Bilgi Kesindir :)
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bilgi Kesindir :)
Arkadaşlar istanbul kıyamet vakti game x fuarına katılmayacaktır bu bilgi kesindir fuar yapılmayabilir yapılsa bile ikv katılmayacaktır o yüzden boşuna hevelesnemeyelim yeni bölge tanıtılcak olayı şuan için mümkün değil fuara katılmayacaksa nası tanıtacak burdan zaten bişi yaptıkları yok
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: Bilgi Kesindir :)
Yeni bir sürüm gelmeyebilir eyvallah ama birşeyin tanıtımını yapmak için illa ki fuara katılım gerekmiyor. İKV bugüne kadar ki bütün sürümlerini ikv de mi tanıttı ?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Katılsa ne olur katılmasa ne olur hzursuzlugum görevini yapna kadar umrumda degil hehe.
Boşuna huzursuzluğum görevi konmadı hzursuz huzursuz 2 yıl geizneceksin diye bişiler yqzıyordun galiba.
Boşuna huzursuzluğum görevi konmadı hzursuz huzursuz 2 yıl geizneceksin diye bişiler yqzıyordun galiba.
A R Z L O D O S
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
yav fuara katılacak eleman var mı onu merak ediyorum ama ikv sağolsun beni oyunlardan falan bilgisayardan soğuttu sayesinde artık daha çok derslerime zaman ayırabileceğim.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
6 yıl aralıksız plus aldım ya yeterli bence bunlaradarkkniqht1 yazdı:İkv'ye borçlusun o zaman derslerine zaman ayırabilecek vakit bıraktığı içinuzunyillarsonra yazdı: yav fuara katılacak eleman var mı onu merak ediyorum ama ikv sağolsun beni oyunlardan falan bilgisayardan soğuttu sayesinde artık daha çok derslerime zaman ayırabileceğim.