İade
Re: İade
En son iadeler 17.07.2014 tarihinde yapılmıştır. Yoğunluğa göre sık aralıklarla yapılmaya çalışılmaktadır. Eşya iade yapılacağı zaman oyunda olmasanız bile eşyalarınız karakterinize yüklenir.
İyi günler dilerim.
İyi günler dilerim.
Yav nasıl 17.07.2014 de yapılmış.İnanmıyorum.16.07.2014 vermişim ben o zaman niye gelmemiş.Vallahi yönetim Umursamıyor.Akçe alacağım zaman desem ki bugün akçe alacam sonra parasını vereyim olur mu ? olmaz yönetim parasal mevzuları umursar.Aldığınız paranın hakkını verin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Yönetim Ölmüş Yav.Oyunu Zaten Paraya çevirmişler.Eşya iade yapılsın diyoruz umursayan yok.arkadaş bu böyle olmaz yav.YazıkLar olsun . :evil: :evil: :evil:DDREAM yazdı:Yav nasıl 17.07.2014 de yapılmış.İnanmıyorum.16.07.2014 vermişim ben o zaman niye gelmemiş.Vallahi yönetim Umursamıyor.Akçe alacağım zaman desem ki bugün akçe alacam sonra parasını vereyim olur mu ?olmaz yönetim parasal mevzuları umursar.Aldığınız paranın hakkını verin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Merhaba,
Gönderdiğiniz eşya iade formunuz 17.07.2014 tarihi sonrasında incelendiği için tarafınıza eşyanız iade edilemedi. Bir sonraki eşya iadelerinde eşya iade listenizde karakter adınız varsa iadeniz yapılacaktır.
İyi eğlenceler.
Gönderdiğiniz eşya iade formunuz 17.07.2014 tarihi sonrasında incelendiği için tarafınıza eşyanız iade edilemedi. Bir sonraki eşya iadelerinde eşya iade listenizde karakter adınız varsa iadeniz yapılacaktır.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler