Yeni açtığım bir karakterle gezerken eski anıları günleri hatırladım güzel günlermiş gerçekten. güzel anlarmış.Orta 1 dim sanırım şimdi üniversite vay be ne günler geçmiş.
uzunyillarsonra yazdı:Yeni açtığım bir karakterle gezerken eski anıları günleri hatırladım güzel günlermiş gerçekten. güzel anlarmış.Orta 1 dim sanırım şimdi üniversite vay be ne günler geçmiş.
bölgelere girmesi diğer sınıflara göre çok çok kolay olduğu için yeni açtığım şifacıyı ara ara kasmaya devam bu gidişle aylar sürer ama neyse...
Zincir muhafızı görevi varmış...
Baya zahmetliymiş şifacı kasması pek itemde olmayınca en son sanırım 39 seviye zamanında şifacıyı böyle yaratıklarla kasmıştım. Ondan sonra hep Er meydanın kastırmıştım bir açık vardı tam kapasite olmasa bile başlıyordu savaş.
Fotoğrafı yaptık kitabeyi aldık ama ex 85 ti. Kasarak seviye atlatayım dedim.
uzunyillarsonra yazdı:Yeni açtığım bir karakterle gezerken eski anıları günleri hatırladım güzel günlermiş gerçekten. güzel anlarmış.Orta 1 dim sanırım şimdi üniversite vay be ne günler geçmiş.
Artık oyun sarmıyor daha doğrusu sararda eski dostlar gitti. Oyun yerine müzikleri dinleyip eski anıları yad etmek daha bir zevk veriyor yahu taaa 7 sene önce ilk karakterimle gölge akreplerinde seviye atlamaya çalışmak gibi...