Bizim beklediğimiz değil onların istedikleri bölüm gelir.VoLKaNNuRi yazdı:Eee yeter be bu Ekim ayında KARAKÖY ve TANGRİS gelicek illa söylettireceksiniz...
(Tabiki şaka)
Yenilik gelecekmi gelmeyecekmi?
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Yenilik gelecekmi gelmeyecekmi?
5 sene içinde yeni bölüm gelmezse bende bırakıyorum bu oyunu 
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Ne olursa olsun, oyun ekibi ikv oyuncularını her zaman dikkate almıştır.
Bu eklentide de öyle olacağına inanıyorum.Fakat ciddi anlamda bu son şansları, eğer beklentiyi karşılamazsa bu ikv'nin demir alması demektir.
Bu eklentide de öyle olacağına inanıyorum.Fakat ciddi anlamda bu son şansları, eğer beklentiyi karşılamazsa bu ikv'nin demir alması demektir.
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Yakın zamanda bi yenilik söz konusu olacağı düşüncesinde değilim. Oyunumuzun proje lideri Ö.Soner Gitmesi Oyunumuzun Garafik Sanatcısı F. Altuncu'nun SOBEE Bünyesinden ayrılması sonucu. İki önemli geliştirici yerlerini dolması zaman alacaktır. bunlar göz önüne alınarak şu aşamada bi gelişme paketi uzak gibi.
İlaveten genişleme paketi hazırlanmış olsaydı veya aşaması devam etmiş olsa inanın bi duyuru yapılırdı.
Yakın zamanda bi yenilik söz konusu olacağı düşüncesinde değilim. Oyunumuzun proje lideri Ö.Soner Gitmesi Oyunumuzun Garafik Sanatcısı F. Altuncu'nun SOBEE Bünyesinden ayrılması sonucu. İki önemli geliştirici yerlerini dolması zaman alacaktır. bunlar göz önüne alınarak şu aşamada bi gelişme paketi uzak gibi.
İlaveten genişleme paketi hazırlanmış olsaydı veya aşaması devam etmiş olsa inanın bi duyuru yapılırdı.

SİNCE 2007...