Senin mantığınla yaklaşacak olursak el tutulması geçiren savaşçı(durdurma yeteneği) sert ve ağır vuruş vuramamalısalih1236 yazdı:hareket hızı sadece yürümek mi elini sallamakt bi hareket ha bunu sadece yurumekte yavaslatmakta yaptilarsa o yapanlarn sorunu biraz dar dusunmusler savascnn kilicini sallamisi da bir hareket buda duser durdurma gibi
WS ' de Dikkat 3 Etkisi
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: WS ' de Dikkat 3 Etkisi
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
evet benm mantigimda o var ve durdurma bi ise yarasin ws ler biraz daha uzun surer ama deme buyuye atlan el tutlmasida buyunun fizksel buz atmasina engel. olur o zihinsel bi durum zaten zihnsel tutulmalarda kullanamiyor buyu yetnk bazilari harc
-
- Meteor Kaşifi
Ahiret yazdı:Demek ki samedsedir06 oyunu bilmeyenmiş.Sagopakajmeran yazdı:Dikkat Dağıtma (III) Rakibin hareket hızını %60 düşürür.samedsedir06 yazdı:Olum ya siz yada ben bu oyunu bilmiyormgüldürmeyin beni dikkat 3 ün etkisi çok etkisi var karşıda kinin savunmasını düşürürsun e savunması düştüğü anda senin de otomatik savunman ondan yüksek olacak o genelde ıska atarken sende ıska geçmeme ihtimalin daha yüksek ofans ws lerinde 1 ıska atmak ölümün habercisi zaten bunu unutma tatlım
savunma düşürmesini etkilemiyor
Samed sizden çok daha iyi anlıyor yeteneklerden anlaşıldı
''Dikkat Dağıtma (III) Rakibin hareket hızını %60 düşürür. Mavi Tılsım''

Resimden sonra yorum yapayım mı yapmayayım mı bilemedim
Rakibin hareketini yavaşlatması aynı zamanda saldırı ve savunmasını düşürür tılsımı olan birinden rica edin karakter penceresinde dikkat varken ve dikkat yokken bir bakın size tavsiyem hayırlı oyunlar.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Dikkat dağıtma yeteneğinden bahsedilmiyor.dikkat dağıtma yeteneği saldırı savunma düşürüyor dikkat dağıtma tılsımının buna bir etkisi yok tılsım sadece hareket hızını daha çok düşürüyor.asim3428 yazdı:Ahiret yazdı:Demek ki samedsedir06 oyunu bilmeyenmiş.Sagopakajmeran yazdı:Dikkat Dağıtma (III) Rakibin hareket hızını %60 düşürür.samedsedir06 yazdı:Olum ya siz yada ben bu oyunu bilmiyormgüldürmeyin beni dikkat 3 ün etkisi çok etkisi var karşıda kinin savunmasını düşürürsun e savunması düştüğü anda senin de otomatik savunman ondan yüksek olacak o genelde ıska atarken sende ıska geçmeme ihtimalin daha yüksek ofans ws lerinde 1 ıska atmak ölümün habercisi zaten bunu unutma tatlım
savunma düşürmesini etkilemiyor
Samed sizden çok daha iyi anlıyor yeteneklerden anlaşıldı
''Dikkat Dağıtma (III) Rakibin hareket hızını %60 düşürür. Mavi Tılsım''
Resimden sonra yorum yapayım mı yapmayayım mı bilemedim
Rakibin hareketini yavaşlatması aynı zamanda saldırı ve savunmasını düşürür tılsımı olan birinden rica edin karakter penceresinde dikkat varken ve dikkat yokken bir bakın size tavsiyem hayırlı oyunlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Meteor Kaşifi
Yetenekte de rakibin hızını düşürüyor hiç vs attın mı acaba bilmiyorum fakat
Dikkat dağıtma yeteneğinde %25 yavaşlatıyor, Tılsımda ise %60 rakibin saldırı ve savunması düşmüşken hareket hızıda düştüğünde eski oyuncular bilir özellikle 39 lvl zamanında ya karşıdaki ıska geçer yada çar vurmazdı burada da neredeyse aynı şey oluyor dikkat dağıtma III varsa vslerin çoğunluğunda işi biliyorsan kazanman gerekir
Dikkat dağıtma yeteneğinde %25 yavaşlatıyor, Tılsımda ise %60 rakibin saldırı ve savunması düşmüşken hareket hızıda düştüğünde eski oyuncular bilir özellikle 39 lvl zamanında ya karşıdaki ıska geçer yada çar vurmazdı burada da neredeyse aynı şey oluyor dikkat dağıtma III varsa vslerin çoğunluğunda işi biliyorsan kazanman gerekir
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Okuma özürlüsünüz galiba.Skill in özelliği hareket hızı ve savunmayı düşürmek.Yani hareket hızı düştüğü için savunması düşmüyor, ikisini birden yapmanı sağlayan yeteneğin özelliği.Tılsım sadece hızı düşürür. :|
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm;
Hızlı destekte gezinirken 9 Haziran 2014'te Fabre'nin açmış olduğu bir konuya rast geldim. Soru:
Yetkilinin verdiği cevap:
Konu linki: viewtopic.php?f=100&t=121958&p=987254&h ... ma#p987254
Sanırım sorularınıza cevap olur, sevgilerimle.
