İkv Çemberlitaş veya 6.Yıl Özel Paket Hak.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

İkv Çemberlitaş veya 6.Yıl Özel Paket Hak.

Mesaj gönderen romeofek1 »

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Ben ikv çemberlitaş veya 6.yıl özel paketi almak istiyorum ama playstore veyahutta üyelikal tarzı sitelerden değil. Yani gidip ya vatan computer gibi bir yerden yada ttnet bayiliklerinden alacağım. Yanlız bu paketler o tarz yerlerden kaldırılmış diye bir yazı gördüm.İzmir-Isparta bu illerde sizin bildiğiniz tedarik edebileceğim bir yer var mı ? Söylerseniz sevinirim :?: :?:

İyi Oyunlar..
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: İkv Çemberlitaş veya 6.Yıl Özel Paket Hak.

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Satılmıyor.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

6. Yıl Paketi dijital bir pakettir. Çemberlitaş Kutu gibi anlaşmalı bayilere veya oyun standı olan alışveriş merkezlerine gönderilmiş bir kutu değildir. viewtopic.php?f=4&t=105035 incelelersen anlarsın umarım. Poster, CD vesaire için istiyorsan Çemberlitaş kutu alabilirsin. Onu da bayilerden bulman zor, internetten sipariş etmen gerek. Bilgin olsun, sevgilerimle.
Resim
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen romeofek1 »

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;

6. Yıl Paketi dijital bir pakettir. Çemberlitaş Kutu gibi anlaşmalı bayilere veya oyun standı olan alışveriş merkezlerine gönderilmiş bir kutu değildir. viewtopic.php?f=4&t=105035 incelelersen anlarsın umarım. Poster, CD vesaire için istiyorsan Çemberlitaş kutu alabilirsin. Onu da bayilerden bulman zor, internetten sipariş etmen gerek. Bilgin olsun, sevgilerimle.

Teşekkürler.Zaten bayiilere baktım ve bulamadım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön