Lonca Denecek Kadar Buyuk Karaterli Insanlar,Grup Diyecek Kadar Az Kisi Var;)KoNSuLTaSYoN yazdı:Phx Grupmu loncamı phlar ?
Phx Loncasi
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Phx Loncasi
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
O zaman size zahmet Phxakileus carını lonca listenizden cıkarırmısınız bayram(akileus) abi oyunun basından beri RoAlı buraya sadece israr üzerine ve sadece sıradan bir grup diye girmistir. Lonca oldugunu söylediğimde adam özür diledi ve phx carını sildiğini söledi sizde bu gruptan ismini silerseniz seviniriz.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,KoNSuLTaSYoN yazdı:O zaman size zahmet Phxakileus carını lonca listenizden cıkarırmısınız bayram(akileus) abi oyunun basından beri RoAlı buraya sadece israr üzerine ve sadece sıradan bir grup diye girmistir. Lonca oldugunu söylediğimde adam özür diledi ve phx carını sildiğini söledi sizde bu gruptan ismini silerseniz seviniriz.
akileus yani bayram bana söyledigi zaman silerim listede sorun deyil ama bunu senin istemen yanlış deyilmi bu bizimki grup ama sil dediginde silerim rahat ol bana sil demene gerek yok.!
Bu arada Phxates charın calındıkdan sonra ve oyunda olmadıgın icin grup icinde biri deyilsin o nedenle sorulara cevap verme hakkın yok..! gerektiginde ben cevap yazarım er yada geç yazarım....
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Hocam tartışmak istemiyorum senle fakat bayram abi benden rica etti ayrıca grupsa bir önemi yok ama loncaysa almadan önce adama belirtmeniz lazım neyse oyunda bayram abiyi bulur söylersin. Ayrıca senden bir ricam var gruptaki arkadaşlarına da söyle lonca olmadıklarını kime sorduysam phxlerden bilmiyorum dediler 
KoNSuLTaSYoN 24 Şub 2010 17:51
O zaman size zahmet Phxakileus carını lonca listenizden cıkarırmısınız bayram(akileus) abi oyunun basından beri RoAlı buraya sadece israr üzerine ve sadece sıradan bir grup diye girmistir. Lonca oldugunu söylediğimde adam özür diledi ve phx carını sildiğini söledi sizde bu gruptan ismini silerseniz seviniriz
Sevgili KoNSuLTasYoN kardeşim yukarıda ki yazında farkındaysan bişeyin altını çizmişim.Buna emin ol benim Ferhat kardeşle hiçbir samimiyetim yok.Kendisini oyundan tanırım bir- iki sene evvel selamlaşırdık onuda kestik çoktandır.Bu ph grubu diye tanımladıkları (ki benim gözümde loncalar ) arkadaşlar arasında sadece bir kişiyi tanırım.İçinde bulunduğum iki team ede kendisini davet ettiğim halde gelmemişti.Başkalarının yardımına ,görevlerine koşmaktan item kasmayan ,maden toplamayan saygı duyulacak bir kişilk.Eğerki benim bulunduğum arkadaş grubuna gelseydi kendimi çok güvende hissedecektim.Çünki insana güven veren bir kişidir.Sevgili arkadaşım senin lonca diye tanımladığın RoA da diyelim 500 kişi var peki Phxhanımağa gibi bir üye varmı ? Sakın bana şukadar var deme çünki oyunda yok böyle biri.Sırf o var diye bile saygı duyulacak bir arkadaşlar topluluğuna sıradan bir grup diyemezsin.Toplulukları sayılarına göre değerlendirenler insanlık tarihindeki zaferler hakkında fikir sahibi olamazlar.Etrafın kalabalık diye çevrendekileri küçük görme kendine güveni olmayanların tavrıdır ben bunu sana yakıştırmam arkadaşım.Sakın olaki o arkadaş öyle dedide yazdım deme öylece yazdığına göre altına imzayı atıyorsun.Bir gün insanlığı ön plana aldığınızda etrafınızında size insanca yaklaştığını göreceksiniz.Çokta zor bişey değil.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Ocipres kardeşim bilmem farkındamısın az önceki çok güzel bir şekilde gazetecilik yaptın cımbızla laf seçersen her kelimemi yanlış anlarsın sıradan grup dememdeki neden ilk grup olup sonradan lonca olanları bildiğim içindir ayrıca sayıları şekilleri nasıl biri oldukları beni pek ilgilendirmiyo ama bildiğim kadarıyla yardım severler ne mutlu teşkilat sunucusuna ki böyle bir grup var olmuş ayrıca sunuda belirtim RoAnın teşkilat kanadı sunucu temsilcisi olduguma göre bu konu hakkında istedigim yorumu yapabilirim malum loncadaki abimi başka loncada görüyorum ayrıca bayram abi phların bir lonca oldugunu bilmiyordu birde cevap yazıcaksanız bu konuya değil özelime yazarsanız sevinirim.
saygılar.
saygılar.
Lonca tabirini kullanmamakta itina gösteriyorlar.Bencede çok şık bir yaklaşım loncalığa duydukları saygıyı dile getiriyorlar.Ama dediğim gibi benim gözümde loncalar.Nasıl bir ifadeyle ve tavırla yaklaştığın olaya zaten ikinci yazındada beli etmişsin.Ayrıca insanların kendini rahat ettikleri biçimde yorumlamasına neden müdahale etme gereği duyuyorsun.Loncalar veya değiller.Konuyu kendi özel forumlarında açacağına buna sebebiyet veren kişiyle haletsende insanları rencide etmesen olmazmı.Çek kenara abi diye tanımladığın kişiyi bak bizim loncadayken başka loncalara girmen doğru değil de olsun bitsin.Olayın neresinden bakarsan bak haksızsın ve üstelikte kibirli tavırlarına devam etmektesin.Ben senin özelinle ne muhatap olcam yazın burada bende altına yazdım.Hiçte uzatmayalım arkdaşım sanırımki bundan sonra yazılarında daha duyarlı olacaksın.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Çek kenara abi diye tanımladığın kişiyi bak bizim loncadayken başka loncalara girmen doğru değil de olsun bitsin zaten çektim konuştum ve onun lafı üzerine ben buraya yazdım ayrıca suan muhattabım sen değilsin phmecnun hocam ayrıca gereksiz yere laflarımı cekistiyor konuyu gereksiz yere uzatıyorsun ph grubuna saygım olduğundan susuyor ve bir daha yorumuna cevap yazmıyorum kolay gelsin.
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Ayrıca benim nıyetim yanlış anlaşılmanın düzeltilmesiydi ve en kısa zamanda düzeltilecek ph grubundan özür dilerim böyle bir ortamın olusmasından dolayı
saygılar.
saygılar.
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Phx ... Gruptur
Phmecnun Lonca Açmış Olsa Şuan Bedr-in Aslanları Loncası Çatısı Altında Bulunmazdı.
Vesselam.
Phmecnun Lonca Açmış Olsa Şuan Bedr-in Aslanları Loncası Çatısı Altında Bulunmazdı.
Vesselam.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'