üyelik aktarım
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Son istasyon
üyelik aktarım
Ben üye olduğum numaram bloke oldu şimdiki güncel numara il değiştirme başvurusunda bulundum bloke olan numaramın kayıtlı olduğu hesapta 4 adet çar var şimdiki üyeliği aktarmak istediğim numaradada 3 çar var o 3 çarı silmem lazım mdırı birde destek formuna aynı metini yazdım aldığı cevapta form vardı doldurup gönderim ama hala cevap alamadım lütfen yardımcı olun çarımı aktaramıyorum
-
- Salgın Koruyucusu
Re: üyelik aktarım
lütfen cevap alamıyorum cevap verin
Merhaba,
Üyelik sorunlarına gönderdiğiniz form ilgili destek birimi tarafından incelenip tarafınıza bilgi ve sizden istenilen bilgileri eksiksiz gönderdiğiniz taktirde destek verilecektir.
İyi eğlenceler.
Üyelik sorunlarına gönderdiğiniz form ilgili destek birimi tarafından incelenip tarafınıza bilgi ve sizden istenilen bilgileri eksiksiz gönderdiğiniz taktirde destek verilecektir.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
-
- Salgın Koruyucusu
YETKİLİ KARDEŞİM 3 TANE ÇARIM VARDI ÜYELİKTE ŞİFACIMI AKRABAĞIMA VERECEĞİME SÖZ VERDİM AKTARAMAYINCA ŞİFREMİ VERMEK ZORUNDA KALDIM DİĞER TANK VE BÜYÜCÜYE SABAHLARA KADAR UĞRAŞTIM LÜTFEN 4 GÜNDÜR CEVAP GELMİYO DESTEK TAKIMI BU KADAR YETERSİZ Mİ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: