Oyunun Kapanmasından Korkuyorum. ..
Oyunun Kapanmasından Korkuyorum. ..
Oyunun kapanmasından ciddi anlamda korkuyorum birileri olumlu bişeyler anlatıp moralimi yerine getirebilir mi ?

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Oyunun Kapanmasından Korkuyorum. ..
Korkma dostum yanında biz varız.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bu oyun için inanılmaz emek verdiğimi düşünüyorum . Eğer bu oyun kapanırsa ben Türk oyunu oynamayacağım hiç bir zaman .Bu oyuna değer veriyorum şimdi fakat bu değerin anlamını bilmeyen kişilere tekrar aynı değeri vermem oyun kapanırsa bize kimse değer vermiyordur ..
Umarım trolluyorsundur yok bunu ciddi yazdıysan eğer bende ciddi diyorum bilgisayarı bırak kardeşim uzakaş oyunlardan falan.
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Niyeki oyunun hali hiç olmadıgı kadar vasat herşey beklenirh4ngman yazdı: Umarım trolluyorsundur yok bunu ciddi yazdıysan eğer bende ciddi diyorum bilgisayarı bırak kardeşim uzakaş oyunlardan falan.
yasamakoldurur yazdı:Niyeki oyunun hali hiç olmadıgı kadar vasat herşey beklenirh4ngman yazdı: Umarım trolluyorsundur yok bunu ciddi yazdıysan eğer bende ciddi diyorum bilgisayarı bırak kardeşim uzakaş oyunlardan falan.
Sanal ortamın bitmesinden korkmak nedir ? Tamam bende oynuyorum bu oyunu ama insanın ömrü bitiyor hocam oyun bitmiş ne olur ?
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Neyi tartışıyoz biz şuanh4ngman yazdı:yasamakoldurur yazdı:Niyeki oyunun hali hiç olmadıgı kadar vasat herşey beklenirh4ngman yazdı: Umarım trolluyorsundur yok bunu ciddi yazdıysan eğer bende ciddi diyorum bilgisayarı bırak kardeşim uzakaş oyunlardan falan.
Sanal ortamın bitmesinden korkmak nedir ? Tamam bende oynuyorum bu oyunu ama insanın ömrü bitiyor hocam oyun bitmiş ne olur ?
yasamakoldurur yazdı:Neyi tartışıyoz biz şuanh4ngman yazdı:yasamakoldurur yazdı:Niyeki oyunun hali hiç olmadıgı kadar vasat herşey beklenirh4ngman yazdı: Umarım trolluyorsundur yok bunu ciddi yazdıysan eğer bende ciddi diyorum bilgisayarı bırak kardeşim uzakaş oyunlardan falan.
Sanal ortamın bitmesinden korkmak nedir ? Tamam bende oynuyorum bu oyunu ama insanın ömrü bitiyor hocam oyun bitmiş ne olur ?![]()
Oyunun kapanmasından ciddi anlamda korkuyorum birileri olumlu bişeyler anlatıp moralimi yerine getirebilir mi ?
Bu cümleyi tartışıyoruz. ben sadece tavsiye vermek istedim. Ben zamanında bu oyunu saatlerce oynayan birisiydim ve bu bana daha iyi bir üniversiteyi kazanacakken biraz daha düşüğünü kazanmama mal oldu. Bağımlılığa dönüşmesin diye burdaki arkadaşa tavsiye vermek istedim tamamen bırakmak çok zor oluyor ama günde gelip yarım saat takılmak en ideali. Dikkat ettiysen o kadar endişelinmiş ki moral verin demiş bundan dolayı bırak dedim. Sanalda geçirdiğin zamanı azalt dedim.