Hızlı destekte gezinirken 9 Haziran 2014'te Fabre'nin açmış olduğu bir konuya rast geldim. Soru:
Fabre yazdı:Merhabalar dikkat 3 tılsımı (rakibin hareketini %60 düşüren) rakibin sadece yürürkenki hızını mı etkiliyor yoksa vs sırasında vuruş hızınıda etkiliyor mu?
Yetkilinin verdiği cevap:
LatveriA yazdı:Dikkat Dağıtma tılsımı, açıklamasından da anlaşılacağı üzere rakibin hareket hızını düşürür. Hareket hızı, vuruş (saldırı) hızını etkilemez. İkisi farklı şeylerdir.
İyi eğlenceler
Konu linki: viewtopic.php?f=100&t=121958&p=987254&h ... ma#p987254
Sanırım sorularınıza cevap olur, sevgilerimle.

Dikkat'in Etkisi Olduğu Gibi Dikkat 3'ünde Etkisi Vardır.
Sebebi Öncelikle Dikkat 1'de Olsa 3'de Olsa Aynı Orantı'da savunma ve Saldırı Düşürecektir.
Fakat Dikkat 3 Atarsan Daha Yavaşlıcaktır Ayrıca Dikkati Kullandığın Saliseler Çok Önemlidir.
Bunu Herkes Anlamayabilir (Hedef Size 3 Sn'de Bir Vuruyor Farzedin 2 Sn Geçti ve 1 Sn Sonra Size Vuracak Eğer O 1 Sn İçersinde Dikkat Atarsanız o Anki Vuruşu İptal Olacaktır. Sadece En İyiler Buna Dikkat Eder ve Ws'lrde Başarabilirler.
Sebebi Öncelikle Dikkat 1'de Olsa 3'de Olsa Aynı Orantı'da savunma ve Saldırı Düşürecektir.
Fakat Dikkat 3 Atarsan Daha Yavaşlıcaktır Ayrıca Dikkati Kullandığın Saliseler Çok Önemlidir.
Bunu Herkes Anlamayabilir (Hedef Size 3 Sn'de Bir Vuruyor Farzedin 2 Sn Geçti ve 1 Sn Sonra Size Vuracak Eğer O 1 Sn İçersinde Dikkat Atarsanız o Anki Vuruşu İptal Olacaktır. Sadece En İyiler Buna Dikkat Eder ve Ws'lrde Başarabilirler.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Canım arkadaşlarım benim
Dikkat 3 sadece büyücü ve gazap şifacı vslerinde etkilidir. Zira savaşçıda hareketli bir olay yok. Vuruş hızı yani silahı kullanma hızını etkilemez. Sadece yürürken shiftle yürüyormuş gibi bir etki bırakıyor. Yani anliyacağınız dikkat tılsımı savaşçı vssi için ÇÖP.
Ofans 3 üretin keyfinize bakın, 0 ıska
Ofans 3 üretin keyfinize bakın, 0 ıska
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Arkadaşlar bazılarınız gerçekten saçma konuşmuş olay şu ki dikkat dağitma yeteneğinin etkileri genele hitap ederken yabi savunma saldırı hareket bu tılsim sadece harekete ozel olduğu belirtilmiş nasıl m1 ile yuzde 25 zırh kırma tılsımındaki gibi mesela yuzde 25 takdin kritik geldi senden sonraki vuran eger senin yaratiğa ilk vurusun ise m1 takdıgın zamanki e gore daha cok vuracaktir fakat soyle bi durum var ki de m1 takıncada daha çok meteor atacağindan bu senin. Fazladan zırh kırma farkının onune geçip senin hasarını ust duzeylere cıkaracaktir bunu neden soyledim iki tılsımın ozellikleri farkli duruma gore biri birinden daha iyi olabilir konuya gelicek olursak yaklaşık 1 yıldır oyanamıyordum zamanında. Cok savaci ws si atardım bi haftadır basladım oynuyorum olay su ki savasci wssinde tam vurmaya yaklairken dikkati basarsen rakibibe bu onun atak ve yurume animasyonunu durdurur buda sunu yaparki dikkat tılsımı takmadığım halde ben rakibe agır cakmama ragmen rakibim bana sonradan cakar ağırı bunun sebebi ise aslında oyundaki hata veya bug siyebiliriz fakat oyunun işleyisine işlemis nasıl depar atınca kutuba savasci bazen girmiyorsa buda yillardir oyunda olan birsey demem su ki o 1 sn lik fark cogu zaman wsnin kaderini belirlerki dikkati takınca belki bu bi agir sert vakti yani 2 sn olacakdir her ne kadar yaramaz gibi gözuksede savasci wssibde yarar fakat yaramasının sebebi savunma dusurduğunden degil atak animasyonunu geciktirdiginden dolayıdır.
Ölümxkancı
Ölümxkancı