GRV gelmıyor neden
GRV gelmıyor neden
ben carımı holde kastım ve grvlerını hıc yapmadım 49 olunca grvlerı yapmaya basladım fakat ne labırente gıremıyyorum ve domuz bana meran sehrıne gıremk ıcın olan grvı vermıyor neden ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: GRV gelmıyor neden
Bazı görevler birbiriyle alakalıdır ( zincir görevler : bir görevi yapmadan diğer görevi alamazsın )Azrail yazdı:ben carımı holde kastım ve grvlerını hıc yapmadım 49 olunca grvlerı yapmaya basladım fakat ne labırente gıremıyyorum ve domuz bana meran sehrıne gıremk ıcın olan grvı vermıyor neden ?
viewtopic.php?f=51&t=106878
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
kardes her grvı yaptım ama emın onundekı metordakı yer altındakı lerın hıc bırı grv vermıyo grv de yok ne labırante gırebılıyom nede meran sehrıne
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Sildiğiniz önemli bir görev olabilir. GB-Anı'ya giderek kontrol ediniz.
hıc bır gvı sılmedık anılda da grv yok zaten oyunda bı hatamı var grv felan vermıyolar
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Desteğe mesaj at.
Hata sende önce ağah beye gidecen görevlere başlıyacan jandarma aliye gidecen alzuhalci ile tanısacan sonra yasemin sevdasına kapılacan labiretin hepsini yapınca mahbure hanım ile tanışacan uzun yol seni beklyor sen jandarma aliye git sorna bnaşla anı denilen sey silinen görevlerle ilgli alınmyan görevin gözükmemesi gayet doğal.
Alzuhalci ile tanışmak için jandarma ali mahbure hanım ile tanışma subay yada agah beymi ne yerlatı görevindede domuz ile tanısacan allah sabır ve yardımcın olsun. sonra meran ilede meranın içindeki muhafız ile tnısacan sonra topal ilede cemberli kapıları meran içinde mısırdaki kütüpaneci kimdin necmimidin onla.
Aşagıdaki listeyi sırasıyla yapmaya başla
viewtopic.php?f=51&t=48689
Alzuhalci ile tanışmak için jandarma ali mahbure hanım ile tanışma subay yada agah beymi ne yerlatı görevindede domuz ile tanısacan allah sabır ve yardımcın olsun. sonra meran ilede meranın içindeki muhafız ile tnısacan sonra topal ilede cemberli kapıları meran içinde mısırdaki kütüpaneci kimdin necmimidin onla.
Aşagıdaki listeyi sırasıyla yapmaya başla
viewtopic.php?f=51&t=48689
A R Z L O D O S