wonka yazdı:Tekrardan belirtiyorum etkisi kesinlikle oluyor ama ne derecede olacağı senin şansına bağlı birde bölge atma sıklığına günde 1-2 kere sıgınak-migrat bossu kesince aa işe yaramıyor ama demek doğru olmaz
günde 7 8kere atıyorum yararı olur mu
Al hacı al oyunumuz gelişsin
böyle söyleyince alasim gelmiyor
kutu kasa erişimi 5 yetenek plus falan var,oyunda da parayla satılan item ve tılsim olarak eksiğim yok (şaheserler hariç) 1150 akçem var ne alayım peki
wonka yazdı:Tekrardan belirtiyorum etkisi kesinlikle oluyor ama ne derecede olacağı senin şansına bağlı birde bölge atma sıklığına günde 1-2 kere sıgınak-migrat bossu kesince aa işe yaramıyor ama demek doğru olmaz
Al hacı al oyunumuz gelişsin
böyle söyleyince alasim gelmiyor
kutu kasa erişimi 5 yetenek plus falan var,oyunda da parayla satılan item ve tılsim olarak eksiğim yok (şaheserler hariç) 1150 akçem var ne alayım peki
Vaktin varsa al da bi maraton için alacaksan alma bence yine de takıntı yaparsan al ufakta olsa bi katkısı olur
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kesinlikle bol vaktin varsa bol bölge atıyorsan öneririm
1haftam var hergün 4saat falan oynuyorum genelde grup için sıkıntı çekmem trans asa olduğu için
örneğin bugün 7kenan attım 2saatte
günde 10tane falan atarım 1hafta da 70 tane oluyor sence yarar mı