle konu kaldırılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi eğlenceler.
İlgili konu test aşamasındadır. Test aşamasının bitmesiyle birlikte konuyu açan kişiye gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Test işleminin devam etmesi sebebiyle konu kaldırılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- xxsazobalixx
- İskele Babası
Arkadaşım doğru olan budur, ben ana avrat küfür edeyim, sonra karakter aktarımı alayım, başka hesaba karakterimi aktarayım susturma cezam kalksın. Bu olay sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı; adaletsizlik olacaktı, açıklamak gerekirse 995 akçeye susturma cezasını kaldırmak olacaktı. Test etmenize gerek yoktur bilerek alınan bir önlemdir. Hata istiyorsanız, test etmek istiyorsanız söyleyin size özel olarak göndereyim bir tane. Bu bir tane sizi yönetimin gözdesi yapabilir. Gerçek hataları test edin bence. Söylemeden de edemiyecem, bilseydim zamanında ekipten ayrılmaya çalışmazdım.
XSAZOBALİX
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
- xxsazobalixx
- İskele Babası
Neyse herzaman dediğim gibi benden tek farkınız birkaç ufak yetkiniz, yeşil taglıların yazmasını o yüzden istemiştim. Test ettiğim bir hatayı onlara bildirecektim, İyi akşamlar. Takıldığınız yer olursa bana ulaşabilirsiniz.
XSAZOBALİX
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
xxSAZOBALİxx
ÜSTADIAZAM
XÜSTADX
oooo çok sert.xxsazobalixx yazdı:Neyse herzaman dediğim gibi benden tek farkınız birkaç ufak yetkiniz
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....