Diğer hesabıma giremedim bende bundan yazıyorum sendenmi izin alacagım nerden yazacagımı çocuksam atarsın özele skypeni bi konuşuruz sorunun neymiş belli yav bi bitmediniz gerçektenVoLKaNNuRi yazdı:Sonsigaram ve yasamakoldurur malesef sorunlu bir arkadaşsın. Farklı farklı forum hesaplarından, çocuk olduğunu belli eden laflar yazıyosunFutbolu vikipediden öğrenmeye çalışıyosun belli, ama herkesi kendin gibi sanma
Noldu cahilliğin yüzüne vurulunca canın mı sıkıldıyasamakoldurur yazdı:Arkadaşlar bu arada yorum yapıyorken volkannuri adlı kardeşimize danışalım canını sıkan bir şey yazarız yanlışlıkla![]()
hadi şimdi kendi akıl seviyendeki kişilerin olduğu kreşine git ve arkadaşlarınla oyna. Daha legolardan ev yapamıyosun, gelmiş burda yarım aklınla yorumlar yapıyosun. Seni küçültme gibi bir çabam yok, bunada gerek yok zaten
![]()
TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
- TheAnswer69
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: BacakOmuza
ARJANTİN, nam-ı diğer TANGACILAR kazanır diyorum
KİMİ SEVDİYSEK ÖLDÜ BE USTA
GİDENLERLE ÖLÜNMEZ AMA KALANLARLA DA YAŞANMIYOR
BEN AZRAİLE DAR SOKAKLARDA KAFA TUTARKEN YOLUMA ÇIKANIN KAFASINI KESERİM
Babafingoxaygır
GİDENLERLE ÖLÜNMEZ AMA KALANLARLA DA YAŞANMIYOR
BEN AZRAİLE DAR SOKAKLARDA KAFA TUTARKEN YOLUMA ÇIKANIN KAFASINI KESERİM
Babafingoxaygır
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
TheAnswer69 yazdı:ARJANTİN, nam-ı diğer TANGACILAR kazanır diyorum
Arkadaş İroni Yapmış.. :roll:
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Herkesin kendi görüşü tabii ama hangi kafayla Arjantin diyorsunuz, keşke onun da bir açıklamasını yapsanız.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Ben Almanyaya inat diyorum 2008 yarı final maçında yaptıkları aklıma geliyor o yüzden sonuçta 2 takımında bana bir getirisi olmuyorHeilHitler yazdı:Herkesin kendi görüşü tabii ama hangi kafayla Arjantin diyorsunuz, keşke onun da bir açıklamasını yapsanız.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
NEDEN ARJANTİN
DuMaNisTT yazdı:
Almanya Favori Gözükebilir Ama Finallerin Favorisi Olmazbknz.Real Madrid - Galatasaray
Dünya Kupasının En İyi İki Kalecisi de Finalde Olacak Fazla Gol Olmayacak Gibi Almanya Ne Kadar Üstün Oynasa da Son Vuruşlarda Sıkıntı Çekecektir..
Messi O Alman Defansını Nasıl Geçecek En Çok Merak Ettiğim Konu BuAdamlar Messi'nin 2 Katı Ama Di Maria Oynarsa Almanlar Biraz Daha Dar Alanda Futbol Oynayıp Di Maria'ya ve Messi'ye Geniş Alanlar Bırakmayabilir. Umarım Di Maria Oynayabilir..
Ne Kadar Çok Gol Atsa da Almanya Net Bir Forvetlerinin Olduğunu DüşünmüyorumOrta Sahadan Kısa Paslarla T.Silva'nın Eksikliğini İyi Kullanarak Brezilya'ya Birden Bire 3 Gol Attılar Ardından Brezilya Ne Kadar Uğraşsa da Maçın Koptuğunu Onlarda Fark Etti David Luiz Napsın Tek Başına Hulk da İleride ama Silik Bir Oyuncu Görüntüsündeydi..
![]()
Arjantin'nin Kalecisi İyi ve Takımın Şansı Yaver Gittiği İçin Finale Kadar Gelebildi .Finalde İyi Futbol Oynanmasını Bekliyorum.Almanlar Ne Kadar Baskın Oynasa da Kaleciler Ön Plana Çıkacak Ve Maçın ilk 90 Dakikası Berabere Bitme Olasılığı Çok Yüksek Fazla Gol Olmaz 2-1 Gibi Bir Skor Bekliyorum ARJANTİN' e Gönülden Başarılar
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: New World Order
Biz birşey biliyoruz da konuşuyoruz
Boşuna Almanya demedik 
Almanya hak ederek kazandı kupayı.
Arjantin, Brezilya gibi hata yapmadı. Kontrollü, dengeli oynayıp kontra ataklarla ve Alman futbolcuların bireysel hatalarından faydalanmaya çalışıp ataklar buldu. Arjantin kötü bir takım değil, ama Almanya'dan da iyi bir takım değil. Beklenenin aksine doğru oynadı Arjantin. Arjantin'i de tebrik etmek lazım iyi mücadele ettiler.
Almanya hak ederek kazandı kupayı.
Arjantin, Brezilya gibi hata yapmadı. Kontrollü, dengeli oynayıp kontra ataklarla ve Alman futbolcuların bireysel hatalarından faydalanmaya çalışıp ataklar buldu. Arjantin kötü bir takım değil, ama Almanya'dan da iyi bir takım değil. Beklenenin aksine doğru oynadı Arjantin. Arjantin'i de tebrik etmek lazım iyi mücadele ettiler.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Arjantin çok fırsat tepti almanlar turnuva genelinde hakettiler ama bu maçta bence üstünlük kuramadılar pek tamam top almanlardaydı ama net pozisyon olarak arjantin daha çok pozisyona girdi higuain messi palacio üçüde karşı karşıya fırsatları tepince almanlar affetmedi tebrikler..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG