Susturma cezaları hk!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Susturma cezaları hk!!!

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Merhaba,
Meran sunucusunda 4 pluslu hesapla oyunu oynamaktayım .
Şimdi size bana atılan susları yazacağım GM arkadaşlar eminimki şu destek ekibinizin ne kadar lakayit çalıştığınızdan bilginiz yoktur...

Bana atılan ilk susun sebebi '' As '' işte bu iki harf
Ardından bana küfür eden bir karakteri ss alıp şikayet ettim bana gelen cevap böyle durumlarda işlem yapılmadı şikayet et butonunun kulladıldığı eyw dedim bana küfür eden arkadaşa aynı şekilde küfür ettim ve arkadaş bana ss yeter dedi ertesi gün sus yedim... Demek ki sizin destek ekibiniz kendi arkadaşlarına özel muamele yapabiliyor...

Şimdi ben As yazıyorum siz bu kısaltmayı ne olarak algılıyorsunuz ? belki algıladığınız anlamda yazdım , siz duygularınızlamı , hislerinizlemi hareket ediyorsunuz ? O kadar Hisleriniz kuvvetliyse oyuna artık yenilik gelmesi gerektiğinide hissediyorsunuzdur umarım ...

Ve son bombaya geliyorum...
Sus yiyen karakterim 3 gün yedi şuan 2. gün bitiyor ve yarın gece açılmasını bekliyorken 30 dk önce telefonuma 3 gün susturma cezası aldınız diye uyarı geldi ? Suslu karkaterden acaba girip kime küfür ettim diye düşündüm ama bulamadım .. Aklıma şu geldi yine aynu arkadaş acaba torpilmi geçiyor kendi arkadaşına benimle uğraşması için . Olmaz demiceksin ve bana Allah için bizim ekibimiz şöyle böyle demeyin Eşya iade için dün gece 4 te mesaj attım şuan hala cevap yok ama Malum arkadaş beni şikayet etmesinin dakikasına sus geliyor . Sus hak ettiysem yiyim eyw başım gözüm üstüne asla şikayet etmem yadırgamam ama bir adam bana oyunda gelip görüşecez bana fotoda yeter seni susturmak için diyorsa eğer demek ki içerden kendisine destek var demektir..

İyi forumlar...
Resim
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Susturma cezaları hk!!!

Mesaj gönderen ELENTARi »

Öncelikle iletişimde olacağınız ve bilgi alabileceğiniz İletişim/Destek birimidir.
Destek iletişim 'Oyuncu Hata Kullanımı' birimine gönderilen oyuncunun küfür edip oyundan çıktığı ve oyuncunun oyunda olmadığı kanıtlanıp gönderildiği ekran görüntülerine işlem yapılmaktadır.
Küfür içerikli söylemlerin olduğu ekran görüntüleri işleme alınmaz ve bildirimi gönderen oyuncuya oyun içi şikayet sistemini kullanmaları gerektiği bildirilir.

Oyun içi gelen şikayetler denetmen ekip tarafından anlık olarak incelenmekte ve inceleyen ekip kendi sunucusunu inceleyemediği gibi karakter isimlerini de göremez.

Cezanızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Ceza/İtiraz birimi ile iletişime geçiniz.

İyi günler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön