TILSIM M1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

TILSIM M1

Mesaj gönderen firaridadas »

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben uzun yazamndır oynamıyorum ve uzun zaman önce ejder asa basmıştım.Artık çtye girmem gerekiyor fakar m1 olmadığı için almıyorlar.Acaba bana m1 basmak için taktikler verebilirmisiniz.Ya da başka bir şekilde çt girebilme yolu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Alfayildirim
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ezikler

Re: TILSIM M1

Mesaj gönderen Alfayildirim »

Bende senin gibiydim met üretiyordum ortağımla 160 170m yaptıktan sonra sıkıldım o parayla bi tank kasıp taş zırh bastım full ibni şifa yaptım gözlükler falan para gitti ama metten daha ucuz yolla çevre yaptım ve kolay yoldan çt gircem
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arkadaşlar oyunu neredeyse yarısı artık m1 bastı bunların yarısıda forum kullanıyor desek iyi bir rakam çıkar ortaya ve bana tavsiye verecek hiç kimsemi yok ?
salih1236
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: yokki

Mesaj gönderen salih1236 »

kardeş hiç bişey yapmıycan bırakıcan oyunu o m1 üretn y2 yi üretnler eski zamandan kalma şimdi çekiyolar 450m o zaman maden daha bol cıkıyodu adam cekip üretiyodu şimdi çeksen ceklmez alsan alınmaz yani o adamların g*tnde don yoktu coğunun bi ara oyunu bıraktım bölgeler basıttı faln 2 item düşren aga paşa zannediyo ne yazıkk ki 4 yıldır hala ayak düşmedi asa düşmedi diye dolananlarda cabası :D :D uğraş uğraş gelecek nesile cocuğuna falan bunları anlatıcak bu gidişle hayatndaki en çılgın şey ne baba yavrum 6 yıl uğraştıktan sonra trans asa düşmüştü hey gidi zman la otur tıpı btrrsn yeminle 1sene calışsan itu kontrol müh. gdersn sen 4yıldır bi iteme zaman vermişsn yazık neyse kanka sana tavsıyem sil oyunu yada takıl öle yeni bi güncelleme falan gelmesi lazım yeni şeyler oyuncu gelmesi lazım pazar dönmüyo misal çok kotu tek şey satılmaya calışlıyo oda tılsım :arrow: :arrow:
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sonsigaram »

Holde çift sarraf artırıcıyla gece gündüz maden çekecen bir ay boyunca 3 tane m1 basarsın.Günle 7 tane çeksen 7x30=210 jadeit 210x5=1 t 50 m ediyor 3 tane m1 parası işte maden çek gerisi hikaye birazda nakit para biriktirmeye bak istedigin tılsıma sahip olursun
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Tankın veya şifacın varsa sürekli exo kas günde rahat 5 tane düşürürsün...Bunun için çok uzun süre kasman lazım ama...Mesela saatte 2 saat kasarsın 1 saat ara var sonra 2 saat daha kas...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

sonsigaram yazdı:Holde çift sarraf artırıcıyla gece gündüz maden çekecen bir ay boyunca 3 tane m1 basarsın.Günle 7 tane çeksen 7x30=210 jadeit 210x5=1 t 50 m ediyor 3 tane m1 parası işte maden çek gerisi hikaye birazda nakit para biriktirmeye bak istedigin tılsıma sahip olursun
En mantıklı önerilecek şey bu olur sanırım.
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

BilgeTonyukuk yazdı:
sonsigaram yazdı:Holde çift sarraf artırıcıyla gece gündüz maden çekecen bir ay boyunca 3 tane m1 basarsın.Günle 7 tane çeksen 7x30=210 jadeit 210x5=1 t 50 m ediyor 3 tane m1 parası işte maden çek gerisi hikaye birazda nakit para biriktirmeye bak istedigin tılsıma sahip olursun
1t kasarsa zaten çemberli girmesine de gerek kalmayacak :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

BilgeTonyukuk yazdı:
O halde ben bu taktiği yapacağım tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler fakat şöyle bir sorum olacak bu jedeit fazlaca alınan birşey mi ? Yani rahatca satabilir miyim ?
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

firaridadas yazdı:
BilgeTonyukuk yazdı:
O halde ben bu taktiği yapacağım tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler fakat şöyle bir sorum olacak bu jedeit fazlaca alınan birşey mi ? Yani rahatca satabilir miyim ?
En değerli madenlerde jadeit kullanılıyor. Ayrıca o tılsımlarda en az 24 jadeit istiyor. Gerisini sen düşün...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön