Program İle KP Kasmak.[Düzenlendi]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
HEVAPEREST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I Ateş I

Program İle KP Kasmak.[Düzenlendi]

Mesaj gönderen HEVAPEREST »

Sayın yüksek saygıya değer arkadaşlarımızdan bikaç tanesi programla kp kasıyor yanlarına gidiyorum bakıyorum acaba programlamı diyerek ve aldığımız tepki ortada. Ne destek bunu cezalandırıyor nede oyun içerisindeki ahlaka uygun konuşmalar geçiyor. Ve bu kişiler oyun içerisinde kendisini öyle birşeyler sanmış daha doğrusu sandırılmışlar(!) ki verdiği tepki HIRSIZ oluyor.
Bi zahmet artık şu yönetim el atsın şunlara. Akçe satmak yasak denilirken böyle şeylere nasıl müsade edilebiliyor ? Kp kasılan yerler belli neden 1 kişi çıkıp kontrol etmiyor ? Susturma cezası vermek basit çatır çatır atıyorsunuz en ufak birşey olduğunda.

[İçerik düzenlendi]
En son KRABBY tarafından 09 Tem 2014 00:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Sakıncalı görseller kaldırıldı. Başlık düzenlendi.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Program İle KP Kasmak. [Düzenlendi]

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Delilleriniz ile birlikte Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek ilgili destek birimine şikayette bulunabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
HEVAPEREST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Program İle KP Kasmak.[Düzenlendi]

http://i.imgur.com/7xZ5ozG.png?1

http://i.imgur.com/DnceCAd.png?1

bu fotoğrafları kaldırmazsanız sevinirm sayın forum yöneticisi oyun içerisindeki arkadaşlarınıda görsünler lütfen.
HEVAPEREST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

resimler forum yöneticisi tarafından kaldırıldı yasak olduğunu söylüyor görmenizi isterdim o insanların ne denli olduklarını ama... şikayetimiz değerlendirilse yeterlidir benim için o tavırlarından sonra.. iyi forumlar .
KaRaVaNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KaRaVaNa »

gel sanada kasim dese kastırmıcan sankı kp kasmak veya almak suc değil evet proğram kullanmak suc onuda kolay olsun diye yapıyolar sanırım.....
HEVAPEREST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

30 dan fazla kp için çarım var kardeşim ki onuda geçtim 1 tane kp çarını kasmak 4saatini alıyor insanın yani 1 ayda 30dan fazla çar kasabilir isteyen her y2. Gel sana kasıym demesine gerek yok istesem ben kendimde kasarım. boş laflara gerek yok.
BASIN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Sis Duman

Mesaj gönderen BASIN »

Kardeş sen kp kassan insanlar böle uğrassın istermisin zaten insanlar yeterince satasıyodur klandan bölgeden zaten neler neler yazılıyo gördük biraz da onların tarafından bak olaya insanların birbirini desteklemesi yardımcı olması gereken su mübarek ramazan ayında insanların kuyusunu kazmak bu sekilde hic insanlıga yakısır bisey deil :S
HEVAPEREST
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

oyun içerisinde para kasmak için saatlerce ugrasıyorsun 1m için 2 defa işporta dolusu eşya düşürüyosun diğer yandan birileri tık tık bi gecede 4 5 gözlük çekiyor satıyor kıpırdamadan. suçlu benim o insanlara yardımcı olmadıgım için değil mi şu ramazan ayında.
KaRaVaNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KaRaVaNa »

bi gece de kımse 4 5 gözlük kasamaz kasanda cok prof kasar iş gözlük değil türbe zaten....adamlar bu şekilde para kaznıyor sen de çanta dolduruyosun kaznıyon bak sende kazanma yolunu biliyosun yap ozaman kımse senı engellemıyor şikayet etsende bişi olmaz ama proğram suc cok cok enfazla 1 ay sus yer o olur bişi olcanı sanmam.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Merhabalar
Oyun Kurallarında Aynı İP den veya farklı İP den 2 oyun karakteri birbirne vurması veya birsini gir çık yapması YASAKTIR diye bir kural yok ( Olması mümkün degil çünkü oyuna gir çık yapan veya karşı kalandaki kişiye vurmak oyunun yapısında olan birşey)
Böyle olduğu sürece Kp kasanların veya kastıranların önüne geçemezsiniz.

Proğram konusuna gelince;
Misal Oyunda Birisi programla kp kasıyor ve sen resimledin veya video ya aldın destege gonderdin kp kasan arkadaş ban aldı veya bloklandı diyelim bu kp kasan mahkeme yoluyla veya ceza itiraz yoluyla her türlü banını kaldırabilir nedenine gelecek olursak, proğram kullandıgına dair bir delil veya o kişinin bilgisayar ekran görüntüsü yoksa(proğram)
Kp kasan yani otomatik vuran arkadaş diyecekki Oyun içinde verilen tepkilere veyahut konuşmalara cevap vermek zorundalıgım yoktu ve karşı klandan gelene vurma lüksüm oldugundan cezandırılamam ; gir çık yapan karakterler ise arkadaşıma veya kendime klan parası kasıyorum veya oyuna gir çık yapmaktan hoşlanıyorum diyecek oyuna gir çık yapmak yasak degil yani.

Olay bundan İbaret arkadaşlar Oyunun kurallarında degişiklik olsa bile her oyuna gir çık yaptıgımızda; her skil kullandıgımızda veya sabit bir yerde durduğumuzda banlanırız :) Çünkü benim bilgisayarımdaki yazılımları ne ikv görebilir nede başkası ancak program engelleme yazılımı olsa diyecemde oda olmayabilir bilirsiniz eskiden sandboxie sanal oturum açma özelliği kaldırdıkları gibi fakat belli başlı programlarda olabilir fakat bazıları için asla engellenemez bir faktör bu.

“Genel Sohbet” sayfasına dön