İade

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
DDREAM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sanne

İade

Mesaj gönderen DDREAM »

Eşya İadeLer Ne Zaman GerçekLeşecek.Oyundan Sıkıldım Yav.Yönetim Umursamıyor.Bir an önce eşyalar iade edilsin. :evil: #ARACHNE
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İade

Mesaj gönderen ELENTARi »

En son iadeler 17.07.2014 tarihinde yapılmıştır. Yoğunluğa göre sık aralıklarla yapılmaya çalışılmaktadır. Eşya iade yapılacağı zaman oyunda olmasanız bile eşyalarınız karakterinize yüklenir.

İyi günler dilerim.
DDREAM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sanne

Mesaj gönderen DDREAM »

Yav nasıl 17.07.2014 de yapılmış.İnanmıyorum.16.07.2014 vermişim ben o zaman niye gelmemiş.Vallahi yönetim Umursamıyor.Akçe alacağım zaman desem ki bugün akçe alacam sonra parasını vereyim olur mu ? olmaz yönetim parasal mevzuları umursar.Aldığınız paranın hakkını verin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
KeceL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: < TeK >

Mesaj gönderen KeceL »

DDREAM yazdı:Yav nasıl 17.07.2014 de yapılmış.İnanmıyorum.16.07.2014 vermişim ben o zaman niye gelmemiş.Vallahi yönetim Umursamıyor.Akçe alacağım zaman desem ki bugün akçe alacam sonra parasını vereyim olur mu ?olmaz yönetim parasal mevzuları umursar.Aldığınız paranın hakkını verin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Yönetim Ölmüş Yav.Oyunu Zaten Paraya çevirmişler.Eşya iade yapılsın diyoruz umursayan yok.arkadaş bu böyle olmaz yav.YazıkLar olsun . :evil: :evil: :evil:
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Gönderdiğiniz eşya iade formunuz 17.07.2014 tarihi sonrasında incelendiği için tarafınıza eşyanız iade edilemedi. Bir sonraki eşya iadelerinde eşya iade listenizde karakter adınız varsa iadeniz yapılacaktır.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön