Etkinlik görevlisinin yaptıkları
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Etkinlik görevlisinin yaptıkları
Bugun ki etkinlik'de etkinlik görevlisi ''Eviren'' okadar kurallardan bahsetti her sınıf için. Her neyse biz ölüm oyuna hep beraber giren bir loncayız, Savascılarda loncadaşlarımıza Ayı saldılar kudretlerını yıyıp daldılar defansıf halde, Şifacıda ise 3 tane gazapsız giren oldu daha sonra 2 şifacı oturdu kural ihlalı yapan 5 kısı yanı. Neden bunların hiç biri içeride Hata yemedi ve ölene kadar savaştılar böyle olur olmadık kişilerimi görev başına getiriyorsunuz sız etkinliğe ?
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DostKervanı&AmacımızNeşe
Re: Etkinlik görevlisinin yaptıkları
Aynen Kardeşim Şu etkinlik saati sözde forumda 21:45 etkinlik geldi saat 21:15 nedir bu ilgilenmenizi talep ediyoruz sayın forum görevlileri ve GM arkadaşlar biz kendimizi 21:45 yönelik hazırlıyoz adam pat erkenden geliyo bütün sunucu ayaklandı bu duruma bide Etkinlik Arkadaş defans yasak gazap açmak zorunda dedi adam içeri defans giriyor kanatıyo ofans açıyo etkinlik hiç bakmıyo adam şiflarda önümde gazap açmadan girdi vede son 5 kadar kaldı o halde genede Birinci Oldum ( Earth Quake ) artık ilgilenmelisinz
-
wexterix111
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Earth Quake
bunun adam kayırmadan başka bi açıklaması yok adam oturdu odadan bile atmadılar kendi çıktı öldükden sonra hatta etkinlik bittikden sonra sonra adam kayırmıyoz bunu kim kabul eder o akdar kişinin hakknı giriyon ayrıca etkinlik saati 21:45 yazıyor forumda 21:15 de geldi başlattı
Earthquake / Dragony / Solidstrike
- hknzkn07
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Earth Quake
Tılsım sunucusunda yapılan etkinlik tamamen fiyaskoydu. Etkinlik saati 21:45 Etkinlik zaten 21:45 te bitti büyücü sınıfında hazırlıklarımızı tamamlamadan. Savaşçılarda defansif oyuncular ayı saldı. Başkalarının kudretleri gittikten sonra odadan atıldı. Tüm oyuncular tarafından tekrarlanması istenildi Etkinlikçi'den tek kelime yanıt gelmedi. Şifacı sınıfında en basit kural gazaplı girmekti. İçeride gazapsız oyuncular vardı. Oturan şifacılar vardı. Lonca olarak Oyunu KURALLARI ile oynayıp sona kaldık. Protesto amaçlı üstümü çıkardım ve arkadaşlarıma verdim kazanma hakkını. Kazanan biz olmamıza rağmen o kadar rahatsızız ki durumdan bu konuyu açma gereği duyduk.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Doğrusun Kardeşim Kesinlikle Bir Haksızlık Var adam resmen oturdu Etkinlik yanında Etkinlik Hiç Bişe Yapmadı Pes Diyorum..
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

Haksızlık bu olamaz böyle bir şey adam resmen gözümün önünde defans acıp ayı saldı bu nasıl iştir biri açıklasın
- musto2013
- Sahaf Yardımcısı

Açıklanacak Bişey Yok KArdeşim Bildiğin Haksızlık Adaletsizlik Çok saçma bi düzen var düzenede benzemiyoda aslında..
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

Bi görevli açıklama yapsın dellenicem lan anca konuya bakın zaten vericek cevabınız olmasın
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Asıl sorun bence bu değil.Etkinlik sistemi bilhassa "Ölüm Oyunu" etkinliği tamamen baştan savma ... Etkinliğin yapıldığı yer de meteor bölgesinde cehennemin dibinde saçma sapan bir yerde.Yani böyle bir etkinlik için özel bir bölge yok.Ayrıca hiç kimse bu etkinliğin eşit şartlarda yapıldığını söylemesin.Millet direnç açıyor ck atıyor iyileştirme çemberi açıyor öyle giriyor . Eeeeee şifası olmayan adam ne yapacak ? Bu etkinlik er meydanı gibi ayrı bir bölgede yapılmalı. Zaten savaş başlamadan önce bir bekleme süresi olmalı . Yetenekler ve itemler orda ayarlanmalı. Ama öyle mi ? Yönetici adamları çekiyor , sonra Hurrraaaaaaaaaa savaşa. Şimdi 3 5 kişi çıkıp bana etkinliğe girmeden önce yeteneklerini ayarla bilmem ne zırvalıyacak. Arkadaşım , adamlar etkinlik salonuna GBM koymuşlar .Bu güne kadar hiç kullanan var mı ? Bunlar bir tarafa... Zaman zaman birtakım yanlışlıklar , yanlış anlaşılmalar olabilir. Gözden kaçan şeyler olabilir. Ama bunlara rağmen (sözde)etkinlik görevlilerinin hiçbir hatayı kabullenmemeleri , hiçbir incelemede bulunmamaları üstüne üstlük kimseyi kale almadan "KOPYALA - YAPIŞTIR" cevaplar vermeleri ve konuyu kilitlemeleri bütün bunların üstüne tuz biber oluyor.
Neyse sizlere bir fotoğraf atmak istiyorum. Sancak sunucusunda bir ölüm oyunu etkinliğinden:
Stayaway: Savaşma yerine kaçmayı tercih edenler buz okumun tadına bakacaktır.
Rastgele adamlar vurdu öyle 5 bin 5 bin ... Bazılarına vurmadı. Fotoğrafta da bir adama elektrik atıyor lütfen dikkat edin.
Şimdi soruyorum:
Where is the ADALET ?
Neyse sizlere bir fotoğraf atmak istiyorum. Sancak sunucusunda bir ölüm oyunu etkinliğinden:
Rastgele adamlar vurdu öyle 5 bin 5 bin ... Bazılarına vurmadı. Fotoğrafta da bir adama elektrik atıyor lütfen dikkat edin.
Şimdi soruyorum:
Where is the ADALET ?
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

Şahsen ben sadece o olayı sorun gibi görmedim yani sunucuda herkez gördü ama, sancak sunucusunda savaşcılara yapılan o 5k lık vuruşlarda olmamış yanı orasınada bi ayrı pes dedim. Ne işleri varsa artık bekleyemeyecek kadarmusallat123 yazdı:Asıl sorun bence bu değil.Etkinlik sistemi bilhassa "Ölüm Oyunu" etkinliği tamamen baştan savma ... Etkinliğin yapıldığı yer de meteor bölgesinde cehennemin dibinde saçma sapan bir yerde.Yani böyle bir etkinlik için özel bir bölge yok.Ayrıca hiç kimse bu etkinliğin eşit şartlarda yapıldığını söylemesin.Millet direnç açıyor ck atıyor iyileştirme çemberi açıyor öyle giriyor . Eeeeee şifası olmayan adam ne yapacak ? Bu etkinlik er meydanı gibi ayrı bir bölgede yapılmalı. Zaten savaş başlamadan önce bir bekleme süresi olmalı . Yetenekler ve itemler orda ayarlanmalı. Ama öyle mi ? Yönetici adamları çekiyor , sonra Hurrraaaaaaaaaa savaşa. Şimdi 3 5 kişi çıkıp bana etkinliğe girmeden önce yeteneklerini ayarla bilmem ne zırvalıyacak. Arkadaşım , adamlar etkinlik salonuna GBM koymuşlar .Bu güne kadar hiç kullanan var mı ? Bunlar bir tarafa... Zaman zaman birtakım yanlışlıklar , yanlış anlaşılmalar olabilir. Gözden kaçan şeyler olabilir. Ama bunlara rağmen (sözde)etkinlik görevlilerinin hiçbir hatayı kabullenmemeleri , hiçbir incelemede bulunmamaları üstüne üstlük kimseyi kale almadan "KOPYALA - YAPIŞTIR" cevaplar vermeleri ve konuyu kilitlemeleri bütün bunların üstüne tuz biber oluyor.
![]()
Şimdi soruyorum:
Where is the ADALET ?