1_ Öncelikle alışveriş yapabilmemiz için bir Playstore üyeliği açmamız gerekmekte.

2_ Ttnet üyesi iseniz yukarıdakini seçeceksiniz değilseniz aşşağıdakini seçeceksiniz. Ben Ttnet üyesi olmadığım için aşşağıdakini seçiyorum.

3_Üyeliğimizi açtıktan sonra alacağımız ürünü resimdeki gibi sağ üst köşedeki ARA yazan yere giriyoruz.

4_Alcağımız ürünü yazdıktan sonra çıkan sayfada resimdeki gibi '' HEMEN AL '' butonuna basıyoruz.

5_Kredi kartından alıcaksak resimdeki gibi kredi kartı butonunu ya da mobil ödeme yolu ile alıcaksak resimdeki gibi Mobil ödeme seçeneğini işaretleyip Ödeme yap butonuna tıklıyoruz.

6_Ödeme yap butonuna tıkladıktan sonra çıkan sayfada tekrardan Ödeme Yap Butonuna tıklıyoruz.

7_Karşımıza 3Pay Mobil ödeme bölümü çıkacak. Oraya alışverişi gerçekleştireceğimiz telefon numaramızı başına 0 koymadan yazıyoruz ve DEVAM butonuna tıklıyoruz.

8_Alışverişi gerçekleştirip telefonumuzdan Kontürümüz kesildiği zaman resimdeki gibi yukarıda Merhaba TTNET Müşterisi yazan yere geliyoruz ve OYUNLARIM bölümüne giriyoruz.

9_Oyunlarım bölümünde karşımıza böyle bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada yaptığımız alışverişler gösterilmektedir.Buradan resimdeki gibi aldığımız ürünün üzerine gelip Oyun bilgileri yazısına tıklamalıyız.

10_Aldığımız ürünün kodları anında oyunlarım bölümüne gelmeyecektir. Bu yüzden 1 - 2 dakika sonra oyunlarım bölümünde E-pin ler gözükecektir. Zaten biz oyunlarım bölümüne geldiğimiz zaman 1 - 2 dakika geçmediği zaman oyun bilgileri hazırlanıyor gibisinden bir yazı görürüz bu yüzden beklememiz gerekir.

11_ Son olarak Epin ve şifremizi alıp İstanbul Kıyamet Vaktinin oyun sitesinden Epin adlı bölüme girip oyunumuza geçirmemiz gerekmektedir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eğer yapamadığınız bir şey olursa konu altından bana ulaşabilrsiniz.
İyi forumlar.