Merhabalar,
Vikipedi'den bir Sobee'ye bakayım dedim de, bu manzara ile karşılaştım:
"TTnet'in ar-ge departmanı Sobee, şirket vasfını yitirmesiyle birlikte halen, 2013 yılı kapsamında Tübitak tarafından desteklenen "Fatih Projesi için Etkileşim Destekli 3D Harika Kitap Editörü" projesi üzerinde çalışmaktadır."
Ayrıca:
2000 yılında Mevlüt Dinç önderliğinde "Dinç İnteraktif" adıyla İstanbul'da kurulan şirket, 2004 yılında unvan değişikliğine giderek Sobee adını almıştır. 2009 yılında Türk Telekom tarafından satın alınan firma,[1] 2013 yılında TTnet ile devren birleşmesiyle birlikte şirket vasfını yitirerek, TTnet'in bir departmanı halini almıştır.
Özellikle Fatih Projesi ile ilgili olan yazıyı daha önce gören var mı? Yani bu oyunun devri resmen kapanıyor gibi. Oyunla ilgilenen olmadığını düşünmeye başladım artık. Oyunu kendi haline bırakmışlar ve ayakta kalabildiği kadar kalacakmış gibi sanki.
Sobee ve Fatih Projesi
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sobee ve Fatih Projesi
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Re: Sobee ve Fatih Projesi
Neden İstanbul Kıyamet Vakti geliştirilmeye devam ediliyor gibi yazılar yok? Neden İstanbul Kıyamet Vakti oyunundan hiç bahsetmiyor? Neden hiçbir yerde reklamı olmuyor bu oyunun? Şu Vikipedi sayfasından Sobee'yi açın ve bakın, oyunun resmen bittiğini ve yavaş yavaş kapanma aşamasına doğru gittiğini gösteriyor. Benim okuyup da algıladığım bu. Oyunun şuan ki hali ve ilgilenilmemesi de bunu destekler nitelikte. Tüm bunlara rağmen bir kişi de çıkıp açıklama yapmıyor. Sizce gerçekten normal bir durum mu bu? Kötü haber yakında gelecek gibi görünüyor. Eğer bu oyun geliştirilmeye devam edecekse ve kapanmayacaksa, bir an önce bunun duyurusu yapılmalı ve oyunun durumu nedir oyunculara söylenmeli. Merak ediyorum bunu yapacak bir tane dürüst, aklı başında bir yetkili çıkacak mı?..
En son HeilHitler tarafından 10 Tem 2014 17:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Aynen öyle TTnet gibi büyük bir şirketin böyle bir oyuna sahip çıkacagını düşünmüyorum.Yok şu oyuna sunucu alak oyun motorunu degiştirek gibi şeyler diyeceklerini düşünmüyorum.Zaten oyunun çalışanlarıda kapağı TTnete atmış oyunda az çok bir şeyler kazandırıyor.Belli bir maaşı vardır bu oyun dedigin gibi belli bir yere kadar gider sonra oyun artık istenilen parayı veremiyince oyuna olan ilgi azalınca ve buna ek olarak ekipte çalışan arkadaşlarda birer birer görevini terk edecek .Son olarakta TTnet sunucuların fişlerini çekecek.Şayetki oyunu yapan oyuna sahip çıkmış olsaydı bunların hiç biri olmayacaktı nedenmi en geriye gidelim oyun önce mynetteydi sonra sobeeye geçiş yapıldı.Oyun mynet üzerinden kapanıp gidedebilirdi çünkü oyuna sahip çıkan birisi vardı.Bugün oyunu yapan arkadaşımız oyunla ilgisini kestiginden dolayı oyunun TTnette harcanıp gider bu olay bu kadarHeilHitler yazdı:Merhabalar,
Vikipedi'den bir Sobee'ye bakayım dedim de, bu manzara ile karşılaştım:
"TTnet'in ar-ge departmanı Sobee, şirket vasfını yitirmesiyle birlikte halen, 2013 yılı kapsamında Tübitak tarafından desteklenen "Fatih Projesi için Etkileşim Destekli 3D Harika Kitap Editörü" projesi üzerinde çalışmaktadır."
Ayrıca:
2000 yılında Mevlüt Dinç önderliğinde "Dinç İnteraktif" adıyla İstanbul'da kurulan şirket, 2004 yılında unvan değişikliğine giderek Sobee adını almıştır. 2009 yılında Türk Telekom tarafından satın alınan firma,[1] 2013 yılında TTnet ile devren birleşmesiyle birlikte şirket vasfını yitirerek, TTnet'in bir departmanı halini almıştır.
Özellikle Fatih Projesi ile ilgili olan yazıyı daha önce gören var mı? Yani bu oyunun devri resmen kapanıyor gibi. Oyunla ilgilenen olmadığını düşünmeye başladım artık. Oyunu kendi haline bırakmışlar ve ayakta kalabildiği kadar kalacakmış gibi sanki.
- Kptm1234
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Game X e kadar bir umudum var :? var.
Ama gel gelelim sunucuların haline (Eminönü):
1)Eskilerden hiç bir şey kalmamış (Yer altında cin bölgesindeki kalabalık artık yok herkes gurup bölgelerin de) vb.
2)Eminönü ölü sayılır madenciler ve kılan çatışmaları dışında (Genelde gurup halinde avlananlar
)
3)Hırsızlar çoğalmış bir o kadarda iftiralar + Küfür ( Elbette cezalandırılıyorlar o konuda İKV e sonsuz güvenim var 10 dk içerisinde susturulduğu mu hatırlıyorum
)
Çemberlitaş ı ve Hol bölgesini getiren İKV Gerisini de getirir diye umuyorum
( Eksik tılsımlar,Oyunda hala gizemini koruyan görevler ve meraklı oyuncular bu umudumu artırıyor
)
Bir isyan gerekiyorsa gurup bölgelerinden olmalı bu (Arada kendi şikayetimi de paylaşayım
) 20 kez Kenan kesmeme rağmen takılar düşmüyor. (Oyuncu kaybının en büyük sebebi bence bu )
Her yeni gelen sabırlı değil yada tanıdığı yok. Evet LVL sınırından oyun bundan da kaybediyor.(İKV nin lvl ile alakalı olmadığını her yeni gelen oyuncu bilemez ne yazikki :!: )
Her neyse elbette yöneticiler bunun farkındadır.
Okuyanın gözlerine sağlık
1)Eskilerden hiç bir şey kalmamış (Yer altında cin bölgesindeki kalabalık artık yok herkes gurup bölgelerin de) vb.
2)Eminönü ölü sayılır madenciler ve kılan çatışmaları dışında (Genelde gurup halinde avlananlar
3)Hırsızlar çoğalmış bir o kadarda iftiralar + Küfür ( Elbette cezalandırılıyorlar o konuda İKV e sonsuz güvenim var 10 dk içerisinde susturulduğu mu hatırlıyorum
Çemberlitaş ı ve Hol bölgesini getiren İKV Gerisini de getirir diye umuyorum
Bir isyan gerekiyorsa gurup bölgelerinden olmalı bu (Arada kendi şikayetimi de paylaşayım
Her yeni gelen sabırlı değil yada tanıdığı yok. Evet LVL sınırından oyun bundan da kaybediyor.(İKV nin lvl ile alakalı olmadığını her yeni gelen oyuncu bilemez ne yazikki :!: )
Okuyanın gözlerine sağlık
Kalfa Eminönü
TTNET sap olsun millet ve devlet için çalışıyor.
Oda dış migraklara satıldı onlar kimin için çalışıyor kim bilir. Avrupada bir numara havasında burda sıfır alt yapı derdinde .
TTNET in görevi Türkiyede gelişmekte yada ilerisi olan oyun ları yada firmeların önünü kapatmak için çalışan bir kurumdur.
Eger bir firma türkiyeden pay almaya kalkışırsa derhal karaeller devreye grierek TTNET bünyesine davet edlir sonra yavaş yasvaş sindirlir sonrada tamamen yok olur.
Örnek Aria kimse bilmez. Simdiki Avea
Oda dış migraklara satıldı onlar kimin için çalışıyor kim bilir. Avrupada bir numara havasında burda sıfır alt yapı derdinde .
TTNET in görevi Türkiyede gelişmekte yada ilerisi olan oyun ları yada firmeların önünü kapatmak için çalışan bir kurumdur.
Eger bir firma türkiyeden pay almaya kalkışırsa derhal karaeller devreye grierek TTNET bünyesine davet edlir sonra yavaş yasvaş sindirlir sonrada tamamen yok olur.
Örnek Aria kimse bilmez. Simdiki Avea
A R Z L O D O S
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
O yazdığı şaka falan olmasınDetay yazdı:Tarih 1 Nisan 2014
Yorum sizin![]()
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Kişisel fikrim son bir güncelleme gelecek artık bu sene yazın gelmez sanırım çünkü ikv hep bölgeler gelmeden aylar önce küçük küçük haberler verirlerdi sırlar verirlerdi yine öyle olur şahsi fikrim seneye bi üstte arkadaşın yazdığı gibi nisan mayıs ayları ama bu halde kapatılmaz yani bu oyun son bir bölge gelir herşey açığa çıkar birkaç yıl açık kalır sonra fişler çekilir herkes kendi yoluna.
Çünkü oyunun sırrı olan kuklacı daha meydana çıkmadı maskenin ardındaki kim bilinmiyor o çıkacak ortaya.
Bence selami kelaynak=kuklacı .
Çünkü oyunun sırrı olan kuklacı daha meydana çıkmadı maskenin ardındaki kim bilinmiyor o çıkacak ortaya.
Bence selami kelaynak=kuklacı .
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

GameX tede ben söyleyeyim antin kuntin bir bölge duyrulur bir kaç senede onla idare eder dağılır gideriz levelsiz olmaz artık bu iş 5 senedir 49 buraya kadar getirmeleri bile bir mucize susturma işine gelincede gönüllü ekibin yaptıgı iş parayla çalışan arkadaşların ne yaptıgı meçhulKptm1234 yazdı:Game X e kadar bir umudum var :? var.
2)Eminönü ölü sayılır madenciler ve kılan çatışmaları dışında (Genelde gurup halinde avlananlar)
3)Hırsızlar çoğalmış bir o kadarda iftiralar + Küfür ( Elbette cezalandırılıyorlar o konuda İKV e sonsuz güvenim var 10 dk içerisinde susturulduğu mu hatırlıyorum)
Çemberlitaş ı ve Hol bölgesini getiren İKV Gerisini de getirir diye umuyorum( Eksik tılsımlar,Oyunda hala gizemini koruyan görevler ve meraklı oyuncular bu umudumu artırıyor
)
Bir isyan gerekiyorsa gurup bölgelerinden olmalı bu (Arada kendi şikayetimi de paylaşayım) 20 kez Kenan kesmeme rağmen takılar düşmüyor. (Oyuncu kaybının en büyük sebebi bence bu )
Okuyanın gözlerine sağlık![]()
Nerull yazdı 23 Haziran 2014GWYNBLEIDD yazdı:Detay yazdı:Tarih 1 Nisan 2014
Yorum sizin![]()
Hala oyunu canlı bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Açıkçası İKV'nin teknolojisi eskidi ve oyunu geliştirmek için harcanacak efor, maalesef getirisinden çok daha fazla. Oyunu şimdiye kadar ayakta tutan da maddiyat değil, maneviyattı ama artık hiçbirşey o dönemdeki gibi değil. Oyun sektörü büyüyor, biz de bu küçük stüdyoyu da oyunumuzu da ayakta tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışmakla yetinebiliyoruz ancak.
Şüphelenmedim değilGWYNBLEIDD yazdı:O yazdığı şaka falan olmasınDetay yazdı:Tarih 1 Nisan 2014
Yorum sizin![]()
Antegar-detay