İKV Severlerin yeteneklerini sergileyerek oluşturdukları eserler jürimiz tarafından değerlendirildi. Yarışmamız vesilesiyle Ramazan ayının ruhunu yansıtan oldukça güzel ve yaratıcı çalışmalar görme fırsatı bulduk.
Çalışmalarıyla yarışmaya renk katan tüm neferlerimize teşekkür ediyoruz.
GÖRSEL KATEGORİ
Yarışma Birincisi
Kuklacı -WITCHER- Eminönü'nde Bir Akşam Birincilik Ödülü: (III) Kademe Tılsım
Yarışma İkincisi
Beyazköşk-DenizKızıAvcısı- Kıyametten Sıcak Pideler İkincilik Ödülü:Sobenin takdiri epe
Kazanan oyuncularımızı tebrik eder, bir başka Teşkilat etkinliğinde görüşmek üzere,iyi eğlenceler dileriz!
Not: @ Kuklacı -WITCHER / Tılsım-veTANRI ,
Lütfen istediğiniz (III) Kademe tılsım ödülünüzü özel mesaj olarak bildiriniz.
Ödül alan diğer neferlerimizin ödülleri, doğrudan hesaplarına yüklenecektir.
Bu resimle de birinci olmadığıma göre gidip bi yerlerden atlayayım ben. Merak ediyorum çizim anlayışınızı cidden. Emeğe YAZIK!..
Emeğine saygı duyuyorum,
Ama sıkıntı şurdaki konumuz İKV'DE RAMAZAN fakat baktığımızda hiç bir içeriği oyunla ilgili değil.Belli ki kendine özgü bir çalışma değil.
Bu resimle de birinci olmadığıma göre gidip bi yerlerden atlayayım ben. Merak ediyorum çizim anlayışınızı cidden. Emeğe YAZIK!..
Emeğine saygı duyuyorum,
Ama sıkıntı şurdaki konumuz İKV'DE RAMAZAN fakat baktığımızda hiç bir içeriği oyunla ilgili değil.Belli ki kendine özgü bir çalışma değil.
KIYAFETLERE dikkat eden oldu mu acaba? Size erkek şifa karakterinin çemberlitaş kıyafetlerini hatırlatıyor mu??? Bizzat oyundaki karakteri alıp şapkalarını yerleştirdim.
Emeğine saygı duyuyorum,
KIYAFETLERE dikkat eden oldu mu acaba? Size erkek şifa karakterinin çemberlitaş kıyafetlerini hatırlatıyor mu??? Bizzat oyundaki karakteri alıp şapkalarını yerleştirdim.
İlk bakışta kıyafetler gözümden kaçtı.Yorumunla birlikte farkettim kıyafetleri.Eminim ki yetkili ekibinde gözünden kaçmıştır.Birinci olan çizim çok iddialı fakat 2.lik en kötü 3.lük bu düşünceye verilmeliydi bence.Elinize Sağlık
Emeğine saygı duyuyorum,
İlk bakışta kıyafetler gözümden kaçtı.Yorumunla birlikte farkettim kıyafetleri.Eminim ki yetkili ekibinde gözünden kaçmıştır.Birinci olan çizim çok iddialı fakat 2.lik en kötü 3.lük bu düşünceye verilmeliydi bence.Elinize Sağlık
Teşekkür ederim yorumlarınız için ancak onlar siz yada bi başkası değil ki gözlerinden kaçsın. Oyunu hepimizden daha iyi bilen kişiler, en azından öyle olmalılar. Benim düşüncem bu. Derece yapmadığını görünce yıkıldım zaten, onca emek...