Eşya İade

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
KeceL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: < TeK >

Eşya İade

Mesaj gönderen KeceL »

Hiç bir yönetici bakmaz mı yav.Haftalarca bekliyorum bir türlü eşya iade edilmedi.Artık Biri Baksın Şu İşe :cry: .
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Eşya İade

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Eşya iadeleri sıklıkla yapılmaktadır. Fakat eşya iade takip konusunda bulunan tarih güncellenmemiştir. Eğer eşya iadesi alacağınız karakter eşya iade listesinde bulunuyorsa ilk eşya iadesinde eşyanız iade edilecektir.

İyi eğlenceler.
KeceL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: < TeK >

Mesaj gönderen KeceL »

ARACHNE yazdı:Merhaba,

Eşya iadeleri sıklıkla yapılmaktadır. Fakat eşya iade takip konusunda bulunan tarih güncellenmemiştir. Eğer eşya iadesi alacağınız karakter eşya iade listesinde bulunuyorsa ilk eşya iadesinde eşyanız iade edilecektir.

İyi eğlenceler.
Eminin İade Edilecekte Aynı listedeki oyunculara iade edildi benim ki halen orda kalmış .
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

KeceL yazdı:
ARACHNE yazdı:Merhaba,

İyi eğlenceler.
Eminin İade Edilecekte Aynı listedeki oyunculara iade edildi benim ki halen orda kalmış .

Destek ekibine başvurulan tarihe göre eşya iadeleri yapılmaktadır. Muhtemelen belirttiğiniz oyuncular sizden daha önce destek ekibine başvurmuş. Bir sonraki eşya iadelerinde eşyanız tarafınıza iade edilecektir. Eşya iadesi almanız için oyunda olmanızın gerekmediğini hatırlatarak, sabırla beklemenizi öneriyoruz.

İyi eğlenceler diliyorum.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön