Karakterim transfer olmuyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
omerfaruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Yolculuk

Karakterim transfer olmuyor

Mesaj gönderen omerfaruk »

Microsoft Üyesi : ...yanıtlandı Merhaba

Eğer ...hesabını Hotmail ve Outlook.com ile kullanıyorsanız, iletilerinizin posta kutunuzdan kaybolduğunu farketmiş olabilirsiniz. Eylül ayının 28’inden beri, ... domain alanının sahipleri domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurdular.

Yukarıda belirtilenlerin sonucu olarak aşağidekiler meydana gelebilir:
1- ... hesabınızla oturum açtığınızda ve iletilerinizi görmek istediğinizde, tüm iletilerinizin posta kutunuzdan yok olduğunu görebilirsiniz. ... domain sahipleri kendi domain posta kutularını Hotmail ve Outlook.com sistemlerinde yönetmekteydiler ve tüm ...posta kutularını kaldırmayı seçtiler. Bu tamamen w.cn’nin kontrolündedir ve Microsoft bu posta kutularını geri kurtaramaz.
2- ... hesabınızla oturum açtığınızda, Microsoft hesabınız için yeni bir e-posta adresi seçmeniz istenir. Yeni bir Microsoft hesabı seçmeniz daha önce ...adresiyle oturum açarak kullandığınız Microsoft servislerini kullanmayı devam etmenizi sağlar. ... adresinizin değişmesi gerekir ve bu adımı atlayamazsınız.
Tekrar vurgularsak, bu w.cn domain alanı sahiplerinin, domainlerinin Hotmail ve Outlook.com posta servis sağlayıcıları üzerinden kullanımını durdurmalarından dolayı kaynaklanmıştır.
Bu sorunun verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve Microsoft servilerini kullanmaya devam edeceğinizi umuyoruz. Lütfen bunun tamamen Microsoft’un kontrolü dışında olduğunu unutmayın.

Eğer daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen taleplerinizi ...’ye yönlendiriniz.

NOT: Maalesef servislerimzden bu domain alanının nereden ve nasıl alınıp oluşturulduğu hakkında bir kayıt ve bilgi bulunmamaktadır.

Bu Sorunla Karşı Karşıyayım Ve karakterimi: ... Adresinden : ... Adresine başarılı bir şekilde gönderdim ama geri çekemedim su an .... adresimdeki karakter transferi 03,06,2014 tarihinden beri onay bekliyor ve ben bu adrese onay kodu alamadıgım için transfer edemiyorum. acaba panelden onaylayabilirmisiniz bana bir yardımcı olsanız valla oyunu bırakma derecesine geldim :S :S
En son KRABBY tarafından 17 Tem 2014 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mail adresleri kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Karakterim transfer olmuyor

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Keşke mail adreslerini bırakmasaydın buraya :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Bonservis bedelini yüksek tut.
Kullanıcı avatarı
omerfaruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Yolculuk

Mesaj gönderen omerfaruk »

Bu konu hakkında hala kimse yardımcı olmadı**
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Karakter transfer işlemini gerçekleştirmek için kaynak hesabınıza gönderilen onay mesajına ulaşmanız ve onaylamanız gerekmektedir. İşlemleri doğru şekilde yaptığınız halde kaynak hesabınızın bulunduğu mail hesabınıza onay kodu gelmiyorsa Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek ilgili destek biriminden yardım isteyebilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön