TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

VoLKaNNuRi yazdı:Sonsigaram ve yasamakoldurur malesef sorunlu bir arkadaşsın. Farklı farklı forum hesaplarından, çocuk olduğunu belli eden laflar yazıyosun :) Futbolu vikipediden öğrenmeye çalışıyosun belli, ama herkesi kendin gibi sanma ;)
yasamakoldurur yazdı:Arkadaşlar bu arada yorum yapıyorken volkannuri adlı kardeşimize danışalım canını sıkan bir şey yazarız yanlışlıkla
Noldu cahilliğin yüzüne vurulunca canın mı sıkıldı :) :) hadi şimdi kendi akıl seviyendeki kişilerin olduğu kreşine git ve arkadaşlarınla oyna. Daha legolardan ev yapamıyosun, gelmiş burda yarım aklınla yorumlar yapıyosun. Seni küçültme gibi bir çabam yok, bunada gerek yok zaten ;)
Diğer hesabıma giremedim bende bundan yazıyorum sendenmi izin alacagım nerden yazacagımı çocuksam atarsın özele skypeni bi konuşuruz sorunun neymiş belli yav bi bitmediniz gerçekten
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Messi'nin maçı olur 1-2
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
TheAnswer69
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: BacakOmuza

Mesaj gönderen TheAnswer69 »

ARJANTİN, nam-ı diğer TANGACILAR kazanır diyorum
KİMİ SEVDİYSEK ÖLDÜ BE USTA

GİDENLERLE ÖLÜNMEZ AMA KALANLARLA DA YAŞANMIYOR

BEN AZRAİLE DAR SOKAKLARDA KAFA TUTARKEN YOLUMA ÇIKANIN KAFASINI KESERİM

Babafingoxaygır
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

TheAnswer69 yazdı:ARJANTİN, nam-ı diğer TANGACILAR kazanır diyorum

Arkadaş İroni Yapmış.. :roll:
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Herkesin kendi görüşü tabii ama hangi kafayla Arjantin diyorsunuz, keşke onun da bir açıklamasını yapsanız.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

HeilHitler yazdı:Herkesin kendi görüşü tabii ama hangi kafayla Arjantin diyorsunuz, keşke onun da bir açıklamasını yapsanız.
Ben Almanyaya inat diyorum 2008 yarı final maçında yaptıkları aklıma geliyor o yüzden sonuçta 2 takımında bana bir getirisi olmuyor
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

NEDEN ARJANTİN
DuMaNisTT yazdı:
Almanya Favori Gözükebilir Ama Finallerin Favorisi Olmaz :) bknz.Real Madrid - Galatasaray

Dünya Kupasının En İyi İki Kalecisi de Finalde Olacak Fazla Gol Olmayacak Gibi Almanya Ne Kadar Üstün Oynasa da Son Vuruşlarda Sıkıntı Çekecektir..
Messi O Alman Defansını Nasıl Geçecek En Çok Merak Ettiğim Konu Bu :) Adamlar Messi'nin 2 Katı Ama Di Maria Oynarsa Almanlar Biraz Daha Dar Alanda Futbol Oynayıp Di Maria'ya ve Messi'ye Geniş Alanlar Bırakmayabilir. Umarım Di Maria Oynayabilir..
Ne Kadar Çok Gol Atsa da Almanya Net Bir Forvetlerinin Olduğunu Düşünmüyorum :) Orta Sahadan Kısa Paslarla T.Silva'nın Eksikliğini İyi Kullanarak Brezilya'ya Birden Bire 3 Gol Attılar Ardından Brezilya Ne Kadar Uğraşsa da Maçın Koptuğunu Onlarda Fark Etti David Luiz Napsın Tek Başına Hulk da İleride ama Silik Bir Oyuncu Görüntüsündeydi.. :)
Arjantin'nin Kalecisi İyi ve Takımın Şansı Yaver Gittiği İçin Finale Kadar Gelebildi .Finalde İyi Futbol Oynanmasını Bekliyorum.Almanlar Ne Kadar Baskın Oynasa da Kaleciler Ön Plana Çıkacak Ve Maçın ilk 90 Dakikası Berabere Bitme Olasılığı Çok Yüksek Fazla Gol Olmaz 2-1 Gibi Bir Skor Bekliyorum ARJANTİN' e Gönülden Başarılar :)
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

Resim
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Biz birşey biliyoruz da konuşuyoruz ;) Boşuna Almanya demedik :)
Almanya hak ederek kazandı kupayı.

Arjantin, Brezilya gibi hata yapmadı. Kontrollü, dengeli oynayıp kontra ataklarla ve Alman futbolcuların bireysel hatalarından faydalanmaya çalışıp ataklar buldu. Arjantin kötü bir takım değil, ama Almanya'dan da iyi bir takım değil. Beklenenin aksine doğru oynadı Arjantin. Arjantin'i de tebrik etmek lazım iyi mücadele ettiler.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Arjantin çok fırsat tepti almanlar turnuva genelinde hakettiler ama bu maçta bence üstünlük kuramadılar pek tamam top almanlardaydı ama net pozisyon olarak arjantin daha çok pozisyona girdi higuain messi palacio üçüde karşı karşıya fırsatları tepince almanlar affetmedi tebrikler..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön