DeaTHKneLL den ara.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
WiLDMaN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: WaRa WaRa

Re: DeaTHKneLL den ara.

Mesaj gönderen WiLDMaN »

Güle Güle gökhancım :D Şu millete iksir bugunu ögretmıssınız artık büyücüde kesemiyoruz napcaz :S
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak

IxWiLDMaNxI <<<< O Bir Efsane
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

enes sen bni bilirsin bende yalan olmaz duzenbazlik olmaz bunca zaman ws attim bir kere dahi iksirli ws atmadim kursata gelince bir kere ismail ile karsilasirken iki tarafta iksir bugu yapmaya calisti kursatin ki oldu ismailinki olmadi
yani bir kere buglu atmistir kursat o kadar oda birakta olsun.d
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Bu arada oyunda laflar duyuyorum hasretsancisi bize iksirci diyomus taniyoru kendilerini antepli yunus ile ayni mahalleden eski niki cewo bilge kara seti olup herkese kafa tutmaya calisan ama bi halt edemeyen bir player.bana kuklaciya geri dondugunde sunucu sunucu dolastim herkesi yendim.hedefturanindan tut mehkana varana kadar iyi madem parasina ws atalim dedim verdim eline.ondan snra ogrencim olan hakan ile ws atmis onada yenilmis ahaha simdi o kadar ws atmis adam bizle butun ws lerde iksir bugu mu yaptik inan hicbir ws de iksir bugu yapmadik birse diyo gokhan kursat hakandan ogrendi ws atmasini ihtiyardan soz ediyo ahahah ben hakanla hic konusmadim bile nasil ws ogrwtsin bana.d.d lafla peynir gemisi yurumez .d
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU

“Genel Sohbet” sayfasına dön