ikv forum app store/android
ikv forum app store/android
Merhaba arkadaslar ben yonetim bilisim sistemleri 2. Sinif ogrencisiyim bu sene okulumuzdaki bi ders icin bi program yapma gorevi verildi ve bende bunu size faydasi olsun hemde benim isim aradan ciksin diye sundum. Cok yakinda app store ve android marketlerden ikv forum programini indirerek telefonunuzdan hizli bir sekilde foruma girebiliceksiniz. Tabi bu konuda bana gerekli destegi veren camialarada tesekkur ediyorum esen kalin.
auril & DoubleLift
Re: ikv forum app store/android
Windows Phone geçtik 
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Tek temennim parasız ve reklamsız olması 
Bol şans şimdiden.
Not: iphone 5s
Bol şans şimdiden.
Not: iphone 5s
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
I waiting for s4 and s5.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Reklamsız olması dileğiyle, başarılar 
Arkadaslar bir cogunuzun talebi ucretsiz ve reklamsiz olmasi. Bu uygulama tabiki ucretsiz olarak kullanilabilicek ama belki bu isin icinde olanlar bilir reklam olmadan programin tutunmasi biraz zor yani app store a belli sartlar karsiliginda kabul ettiriyosunuz uygulamayi. Ama merak etmeyin isinize yaricak ver gercekten eglenceli bir uygulama olucak 
auril & DoubleLift
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Evet eğer sen açıklamasan ben açıklayacaktım arkadaşlar ücretsiz bir uygulamanın reklamsız olma işi bihayli hatta epeyce zor uygulamayı sabırsızlıkla bekliyorum androiddeki gaffardroid mi neydi ondan sonraki tek ikv uygulaması olacak herhalde :mrgreen:Auril yazdı:Arkadaslar bir cogunuzun talebi ucretsiz ve reklamsiz olmasi. Bu uygulama tabiki ucretsiz olarak kullanilabilicek ama belki bu isin icinde olanlar bilir reklam olmadan programin tutunmasi biraz zor yani app store a belli sartlar karsiliginda kabul ettiriyosunuz uygulamayi. Ama merak etmeyin isinize yaricak ver gercekten eglenceli bir uygulama olucak
Uygulama tamamda Sitenin mobil versiyonu olsa daha kullanışlı olur.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Babayın hayrına mı yapıyor la ver parasını yapsın.MuratABI yazdı:Uygulama tamamda Sitenin mobil versiyonu olsa daha kullanışlı olur.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İnci sözlük bile mobil ile uyumlu değiluzunyillarsonra yazdı:Babayın hayrına mı yapıyor la ver parasını yapsın.MuratABI yazdı:Uygulama tamamda Sitenin mobil versiyonu olsa daha kullanışlı olur.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..