Tarıkxşifa
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: kırk haramiler
Tarıkxşifa
Sevgili dostlar, kiminiz biliyor tanıyor beni. Ne çalıp çırpmışlığım var ne de başka bi olayım. Bu şahsiyeti düşük seviyeli arkadaş, kendi emek emek aldığım gazap 1 3 tılsımını çalmakla suçlamaya utanmadan yıllanmış olan karakterimde, sadece tek bir arkadaşımın emeği olan ömer kılıç arkadaşımın, da emeklerinin çalıntı olduğunu söylemiştir. Şöyle bir durum daha var ki vahim, gazap ruh vs ruh olarak atacağımız vs de kendisi Normal şifa yetenekleri ile gelmiş ardından foruma fotoğraf attığımda ağlama diyerek kendini belli etmiştir. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş unutma. Sen önce karakterine mevlana asanı düşür üzerine gazap 1 3 üret ancak dengim olabilirsin gazapta. Ha birde unutmadan söyleyeyim, çift direnç dolaşmak nasıl bir korkudur gazap iken 
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Tarıkxşifa
Ben sana Gazap 1 [3] çaldığınla ilgili birşey demedim , ve sen bana VS teklif ettin ve ben sana büyü şifayım dedim ve bana ruhları giyde nasıl gelirsen gel dedin sonra kesilince de birşeyler uydurdun
. Daha öncesinde senle Gazap Asit ile ws attığımızda seni 60 canla kestiğini unuttun galiba
Son olarak da Gazap'ta çift drenç gezmek suç değil :lol: makine paranın yoksa vereyimde makino ol sende Çift drenç yap. Bu arada itemlerime fazla laf yapmada gel VS atalım yenilen sesini keser...
Tarıkxşifa
Tarıkxşifa
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: kırk haramiler
Re: Tarıkxşifa
Nasıl gelirsen gel Dedim öyle mi? Gazap ruh Vs ruh dedim. Senin anlama kabiliyetin buymuş demekki. Gidip hırs ile direnç asit item alıp Vs ye geliyorsun. Ruhlarla ucu ucuna ıska ile aldığın vsler. Bunun Üzerine foruma attığım Vakit kimsenin bana Laf etmeyeceğini söyleyip Ardından Arkadaşınla bölgeden yayın Yapmak karakterini kişiliğini gösteriyor. Az jPsartrenin Yanında Dur. Huyundan suyundan birşey kazanırsın Belki adamın.