Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.(Eminönü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.(Eminönü)

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

sero123 yazdı:YAZIK SİZİN GİBİLERİ YÜZÜNDEN OYUN BİTİYOR İŞTE .. SİZİN GİBİ İNSALAR YÜZÜNDEN OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR NEFRET EDİP BIRAKIYOR ..

NİYE CÜNKÜ ELDE EDEMEDİĞİNİZ İÇİN .. OYUNA SIRF ZEVK AMACLI DEĞİL STRES ATMA AMACLI GİRMİYORSUNUZ Bİ AMACINIZ VAR AMA O AMACI YAPAMAYINCA BÖLE OYUNA BASLİCAKLAR İÇİNDE KÖTÜ ÖRNEK OLUP SOĞUTUYORSUNUZ YAZIK CİDDEN YAZIKK İŞİNE GELMEYEN BIRAKABİLİR ...
Herkesin kendi düşüncesi der geçerdim de bu kadar yalakalık yapmakla seni GM yapmazlar dostum fazla uğraşma.
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: '-DOYLAİON-'

Mesaj gönderen sero123 »

4 SENEDİR BU OYUNU OYNUYORUM ... BELKİ BİR YANDAN HAKLISIN ÖYLE DİYİP GEÇMEK DAHA MANTIKLI OLABİLİRDİ SADECE KİŞİLİKLİ OLUPTA 1 SAAT , 1 GÜN , 1 HAFTA VEYA 1 AY , 1 YIL Bİ SÜRECTE BU OYUNU OYNAYAN İNSANLARIN YENİ BASLİCAK OLAN KEŞFEDECEK OLAN İNSANI OYUNDAN SOĞUTMALARI SADECE İNSANA ACI VERİYOR ..

ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİSİNE KALSIN ..BEN SADECE YARDIM İSTEDİĞİ İÇİN YARARLANACAĞI LİNKLERİ PAYLAŞTIM ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

sero123 yazdı:YAZIK SİZİN GİBİLERİ YÜZÜNDEN OYUN BİTİYOR İŞTE .. SİZİN GİBİ İNSALAR YÜZÜNDEN OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR NEFRET EDİP BIRAKIYOR ..

NİYE CÜNKÜ ELDE EDEMEDİĞİNİZ İÇİN .. OYUNA SIRF ZEVK AMACLI DEĞİL STRES ATMA AMACLI GİRMİYORSUNUZ Bİ AMACINIZ VAR AMA O AMACI YAPAMAYINCA BÖLE OYUNA BASLİCAKLAR İÇİNDE KÖTÜ ÖRNEK OLUP SOĞUTUYORSUNUZ YAZIK CİDDEN YAZIKK İŞİNE GELMEYEN BIRAKABİLİR ...
Yav pazardanmı aldın aklını gram beyin yok millete akıl satıyorsunuz burda oyuna yeni milleti başlatırsan adamlar daha fazla para sömürür sizin gibi enayilerin paralarını cukkaladıgı zaman yan gelip yatar katı olacaksın girmeyeceksen oyuna para yatırmayacaksın ne bitmesinden bahsediyon sen
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sero123 »

ANLAMA SORUNUNUZMU VAR BİRADER DERDİ OLAN KENDİSİNE SAKLASIN ADAM GİBİ YORUM ATIN ADAM GİBİ YORUM ATMIYORSANIZ YAZILARIMI ALINTI YAPIP LAF SOKMAYA CALISMAYIN ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Doğru söyle Kaç para veriyorlar bu yorumlar için :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
seniz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen seniz »

Aranızda tartışacağınıza keşke biriniz çıkıpta ben görevlerine yardımcı olurum deseydi. Malesef hiçkimsede bu davranışı göremedim. Hiçbirinizin bana veya bir başkasına yardım etme zorunluluğu yok. Kimseden zorla bir şey talep edemem. Ama oyuna yeni başlayanlara biraz yardımcı olsanız, ellerinden tutup görevlerine katkıda bulunsanız bu oyuncuları kalıcı olarak oyuna kazandırabilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla herkes yeni bir eklentinin ve yeni oyuncuların gelmemesinden şikayetçi. Eklenti için bir şey diyemeyeceğim ancak yeni oyuncuların başlamamasına,kalıcı olmamalarına hak veriyorum.

Masum bir yardım talep etmek için konu açmıştım ama yardım almaktan ziyade istemeden sizleri birbirine düşürdüm. Keşke açmasaymışım.
seniz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen seniz »

Nice zorluklara rağmen şuan 18 oldum ve sanırım oyunu bu noktada sonlandırmam gerekiyor. Daha fazla devam ettirebileceğimi sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

seniz yazdı:Nice zorluklara rağmen şuan 18 oldum ve sanırım oyunu bu noktada sonlandırmam gerekiyor. Daha fazla devam ettirebileceğimi sanmıyorum.
Öncelikle 18 level olmuşşsun kaç günde oldun ve ne kadar oldu başlıyalı oyunuın ilk başlarında bırak 18 level olmayı 10 level olsadın sükrederdin birde görev yardımı istemiştin göev yardımı o zamanalrda ilk zamanlarda bir kişinin tek başına yapmasına imkan yoktun simdi oyunda yeni başlıyan bir oyuncu taş catlasa 1 ayda oda enfazla 49 olablir ve istedikleri bk gibi parada varsa 1 günde olablir eskiden oyle degildin bu oyundaki eski oyunların durumunda olsadın zati hiç başlmazdın bile simdi 49 oalcagımda felan filan dünya kadar iş demek kolay.

Her yer maden her yer item hemde ne kadar ucuz fiyatlarla bir meneksenin 40 m 50 mden alıp ejder üreten insanalrın hakkını göz onunde bulundurmanız bir maden cekmek için gece gündüz başında beklerlerdin sidmi gir maden bol al üret.
sen 49 level ol oyunu bırak. Bkarsın dost edinirsin şifasın ona buna yardıme derek görmediğin dostluklarda edineblirsin.

Oyunun gelceği yoksa yok boş ver stres atmak için gir oyna 49 et bırak başka oyunlarda ama tad alınmadıgı aşikar.

Oyunda sorun yok oyun 4 4 lük ama bakan yok ilerleten yok geliştirmek için cabalayan bir kadreosu yok vardında onlarda 3 sendir başka oyun yapacagız devrim yapcagız diye kendilerini kandırıp duruyorlar 1 ene önce yayaına girecektin Karanlık güçler yoketti gitti gene yabancı oyunlara türkiyeyi mahkum ettiler.

TTNETE satıldıgı gün gitti gül gibi oyun demiştim içimden Ah şu yazacaklarıma bazıları komple demeseyfdin yaardımda niyse bu oyunda TTNET te çalışan bir amirimiz bir görevlimiz var Asıl onun açıklamsı lazımken sus pus anca indirim felan bişiler olunca aktarma felan olunca iki satır yazar eskiden TTnete geçmeden hergün bişiler yazardın simdi onuda susturdular niçin başka oyunlara bak salla o oyunu diye onlar utanmıyorsa biz oyuncular niye utanalım.

Bu oyuna her sey yüklenir Türkiyenin bilinmyenleri anlatılablir Kültür bakanlıgı neden susmuş anca +15 oyanyablir sevdasında yani iş sadece online oyun degil arkasındaki değirmenler acayip tek ucundaki fotoya bakarak kimse bişi anlamıyor hatta onmun içindekiler bile anlamaz bir bütün bakacak kapasiteye daha sahip degliz bakablirsek zati bu durumalra düşmezdik.
Amma yazdık be
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

oyunu oyuncularmı bitiriyor eminmisin yönetim yıllarça oyuna yenilik eklenti getirmiyecek ama forumda ben oyunu savunucam oyunu sobee ve ttnet bitirdi bu kadar net bende çok fazla zaman ve para ayırdım bu oyun için ne oldu hiç bir şey olmadı arkadaşlarıma ikv oynuyorum diyince o ne diyolar ne bir reklam ne bir duyuru oyunu tanınmıyor oyunun bitmesi normal sende gelmişsin oyunu siz bitiriyosunuz diyosun hadi ya
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sero123 »

KONU KİLİT OLSA DAHA MANTIKLI OLUR BEN SADECE İNSANLIK YAPIP GENE DİYORUM İNSANLIK YAPIP LİNK PAYLASTIM YARDIM ALACAGI YERLERDEN .. NE UZATIYORSUNUZ ..

KONU KİLİTLENSİN ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön