birazda eminonu :)
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King RDM
birazda eminonu :)
Merhaba Arkadaşlar uzun bi aradan sonra ful karakterlerden yaptigimiz birşey kalmayinca eminonunde karakter kasalim dedik iki arkadas umarim sunucudan memnun kaliriz yanliz lodos avcilarini hiç unutmuyacam arz olarak bizi düşük lewelde hep kestiler
Ridvann 
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Re: birazda eminonu :)
Dün mısır çarşısında gördüm sizi, sığınak grubu çalışmaları yapıyordunuz " 1 büyü 1 şifa gelinir " diye. Klansız olduğumuz için gelmenizi teklif etmedik fakat sevindiğim bir olay sunucunun güzel loncalarından birisinde kendinize yer bulmuşsunuz.
Dergah loncası sunucu içerisinde tanıdığım tek dost loncadır. Reyhan ablanın kanatları altında olan kişilere her zaman yardım elimiz açıktır. Sunucuya hoşgelmişsiniz, bir istek vs. olursa eğer forum imzamda nicklerim mevcut durumda, veya forum mesaj yolu ile ulaşabilirsin.
İyi eğlenceler.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- aGeVoLTaGe
- Salgın Koruyucusu
Dunaa ne diyon lem biz düşman loncamıyız :evil: gerçi lonca senden kalma bişide bana sonuçta
Alayı
Mazide
Kaldı
loncası
Alayı
Mazide
Kaldı
loncası
İnsan'ların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte İnsan'lar vardır..!
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
aGeVoLTaGe
aGeVoITaGe
ReNaS KaYa
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Olm o loncayı ben başkasının diye değil kendimin diye gördüğümden düşman görmedimaGeVoLTaGe yazdı:Dunaa ne diyon lem biz düşman loncamıyız :evil: gerçi lonca senden kalma bişide bana sonuçta
Alayı
Mazide
Kaldı
loncası
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- ridvan4706
- Cin Avcısı
tşk ederim sunucuya yeni başladik ve 1 şifa 1 büyücü olarak benim üstümü dizmem kolayda büyücü için biraz zorluk cekecez gibi .) grup bolgelerinde herkes hasar ve m1 istiyor bolge konusunda yardimci olursaniz kafidir ilgi ve alakaniz için tşk ederim RidvannDoNotDisturb yazdı:![]()
Dün mısır çarşısında gördüm sizi, sığınak grubu çalışmaları yapıyordunuz " 1 büyü 1 şifa gelinir " diye. Klansız olduğumuz için gelmenizi teklif etmedik fakat sevindiğim bir olay sunucunun güzel loncalarından birisinde kendinize yer bulmuşsunuz.
Dergah loncası sunucu içerisinde tanıdığım tek dost loncadır. Reyhan ablanın kanatları altında olan kişilere her zaman yardım elimiz açıktır. Sunucuya hoşgelmişsiniz, bir istek vs. olursa eğer forum imzamda nicklerim mevcut durumda, veya forum mesaj yolu ile ulaşabilirsin.
İyi eğlenceler.
Sunucuya geldiginizden beri uyum içerisinde oldunuz bir kez daha hoşgeldiniz demek istiyorum sizlere 
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- ridvan4706
- Cin Avcısı
turkishqe yazdı:Sunucuya geldiginizden beri uyum içerisinde oldunuz bir kez daha hoşgeldiniz demek istiyorum sizlere
Merhaba Hoş Bulduk ksr Bakma yeni Gordüm Yazini