Plusa ve lonca lisansına ne zaman indirim gelecek?
Plusa ve lonca lisansına ne zaman indirim gelecek?
Büyük ihtimal kopyala-yapıştır cevaplar gelecek ama yinede sormak istedim.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Plusa ve lonca lisansına ne zaman indirim gelecek?
Önümüzdeki Bayram BelkiTDEmmorpg yazdı:Büyük ihtimal kopyala-yapıştır cevaplar gelecek ama yinede sormak istedim.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
AYnen indirim bekliyoruz.Bide Silah yükseltmeye bekliyoruz.
-
FenoKeNN
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: The Good Father
ındırım gelmıs kardesım playstorede :arrow:
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Millet daha akıllanmamış.Diyecek birşey yok.Benim yerimede alın bi paket.
..Tskxhxugur yazdı:Millet daha akıllanmamış.Diyecek birşey yok.Benim yerimede alın bi paket.
Ben oyundan gayet memnunum. Kendi adıma konuşayım, akıllanmamı gerektirecek bir durum yok oyunda. Çekerim akçemi bakarım yoluma. Oyundan memnun olan akçesini çeker keyfine bakar, memnun olmayanlarsa çekmezler.
Zaten sadece akşamları iş dönüşü 2-3 saat saat oynuyorum, gidipte bu 3 saati ne oyunun dertlerine nede başka oyuncuların dertlerine harcayamam.
Siz oyundan memnun değilsiniz diye memnun olanlara akıllanmamışlar diyemezsiniz.
Zaten sadece akşamları iş dönüşü 2-3 saat saat oynuyorum, gidipte bu 3 saati ne oyunun dertlerine nede başka oyuncuların dertlerine harcayamam.
Siz oyundan memnun değilsiniz diye memnun olanlara akıllanmamışlar diyemezsiniz.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Fiyatlar Gayet Yerinde Ve Uygun Bence. Zamanında Lonca Lisansı Sadece Kutu Alanlar İçindi Dükkana Koydular Daha İyi Oldu Daha Fazla Bir Şey Beklemeyin .. Özel Günlerde Bayramlarda Seyranlarda İndirim Olabilir.
Benimde kastettiğim o zaten. Kalıcı bir indirimden bahsetmiyorum. Ramazan ayı sebebiyle belki birkaç günlüğüne indirim yapabilirler diye sormak istemiştim.Ramazan ayı için playstore de akçe fiyatlarında indirim yapmışlar bunu birde dükkanda ufak bir indirimle şenlendirselerDuMaNisTT yazdı:Fiyatlar Gayet Yerinde Ve Uygun Bence. Zamanında Lonca Lisansı Sadece Kutu Alanlar İçindi Dükkana Koydular Daha İyi Oldu Daha Fazla Bir Şey Beklemeyin .. Özel Günlerde Bayramlarda Seyranlarda İndirim Olabilir.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
Selam arkadaşlar. Öncelikle böyle indirim için yakınmanız yersiz. Yönetim 6. yıl paketini , çemberlitaş kutuyu mobil ödemeye getirdiler. Üstelik 1 aylık da %25 indirim koydular. %25 indirimi küçümsemeyin 30 tl lık çemberlitaş kutu 22 tl ye , 50 tl lık 6. yıl paketi ise 37.5 tl ye indi. Ayrıca 6. yıl paketi varken neden lonca lisansı ve plus 6. yıl paketi aldım bende dün sabah 3 aylık plus ve 5500 akçe veriyor . ikisi toplamda 80 tl yapıyor ki 37 tl ye satıyorlar bu çok büyük bir indirim. 6. yıl paketine 37 tl ver kafan 3 ay boyunca rahat eder. Kimseyi zorlamaya çalıştığım veya plus lonca lisansı alma diyecek halim yok ama dukkandan plus ve lonca lisansı alırsan zarar edersin. 6. yıl paketi alırsan ayrıyeten plus alman gerekmiyor. 5500 akçesinin alırsın 1500 akçesine bir lonca lisansı geriside sana kalmış artık 2 tane silah yükseltmemi alırsın yoksa gider ayı kangal veya gözcüden birinimi alırsın kondritmi çekersin orası sana kalmış.6. yıl paketindeki indirim bitmeden alman dileği ile.
İKV 6. YIL PAKETİ : http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketi
İKV 6. YIL PAKETİ : http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketi
Mustafa Kemal ATATÜRK