[Başlık düzenlendi]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

[Başlık düzenlendi]

Mesaj gönderen Mezomorto »

[İçerik düzenlendi]
Arkadaşlar oyunda kısa bir süre önce lag olduktan sonra bu densiz insan gm ye sansürlü bir şekilde küfür etmiştir "...sus verirseniz verin" şeklinde ben buna fısıltı yoluyla tepkimi gösterdikten sonra herkes senin gibi fesat mı dedi? Aramızda biraz daha tartışma geçti ağzımdan tek kötü söz çıkmamasına rağmen resimde görüğünüz gibi bana hakarette bulunmuştur şikayet hakkım bulunmadığı için şikayet edemedim. Adam daha sonra bana iftira attı Mezomorto küfürbazdır şeklinde. Plus paketim olmadığı için karşı da çıkamadım. Lütfen beni tanımayanlar ben asla öyle bişey yapmam. Lütfen kimse beni yanlış bişmesin... Fotoğrafın devamını çekemedim daha fazla yukarı gitmedi :(
En son KRABBY tarafından 11 Tem 2014 11:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi, küfür içerikli görsel kaldırıldı.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

[Başlık düzenlendi]

Mesaj gönderen Mezomorto »

Mezomorto yazdı:[İçerik düzenlendi]
Arkadaşlar oyunda kısa bir süre önce lag olduktan sonra bu densiz insan gm ye sansürlü bir şekilde küfür etmiştir "...sus verirseniz verin" şeklinde ben buna fısıltı yoluyla tepkimi gösterdikten sonra herkes senin gibi fesat mı dedi? Aramızda biraz daha tartışma geçti ağzımdan tek kötü söz çıkmamasına rağmen resimde görüğünüz gibi bana hakarette bulunmuştur şikayet hakkım bulunmadığı için şikayet edemedim. Adam daha sonra bana iftira attı Mezomorto küfürbazdır şeklinde. Plus paketim olmadığı için karşı da çıkamadım. Lütfen beni tanımayanlar ben asla öyle bişey yapmam. Lütfen kimse beni yanlış bişmesin... Fotoğrafın devamını çekemedim daha fazla yukarı gitmedi :(
sinirimden yazım yanlışları yapmış olabilirim kusura bakmayın
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Gorkemlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karanlık Taraf

Re: [Başlık düzenlendi]

Mesaj gönderen Gorkemlord »

İçeriği bir daha düzenle istersen. Kafam güzelken yazdım diyerekten :D :| :arrow:

Kod: Tümünü seç

'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''        
Gunce - ConnectedToLİFE - Qwertyz

“Genel Sohbet” sayfasına dön