GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Bu ne Ya 4bin vururken 2bin vuruom böle olacaksa kapatın bu oyunu canavar kesmekte zorlastı adam iyice sıkılıyor......
yönetim kötü yaptı gidin ecelin hasarını artırın be bu ne biçim bir durum İKV KAZANMIYOR KAYBEDİYOR ANKET YAPIN GÖRELM HADİ KİM NE DİYECEK YÖNETİMDE BU KAFA VARMI.......
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
GÜNCELLEME GERİ ALINACAK !!!

1 yıllık emeği 1 güncellemeyle yok ettiniz...
kadım hidra güncellemeden önce bile kesilemezken şimdi ellerimizde şişen bu kafa ve balyozlarla nasıl kesileceğiz?
hiç yoktan şah eserler receteleri ni eski haline döndürsenizde bir nebzede olsa bu kadar oyuncunun mağduriyetini giderebilirsiniz..şaheserler recetelerinden kadım hidra pencesini kaldirin bari....
kadım hidra güncellemeden önce bile kesilemezken şimdi ellerimizde şişen bu kafa ve balyozlarla nasıl kesileceğiz?
hiç yoktan şah eserler receteleri ni eski haline döndürsenizde bir nebzede olsa bu kadar oyuncunun mağduriyetini giderebilirsiniz..şaheserler recetelerinden kadım hidra pencesini kaldirin bari....

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
[quote="complex"][quote="BEYAZATLI"][quote="complex"]Yeni güncellemeye alışacaksınız çünkü herkes hala eşit durumda! Sadece Kafa Koparan biraz az vuruyor.
Yönetim de elbet bir çözüm yolu bulur itirazlara.
HERKESİ SENLE BİR TUTMA EMEK BU [BORU] Değil Kimse aLışmas artık bu Oyuna seneLerdik emek verdik emegimiz boş Çıktı valla cani Gönülden aLkışLıyoRum sizi Gmler süper bi oyun oLmuş agah pLus aLıR Artık
Yönetim de elbet bir çözüm yolu bulur itirazlara.
HERKESİ SENLE BİR TUTMA EMEK BU [BORU] Değil Kimse aLışmas artık bu Oyuna seneLerdik emek verdik emegimiz boş Çıktı valla cani Gönülden aLkışLıyoRum sizi Gmler süper bi oyun oLmuş agah pLus aLıR Artık
En son CeNeSiZ tarafından 24 Şub 2010 18:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
güneş asa felan kullnıosan bir onlarda değişiklik olduYigithann yazdı:Büyücülerin vuruşlarında bir değişiklik oldu mu ?
başkada olmadı(deneyimlerimle)
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
- Vipxtiring
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Güncelleme...
Benim Bilgidiğim Veya Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Güncelleme Oyunda Oynayan İnsanların Oyuna Olan Sevgisini Arttırmak Veya Sıkıntıları Gidermekti Oysaki Şuan Başımızdaki Yöneticiler İnsanların Aylardır Emek Harcayıp Saatlerce Oyunda Vakit Geçirip İnsanın En Değerli Sayabilceği Zamanından Vakit Ayırıp Elde Ettiği Ürünleri Çöp Haline Getirmesidir Şahaserlerden Memnun Kalınmadıysa Bunun Acısı Neden Şaheseri Olmayan Oyuncu Kitlesine Yansıtılıyor ? Şaheseri Olmayan Oyuncularıda Geçtim Bugün Kendi Serverım Meranda Bi Arkadaşımız Şaheser Silahı Olan Latifle Max Hasar Olduğu Halde Meran Muhafızı Kesemedi Eğer Bu Yöneticilerin Oyun Anlayışına Uygunsa Benim O Yöneticilere Söliyebilceğim Hiç Birşey Yok Ama Daha Bugün Açılan Bir Konuda 40 Sayfa Şikayet Varsa Bunu Düşünmeniz Lazım Ben Nerdeyse Her Ay Plus Üyelik Alan Bir Oyuncuyum Eğer Bu Oyuna Ben Paramı ,Zamanımı,Emeğimi Veriyorsam Beni Mutsuz Değil Mutlu Etmeniz Lazım ,Aylardır Emek Harcadığım Itemleri Çöp Haline Getirmemeniz Lazım Bunları Bir Gözden Geçirin . Vip Loncası. :!: :!:
Benim Bilgidiğim Veya Şuana Kadar Oynadığım Oyunlarda Güncelleme Oyunda Oynayan İnsanların Oyuna Olan Sevgisini Arttırmak Veya Sıkıntıları Gidermekti Oysaki Şuan Başımızdaki Yöneticiler İnsanların Aylardır Emek Harcayıp Saatlerce Oyunda Vakit Geçirip İnsanın En Değerli Sayabilceği Zamanından Vakit Ayırıp Elde Ettiği Ürünleri Çöp Haline Getirmesidir Şahaserlerden Memnun Kalınmadıysa Bunun Acısı Neden Şaheseri Olmayan Oyuncu Kitlesine Yansıtılıyor ? Şaheseri Olmayan Oyuncularıda Geçtim Bugün Kendi Serverım Meranda Bi Arkadaşımız Şaheser Silahı Olan Latifle Max Hasar Olduğu Halde Meran Muhafızı Kesemedi Eğer Bu Yöneticilerin Oyun Anlayışına Uygunsa Benim O Yöneticilere Söliyebilceğim Hiç Birşey Yok Ama Daha Bugün Açılan Bir Konuda 40 Sayfa Şikayet Varsa Bunu Düşünmeniz Lazım Ben Nerdeyse Her Ay Plus Üyelik Alan Bir Oyuncuyum Eğer Bu Oyuna Ben Paramı ,Zamanımı,Emeğimi Veriyorsam Beni Mutsuz Değil Mutlu Etmeniz Lazım ,Aylardır Emek Harcadığım Itemleri Çöp Haline Getirmemeniz Lazım Bunları Bir Gözden Geçirin . Vip Loncası. :!: :!:
Vipxtiring Vipxtiringg Vipxtiringx
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
Şuan bile BÜYÜCÜLER savaşcılardan aşırı derecede üstün savaşcı kesmek için yetenekleri bol bi şekilde war eğer iyi bir büyücüyseniz savaşcıyı en az 50 canınız kala kesersiniz ... Ceviz snn dediğine gelince 90 120 veya 150 bin kp ile alınacak olan zırhlar nasıl süs olabilir ? Hadi tamam süs oldu E zaten büyücüler şu durumda savaşcılardan üstün..
BEYAZATLI
SINCE BETA
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yücelenler madem az vuruyor. O zaman eskisi gibi kritik vurma derecesi yükselsin. Eski kritikler neydi oyle ya 12bin falan süper di
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
GÜNCELLEME GEİR ALINSIN İKV YÖENTİMİ 1 TANE BİLE ADAM YOKKNE GERİ ALINMASINI İSTEMYEN SİZ NASIL HALA ALMIYORSUNUZ ŞAŞIYORUM
Ottomanxölümsüz anısına