Güvenilir oLmAk
- serseriiikral
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Güvenilir oLmAk
arkadaşlar ben efsanexmuammer oyundan bu oyuna yeni başladım ve yeni öğrendim ama oyun çok güzel olduğunu görünce evime indirdim ve kastım kastım 42 oldum ben dün bi arkadaşım yerine aşka birine 300 bin verdim ve ben o çalacak sandım ve o 10 dakika sonra direk verdi o oyuncuya çok teşekkür ederim saygılarla efsanexmuammer
:D
Beterin Beteri Vardır.!İyilik Et Sana Kardır Bütün Dünya Senin Olsa Unutma Yine Yerin Mezardır:! 
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
Efsanexmuammer
Ne KraL oL Ne PaŞa SeRseRi oL hayatını yaŞa xD :d
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güvenilir oLmAk
O da bişeymi kardeşim ben arkadaşımda 14m aktarmıştım sağolsun o da geri verdi.Oyunda hala bazı güvenilir adamlar kalmış olması güzel.
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
o bıseymı olm bencarımı verdımgerı verdı
200m lik item aktardım para aktardım hatta carını verdi kullandım para koydum ıtem koydum içine bi kursua dokunmadı
oyunda emegın ne oldugunu bılen aıle saygısı almıs dinine düşkün cok ınsan var boyle ınsanlar oldukca bu oyun kalkınacaktır
Benjiro
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
HeLe adam ne diyo size bakın geRçekten güveniLiR insan çok yok ama Eski oyuncuLaRda vaR çünkü oyunun nasıL bi haLe geLdiğini biLdikLeRinden doLayı güveniLiR oLuyolaR....
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
-
- Salgın Koruyucusu
Su Güne Kadar Kmsenn Malında Gözüm Olmadı 39 Levellerdede 100 150m Arası Aktardığım OLdu. 49 Levellerdede Revenge0fage ile Full BÜyük ardeneller Aktardm İçimden Hiç Art Niyet Geçmedi...Ama Böle Dürüst Güvenilir Kişiler Oyunda Azaldı MALESEF.
Xsweetxkillerx
Xsweetxkillerx
- freze61
- Teşkilat Neferi
oyunda güvenilir kişi gerçekten azaldı ama yok değil fikri (Sweetkiller) kardeşim güveninden dolayı tşk
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
sweetkiller yazdı:Su Güne Kadar Kmsenn Malında Gözüm Olmadı 39 Levellerdede 100 150m Arası Aktardığım OLdu. 49 Levellerdede Revenge0fage ile Full BÜyük ardeneller Aktardm İçimden Hiç Art Niyet Geçmedi...Ama Böle Dürüst Güvenilir Kişiler Oyunda Azaldı MALESEF.
Xsweetxkillerx
Dönebilir bişey demedim ama aşağılar gibi konuşmuşsun plus yok bende almadım ve 14m oyunda bnm için çok büyük bi para 50-60 m dönüyo diyorsun plus la kasarak item düşürerek yapılabilicek bir para ama plus olmadıgı için bnm için hayal 60 m fln plus al diceksin insallah turkcell iç.in gelirse kontörle alıcam
JacksoN [(^)Ejder Asa]