Alışveriş 1.000.000.000

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Re: Alışveriş 1.000.000.000

Mesaj gönderen angelona »

PHxUFUQ yazdı:Alışverişe konulan son 1.000.000.000 para saçmalığını bildiğimize rağmen bazen istemeden de olsa karaktere fazla para koyuyoruz.... artan para nere gidiyor bilinmiyor....
Böyle bir hata düzeltilmiyor,ve bu Hatayı oyunculara yüklüyorsunuz.

69m param kaybolduğunda alışverişi ettikten tam 2 dk sonra direk İKV DESTEĞE mail attım.

Gelen Cevap bu; Oyun içi alışverişlerinden tamamen tarafınız sorumludur. Bu durumda bizler destek verememekteyiz.

Böyle bir Soruna verilen engüzel cevap sanırım bu :)
Ben param çalındı demiyorum :D oyun için alışverişinizde tarafınız sorumludur diyor :D
O kadar paran var hala 69 m nin derdine düştün :D 1 seneye kalmaz oyun bitiyo zaten elindeki parayı harcamaya bak.:D :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

4thEspada yazdı:PhxUfuq kardeş kimse 1 milyardan fazla yapamaz yapsa bile çok zor olacak ikv yönetimi bunu biliyordu ama ne oldu bono hilesi geldi oyuna çok miktarda fazladan para oldu yoksa 1mılyar ne 200m yı zor gorurudunuz 50m sı olan zengındı ama oyunun cıvkı cıktı 2.5yıldır full forumdan takıp edıyorum oyunu bırakın bence sonu bu cunku
Bono hilesiyle pek alakası yok.Şu an her gün 7 8 saat oyuna girsen sadece işporta ile 1 ayda 200 m yaparsın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
salih1236
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: yokki

Mesaj gönderen salih1236 »

refresh tam bir mantiksizliksin bono ile piyasa neden para artisi gormesin adamlar catr catr uretp satti geri nakite cevrdi milyarlar oldu eakiden arkadasin dedgi gibiydi 6 7 mle biraz bi seyler yapablydn carinla en iyisi olmasanda
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

salih1236 yazdı:refresh tam bir mantiksizliksin bono ile piyasa neden para artisi gormesin adamlar catr catr uretp satti geri nakite cevrdi milyarlar oldu eakiden arkadasin dedgi gibiydi 6 7 mle biraz bi seyler yapablydn carinla en iyisi olmasanda
Alakası yok demedim pek alakası yok.
Eskilerde bu kadar takılıp kalma.
Eskiden ne kadar oyuncu vardı ne kadarı işportaya sürekli eşya satıp para kasıyordu.
7 senelik oyun bu ve oyuncularda zamanla arttı işporta ile para kasma şekli de arttı.
Yaratıkları kesmek kolaylaştı ve düşen eşya sayısı arttı eşyaların verdiği para miktarı da vs vs.
Dolayısıyla para miktarı tabi ki de artacak.
Bono hilesi olmasa bile durum şu ankinden pek farklı olmayacaktı bunu verdiğim örneği idrak edebilirsen anlarsın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

PHxUFUQ yazdı:Alışverişe konulan son 1.000.000.000 para saçmalığını bildiğimize rağmen bazen istemeden de olsa karaktere fazla para koyuyoruz.... artan para nere gidiyor bilinmiyor....
Böyle bir hata düzeltilmiyor,ve bu Hatayı oyunculara yüklüyorsunuz.

69m param kaybolduğunda alışverişi ettikten tam 2 dk sonra direk İKV DESTEĞE mail attım.

Gelen Cevap bu; Oyun içi alışverişlerinden tamamen tarafınız sorumludur. Bu durumda bizler destek verememekteyiz.

Böyle bir Soruna verilen engüzel cevap sanırım bu :)
Ben param çalındı demiyorum :D oyun için alışverişinizde tarafınız sorumludur diyor :D

Yönetimi ve Yönetimden Kimseyi Sevmiyorum Fakat Şunu Söylemeden Edemicem.
Bu Tipte Onlarca Konu Açıldı Bir Çok Kez Tartışıldı ve Sizde Bunu Bildiğiniz Halde Kalkıp Aynı Hatayı Yaptınız.
Sonra Yönetime Mesaj Attınız Bu Olay Şuna Benzedi
Çalacağını Bildiğiniz Hırsızın Önüne Para Bıraktınız Sonra Paranız Çalındı Polise Gidip Hırsızın Önüne Para Bıraktım Çaldı Yardım Edin Dediniz Gibi Bir şey Oldu Biraz Mantılı Olmalısınız Bence.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön