OYUN İÇİ FPS ARTTIRMAK.
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUN İÇİ FPS ARTTIRMAK.
İnternetten gameboosteri bul indir
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Çözünürlüğü en düşüğe getir. (1024*768)
SORUN ÇÖZÜLDÜ YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
Sorun çift ekran kartı sorunu. Oyun 2 gb ekran kartını değil intel 400 diye bir kart var onu kullanıyormuş. Gerekli ayarları yaptım fps 65 . Yardımcı olmak için uğraşan arkadaşlara teşekkürler.
Sorun çift ekran kartı sorunu. Oyun 2 gb ekran kartını değil intel 400 diye bir kart var onu kullanıyormuş. Gerekli ayarları yaptım fps 65 . Yardımcı olmak için uğraşan arkadaşlara teşekkürler.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Bilgisayarım windows 8.1 işletim sistemi ve daha yeni aldım. Pc çok güzel. 10 saniyede açılıyor ama ikvye gelince pert. Fps 8 de kaldı cıkmıyor. Arada sırada oyunu cok oynayınca yukselıyor ama genelde hep 8 lerdeMuratABI yazdı:SORUN ÇÖZÜLDÜ YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.