***güncelleme düzelene kadar elveda***

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Xxxoflubeyxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

***güncelleme düzelene kadar elveda***

Mesaj gönderen Xxxoflubeyxxx »

sa arkadaşlar şu güncellemeye kadar herşey güzeldi fakat güncelleme olduktan sonra ne kadar meke harcarsak harcayalım bir yer varamıcamızı anladım o kadr emek harcayıp max hasar dizdk sonunda ne oldu bu kadar emek boşa nese bu günccelleme düzelelne kadar elveda hatta düzelmesse tamamen elveda o kadar emek harcadım zaman ayrdım 12 çara yakın çar yaptım ama anladım ki boşa bu kadar emek artık yeter diye düşünüyorum***
:cry: **ben Efsanexoflu nun sahibiyim 3 seneden beri oynuyorum eğer bu kadar emek harcaan arkadaşlarımıza az da olsa saygınız varsa bü güncellemeyi düzeltin sayın yöneticiler!!!!!!!!!!!
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ***güncelleme düzelene kadar elveda***

Mesaj gönderen crashxcoolman »

Xxxoflubeyxxx yazdı:sa arkadaşlar şu güncellemeye kadar herşey güzeldi fakat güncelleme olduktan sonra ne kadar meke harcarsak harcayalım bir yer varamıcamızı anladım o kadr emek harcayıp max hasar dizdk sonunda ne oldu bu kadar emek boşa nese bu günccelleme düzelelne kadar elveda hatta düzelmesse tamamen elveda o kadar emek harcadım zaman ayrdım 12 çara yakın çar yaptım ama anladım ki boşa bu kadar emek artık yeter diye düşünüyorum***
:cry: **ben Efsanexoflu nun sahibiyim 3 seneden beri oynuyorum eğer bu kadar emek harcaan arkadaşlarımıza az da olsa saygınız varsa bü güncellemeyi düzeltin sayın yöneticiler!!!!!!!!!!!

MERAK ETME KARDEŞİM SENLE BERABER OYUNUN YARISI BIRAKIYOR BIRAKMAYA BAŞLADILAR BİLE YANLIZ DEİLSİN ;)
CoOoLMaN :)
arslan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arslan »

oynanmaz artık bu saçmalıktan sonra kım oynar hayvanlara artık yesıllık atmak ıcın gırerız oyuna hayvanat bahcesındeymısız gıbı gelıyor artık oyun ızlemek ıcın gırılır oyuan:D bıraktım oyunu elveda
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Merhabalar ;

Bu oyunda kimse kimseyi zorla tutmuyor ? Oyun gerçek hayattan alınmış bazı kesitlerle dolu oyunun amacı zevk almak; stres atmak vb. Ama başka amaçlar yükleyip oyuna giriyorsanız böyle bi genellemede bulunmanız normal 8-)

İmzada'da belirtmiş bakın ;)

İnsanlar dikenler arasında gülü görüp sevineceklerine, güller arasında dikenleri görüp şikayet ederler...

Saygılarımla
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

İkv Oyuncularının %90 ı yeni şeyler istiyor ve beğenmiyor
Yer altı geldi beğenmediniz hidra geldi kadimi beğenmediniz hasar güncellemesi
Yapıldı beğenmediniz Ama item dağıtılsa expler arttırılırsa beğenirsiniz
Neden çünki kolayı seviyosunuz zoru deil !

Ayrıca kimse sizi zorla tutmuyor isteyen gidebilir
Sadece 2 tuşa bakar burda konu açıpta forumu kirletmeyin
Tabi siz oyuna farklı bi amaç yüklediğiniz için

Bu kadar basit deil
Kullanıcı avatarı
featdeat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen featdeat »

Senin beynin calışmıor galiba şifacı 1500 vuruken 400 vurucak Ve gidip kendi başına 1 saat 'de Kadimi keser gibi Ucan muhafız kesicek sence mantıklımı ? KLanwe Erkekligi yapma bu kdr emek verdik sallamakla olmaz oyuna zorla başlasaydık belki olurdu ama 3bn 500 4bn100 'den 2bn 100 biraz zor gelio
Resim

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \

... !! KodadıX Team ..'' .. /
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

Yücelen set dizenlere ne demeli? Enayi mi o kadar adam?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

featdeat yazdı:Senin beynin calışmıor galiba şifacı 1500 vuruken 400 vurucak Ve gidip kendi başına 1 saat 'de Kadimi keser gibi Ucan muhafız kesicek sence mantıklımı ? KLanwe Erkekligi yapma bu kdr emek verdik sallamakla olmaz oyuna zorla başlasaydık belki olurdu ama 3bn 500 4bn100 'den 2bn 100 biraz zor gelio

İşte sizin gibi kolayı sevenlerde oyunu bırakıcaktır emin ol charlar daha kıymetli olucak
Ve hırsızlar gün geçtikce azalıcak bunuda unutma derim :D
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

viewtopic.php?f=46&t=10602

Güncelleme ile ilgili düzenleme yapılmıştır. İlgili bağlantıyı izleyebilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön