Büyük Hol karakter donma problemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
omer35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Büyük Hol karakter donma problemi

Mesaj gönderen omer35 »

İyi günler arkadaşlar yeri burası değil ama belki başına gelen vardır diye yazmak istiyorum.
Benim sorunum şöyle;
Bilgisayarım ve oyun arasında bi uyuşmazlık yok sistemim uygun ama tuhaf bi şekilde Büyük Hol'deyken oyundan çıktım ve bi daha karakterime giremedim. Oyuna hatasız giriyor karakterimi seçiyorum başlıyorum ve karakterim görünür görünmez oyun donup kalıyor ama sadece Büyük Hol'de yapıyor diğer bölgelerdeki karakterlerime girebiliyorum ama Büyük Hol'de kalan karakterlerimin hiç birine giremiyorum ekran kartımla ilgili bi sorun olabilir diye Driver güncelledim DirektX'i falan kurdum ama olmuyor bi türlü lütfen yardım edin bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Oyunun her bölgesinde sorun yaşamıyorken neden Büyük Hol'deki karakterlerime girince oyun donup kalıyor, önerilerinizi bekliyorum.
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyük Hol karakter donma problemi

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

omer35 yazdı:İyi günler arkadaşlar yeri burası değil ama belki başına gelen vardır diye yazmak istiyorum.
Benim sorunum şöyle;
Bilgisayarım ve oyun arasında bi uyuşmazlık yok sistemim uygun ama tuhaf bi şekilde Büyük Hol'deyken oyundan çıktım ve bi daha karakterime giremedim. Oyuna hatasız giriyor karakterimi seçiyorum başlıyorum ve karakterim görünür görünmez oyun donup kalıyor ama sadece Büyük Hol'de yapıyor diğer bölgelerdeki karakterlerime girebiliyorum ama Büyük Hol'de kalan karakterlerimin hiç birine giremiyorum ekran kartımla ilgili bi sorun olabilir diye Driver güncelledim DirektX'i falan kurdum ama olmuyor bi türlü lütfen yardım edin bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Oyunun her bölgesinde sorun yaşamıyorken neden Büyük Hol'deki karakterlerime girince oyun donup kalıyor, önerilerinizi bekliyorum.
Muhtemelen oyun dosyalarındandır o yüzden oyunu sil bir daha kur bence olmazsa bir şey diyemiycem
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Büyük Hol karakter donma problemi

Mesaj gönderen TheOkqn »

Dostum bilmem sende oldumu bi ara bütün yetenek penceresi depar şeklinde görünüyodu o ara benm karakterlerim mısır çarşısı girişinde aynı senin dedğin şekilde takılıp kalıyordu girdiğim gibi düşüyordum yada giremiyordum. Bi arkadaşıma şifremi verdm karakterimi mısır çarşısı önünden alıp başka yre götürdü sonra girdim karakterime. Bi süre sonra bu olay bi çok kişide görüldü ve güncelleme yapıldığında hem yeteneklrim hemde mısırda donma olayı kalmadı desteğe mesaj at umarm yardımcı olurlar.
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön