Arkadaşlar Sancakta Oynuyorum Memnun Deılım Dayanısma yok Mıllet düzmüş Seti Cemberlitaş derdinde bide boş oluyor
Doluluk oranı yuksek sıgınak mıgo cok atılan ne demek ısteıdıgımı anlamıssınızdır oyle bir sunucu arıyorum hangisidir sizce
Hangi Sunucu ideal
Re: Hangi Sunucu ideal
Daha çemberlitaşa girmemiş olarak kendimle gurur duymaya başladım. Gaffarı görmedim bile bir fizik atsam diye bekliyorum.
Grup bölgeleri nomal bölgeye dönüşünceye kadarda Gaffar amcayı göremiyecegiz gibi o zman gelne kadar Ikv isimmi değiştirir firmamı değiştirir departmanlıktan atılık ya şu oyunu alamda bari ben idare edem diye bir babayiğit çıkarsa belki çemberlitaşa girmek nasip olur bu oyunun karaköy sürümü hazırken holun devami hazırken bu bekletmeler artık iyi niyet taşımıyor.
Grup bölgeleri nomal bölgeye dönüşünceye kadarda Gaffar amcayı göremiyecegiz gibi o zman gelne kadar Ikv isimmi değiştirir firmamı değiştirir departmanlıktan atılık ya şu oyunu alamda bari ben idare edem diye bir babayiğit çıkarsa belki çemberlitaşa girmek nasip olur bu oyunun karaköy sürümü hazırken holun devami hazırken bu bekletmeler artık iyi niyet taşımıyor.
A R Z L O D O S
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Valla bende Çemberlitaşa 4 Kere Girdim 2'si Kaos İçin
Diğer 2 si Yanlışlkla Gruba Aldılar Ama Hiç Bir BOSS Kesmedim Kelle Avcısı Görevim Hâla Duruyor 
Sunucu Tavsiyem Teşkilat - Eminönü - Kuklacı Üçünden Birini Seç
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Beyazköşk
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
AdolfHITLER mesaj at yardımcı olurum.DuMaNisTT yazdı:Valla bende Çemberlitaşa 4 Kere Girdim 2'si Kaos İçinDiğer 2 si Yanlışlkla Gruba Aldılar Ama Hiç Bir BOSS Kesmedim Kelle Avcısı Görevim Hâla Duruyor
Not: Meran'ı tavsiye etmem.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
HeilHitler yazdı:AdolfHITLER mesaj at yardımcı olurum.DuMaNisTT yazdı:Valla bende Çemberlitaşa 4 Kere Girdim 2'si Kaos İçinDiğer 2 si Yanlışlkla Gruba Aldılar Ama Hiç Bir BOSS Kesmedim Kelle Avcısı Görevim Hâla Duruyor
Not: Meran'ı tavsiye etmem.
Eyvallah