Selamlar,
Oyun içi ağzı alınamıcak argo kelimeler,peygamber efendimiz (SAV),ALLAH (CC) küfürler Annemize,Bacımıza küfürler ediliyor herkesin bildiği gibi ve oyun sadece bu kullanıcılar susturma ile cezalandırıyor.Bazı oyunlarda küfür edildimi '' *** '' simgesi çıkıyor bu oyunda neden böyle bişey yapılmıyor veya bilerek mi göz yumuyorsunuz biz küfür görmekten bıktım millet canı sıkılınca geçiyor 1 lvl çara anamıza bacımıza sövüyor aldığı ceza 3 gün susturma.Lütfen daha iyi fikirler geliştirin veya diğer oyunlardaki sistemi bu oyunada getirin küfür edildimi gözükmesin.Tek dileğim mademki oyunculara önem vermiyorsunuz bari oyun içi küfürlere bişey bulun.
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRAZ DESTEK ÇIKIN ŞU KÜFÜRLERİ ENGELLESİNLER.
Oyun içi küfürler hk.
- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masters Of Darkness
Oyun içi küfürler hk.

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
Re: Oyun içi küfürler hk.
Aynı konu 1 saat önce ben açtım. viewtopic.php?f=46&t=123143
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kodlamalar ile oyuncuların anlayabileceği şekilde küfürler edilebilir.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
MuratABI yazdı:Aynı konu 1 saat önce ben açtım. viewtopic.php?f=46&t=123143
IIIArMaGeDDoNIII yazdı:Selamlar,
Oyun içi ağzı alınamıcak argo kelimeler,peygamber efendimiz (SAV),ALLAH (CC) küfürler Annemize,Bacımıza küfürler ediliyor herkesin bildiği gibi ve oyun sadece bu kullanıcılar susturma ile cezalandırıyor.Bazı oyunlarda küfür edildimi '' *** '' simgesi çıkıyor bu oyunda neden böyle bişey yapılmıyor veya bilerek mi göz yumuyorsunuz biz küfür görmekten bıktım millet canı sıkılınca geçiyor 1 lvl çara anamıza bacımıza sövüyor aldığı ceza 3 gün susturma.Lütfen daha iyi fikirler geliştirin veya diğer oyunlardaki sistemi bu oyunada getirin küfür edildimi gözükmesin.Tek dileğim mademki oyunculara önem vermiyorsunuz bari oyun içi küfürlere bişey bulun.
SİZ KARDEŞSİNİZ YAVRUM.

- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Masters Of Darkness
Görmemişim
ama olsun ne kadar çok açılırsa o kadar çok ilgi gösterirler.
Ya normal küfürler yasaklansın yeterli ya bugün oyunda Peygamber efendimize küfür ediyordu biri çıktı oyundan 3 gün susturma aldım diyor adam böyle saçmalık mı olur :evil:
Ya normal küfürler yasaklansın yeterli ya bugün oyunda Peygamber efendimize küfür ediyordu biri çıktı oyundan 3 gün susturma aldım diyor adam böyle saçmalık mı olur :evil:

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
IP banı bunun için tek çözüm ayrıca forumda küfür edincede garip semboller çıkıyor küfür gözükmüyor bunu foruma yapmışlar ama oyuna yemezIIIArMaGeDDoNIII yazdı:Selamlar,
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Amacın ne 4wk ?mobilsorun yazdı:Kodlamalar ile oyuncuların anlayabileceği şekilde küfürler edilebilir.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
n3n3s1 k6ş6r gibi mi ?mobilsorun yazdı:Kodlamalar ile oyuncuların anlayabileceği şekilde küfürler edilebilir.
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ben sadece olacakları söylüyorumMuratABI yazdı:Amacın ne 4wk ?mobilsorun yazdı:Kodlamalar ile oyuncuların anlayabileceği şekilde küfürler edilebilir.
Sonsigaram küfür filtresi yok sanırım yetkililer yapıyor onları
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak