Re: Kralın Göz Yaşları Loncası Adına Cıkan Dedikodulara Son

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
siyahsancak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kralın Göz Yaşları

Mesaj gönderen siyahsancak »

Resim

Burda Gördüğünüz Gibi Şükrü K.bakma Yanlış Anlaşılma .

Resim

Burak Abisinin Huzurunda Özür Diliyor Buna Ne Demeli ?

Resim

Diyecek Laf Yok Burdada Gördüğünüz Gibi Loncamızdan Özür Diliyor .
Adamın Bize Hırsız Yazamasının Tek Nedeni Var Saate Ona Ks Atıyoruz Diye bu Adam Bu Kadar Haydi K.geLsin . ;)
saraybosna
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Eminönüefeleri

Mesaj gönderen saraybosna »

Birincisi Bu adam diyerek beni kastederek dogru dedin ben ADAMIM SENİN DEDİĞİN GİBİ ama sizler adam değilsiniz Shoutdowun SİYAHSANCAK CELALBEY ooOSherleckholmesooO AKSAÇLI neden mi bu konuyu daha önce yazdınız doğru bir şekilde cevapladıgım için kaldırdınız veyahut kaldırıldı her neyse.. daha önce de dedigim gibi bana ks atıyorsunuz diye size hırsız diyecek kadar alçalmadım ama anlaşılan o ki sizler bunu yalana dolana sapacak kadar alçalmışsınız çünkü sizin başınızda büyük olan shoutdown burak adam olsaydı sizleri böyle eğitmezdi ama oda haklı köpek aç kalırsa sahibini ısırır her neyse Gelelim ikinci hususa evet itiraf ediyorum ben burak dediginiz şahsiyete abi dedim çünkü aramızda yaş farkı vardı o sebepten dolayı dedim bu beni alçaltmaz 3.hususa Gelince özür dilemem sizin yalanlarınıza inandım beni ikna ettirdiniz özür dile bizde dilecez dediniz yalan mı buyurun ? viewtopic.php?f=4&t=122740 bu sebepden dolayı inandım kandım size . ks atmak diyorsunuz herkes sizin gibi aç değil hem siz ks neden atıyorsunuz ki sizin çaldıklarınız size yeter Bence.. İyi forumlar.. ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön