GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Lan YAZMAYIN ARTIK YORUM OKUDUKLARINIMI SANIONUZ SİZ.
Kullanıcı avatarı
Adorno
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Adorno »

Yönetim o zaman şu sorulara cevap verecek: zaten hata yaptıklarını ve bize 1 yıl boyunca hatalı oyun oynattıklarını itiraf ettiler. peki bu oyunda bütün yapılan hataların bedelini neden oyuncular ödüyor? ben böyle oyuncusunu madur eden bir oyun daha görmedim. siz hata yapıyorsanız oyuncuya bunu unutturacak zararını telafi edecek bir şey verin. Ama pişkin pişkin çıkıp 1 sene sizi salak yerine koyduk hatalı oyun oynattık. şimdide düzelttik alın bakalım. zaten bu oyunda bütün itemler bedavaya alınıyor değil mi? oyunda bir piyasa yok değil mi? Yücelen+Halit girmenç yüzük, kolye, ceket, pantolon, eldiven, ayakkabı (hidradan önce alınmış) , zırh , kafa koparan, balyoz. bu itemlerin değeri güncellemeden gelmeden önce 600-700 m. belki daha fazla. yahu 700 m nasıl kazanılıyor bu oyunda bir fikriniz var mı? şimdi çıkıp 1 sene sonra hata yaptık şimdide düzelttik deyip işi oldu bittiye getiremezssiniz. bir hata yaptıysanız bunu siz ödeyeceksiniz biz değil !
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Orhanteber005 yazdı:ARKADAŞLAR ANLAMADIĞINIZ FARKLI NOKTALAR VAR.. ŞAHESER SİLAHLAR DENENDİĞİ ZAMAN OYUNUN HATALI OLDUĞU ZAMANLARDI.. ŞU ANDA HATASIZ ZAMAN AMA ŞAHESERLERDE ÇÖP OLMUŞ DURUMDA... ŞİMDİ LATİF DENENDİĞİ ZAMAN GÜZEL YARATIK KESTİ GÜZEL WS ATTI VE ONA GÖRE ŞAHESER DENDİ.. 2-3 AY BOYUNCA DENEDİLER AMA BU OYUNUN HATALI OLDUĞU DÖNEMDİ.. VE ŞU ANDA BEN LATİF ÜRETTİM VE LATİF ÇÖPTEN İBARET.. O GÜNCELLEME YANLILARI BUNDA BENİM HAKKIM YENDİ Mİ YENMEDİ Mİ BU SORUMA CEVAP VERSENİZE..? BU GÜNCELLEME YANLILARINA GİREN ÇIKAN BİRŞEY OLMADIKLARI İÇİN ZATEN YANLILAR.. BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK..

beni etkiledi ya da etkilemedi o seni ilgilendirmez ayrıca da senin elinde ecel olsa bu yorumu yapıcak mıydın acaba ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
DisqossT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DisqossT »

Yönetim sizin yaptıtgınıza oyuncuları oyundan sogutmak denir.Bu yapıgınız bu oyunun sonudur bu yaptıgınızı eski haline getirmezseniz neler olacagını söyliyeyim;

*Plus alımları 0'a düşecek (yönetim parasız kalır artık)
*Oyuncuların 100 de 90'ı oyunu bırakacak
*Yönetime küfür protesto vs vs gibi ayaklanmalar olacak

ve daha nicesi..

Bu hatayı yarın sabah uyandıgımda görürsem size söz veriyorum bu oyunu bırakırım, ve 36 arkadaşımla beraber başka bir oyuna devam ederiz digerlerininde düşüncesi budur eminim.Buda sizin sonunuz vs vs demektir.
╠► รเשครLıχ ◄╣

~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿

»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Phxates »

Olsun Gende Gorsunler 46 Sayfa Oldugunu Anlarlar Ama Duzeltilme Olmuyacak Cunku Tek Dogru Bir Sey Yapmadilar.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Shizofren yazdı:
complex yazdı:Farklı oyun önerenler,
herşeyi anlarlar ama siz büyük ayıp ediyorsunuz. "Onlar ayıp etmedi mi?" demeyin onlarda yapmaya çalışıyor. Yalaka gibi görünüyorumdur şu an ama biri benim forumumda protesto olsun diye başka oyun önerse herkesi teşvik etmeye kalksa kaldı ki Türk oynunu aşşağılasa çok zoruma giderdi.
Bi İnsan Zoruna gideceğini bildiği yorumları göreceğini bile bile bunu yapmaz ! Bi Açıklama bile yapamayan adamlara kalkmış düzeltmeye calisiyorlar falan diyip durmayin cocukmu kandiriyorsunuz yada sen kimin agzindan lafi alip buraya yaziyorsun yada sen Gm misin ? yalakalık yapar gibi görünmüyor resmen yapiyorsun zaten daha ne ?
Ben kime, niye yalakalık yapayım?(Bu sorunun cevabı olmadığını bile bile yalakasın diyenler [senin gibiler] için yazdım oraya.) Daha bu sabah yapıldı güncelleme ve itirazlar neticesinde düzeltilir elbet. Diğer itirazlarla şaheserleri güçlendirmek gibi.
Düzeltmeye çalışırlar elbet o manada söyledim.
En son complex tarafından 24 Şub 2010 18:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

yani saçmalık olurda bu kadar olmaz
39 levellerde alman giyerken bundan yüksek vuruyoduk
10 binler havada uçuyodu
49 lvl olduk full max yaptık 2 bin vuruyoruz kabus gibi
şu güncellemeyi savunan arkadaşlar veya yöneticiler boss görevleri nasıl yapılacak bunu bi açıklayın !
tabi açıklayabilirseniz
artık büyücülerden tank yapmaya çalışırız bi kara kesmeye bile 15 şifacı ararız
iflis, solucan, hidra ???
onları kesmek sadece bi hayal artık
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Bu şaheseri beğenmedik başka sikah verin bize yoksa oyunu bırakıcaz ... Böyle birşey yazsa 100 kişi sence dğeişir mi ? Oyunu kuran sen olmadığın için yapılanları oynamakla yükümlüsün senin önünde çok seçenek var başka oyunlar var yani ...
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

söyleyin söyleyin başka online oyunlar söyleyinde yönetim kendilerinden utansınlar ezik diye oyunculara deil bunlara denir işte runes off magic :D biraz benziyor ikv ye hakkını veren bir oyun ikvnin ezik yönetimi gibi deil
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

daywalker yazdı:yani saçmalık olurda bu kadar olmaz
39 levellerde alman giyerken bundan yüksek vuruyoduk
10 binler havada uçuyodu
49 lvl olduk full max yaptık 2 bin vuruyoruz kabus gibi
şu güncellemeyi savunan arkadaşlar veya yöneticiler boss görevleri nasıl yapılacak bunu bi açıklayın !
tabi açıklayabilirseniz
artık büyücülerden tank yapmaya çalışırız bi kara kesmeye bile 15 şifacı ararız
iflis, solucan, hidra ???
onları kesmek sadece bi hayal artık

Eceli olan bir savaşçı max + iksir tank olabilir ...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön