Uzun süredir oyuna girmiyorum şifremi unuttum, şifremi geri alabilmek için şifremi unuttum bölümünü kullandım ve şifre değiştirmek için link mail adresime gönderilmiştir yazdı.Mail'e bakmak için Mynet'e girdim ve mynette ki üyeliğim silinmiş buyüzden mail'e bakamıyorum ve karakterimi geri alamıyorum.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
Karakterimin adı: ıııICEBERGııı eskiler tanır...
Yardım edin lütfen...
Yardım edin lütfen...
>>>BoDyxuAsLaN<<< >>>Xbadboysx<<< >>>Xbadboysxşifax<<<
Eminönü --> ıııICEBERGııı xAKDUMANx Bordobeyaz
Eminönü --> ıııICEBERGııı xAKDUMANx Bordobeyaz
Re: Yardım edin lütfen...
Merhaba,
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçip ilgili destek ekibinden yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçip ilgili destek ekibinden yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
ICEBERG adlı oyuncu şu an zaten var oyunca ICEBERG ( savaşçı ) , ICEBERGII ( büyücü ) .
Beta oyuncusudur kendisi .
Sizin isim neydi acaba ? Acaba Aynı nickte bir oyuncu musunuz anlamış değilim doğrusu , yardım etmek amaçlı sordum bu soruları .
Beta oyuncusudur kendisi .
Sizin isim neydi acaba ? Acaba Aynı nickte bir oyuncu musunuz anlamış değilim doğrusu , yardım etmek amaçlı sordum bu soruları .
Mynet üyeliği silinmez yanlış hatırlıyr olmayasın.
Bir daha düşün derim ben.
He silindise aynısı gene alablirsinde mynetin oyle bir uygulması yok kullanılmayan üyeliklere yeni kayıt yapmaz eski şifreyi biliyorsan girş izni her zaman verlir ama 3 aylık birmail gelmeme olayı var.
Amozondevesi diye 2001 yılında açmıştım alamıyorumda şifresini unuttum.
Mynet okey turnuva birincisidin zamanında ah gidi günler ah.
Bir daha düşün derim ben.
He silindise aynısı gene alablirsinde mynetin oyle bir uygulması yok kullanılmayan üyeliklere yeni kayıt yapmaz eski şifreyi biliyorsan girş izni her zaman verlir ama 3 aylık birmail gelmeme olayı var.
Amozondevesi diye 2001 yılında açmıştım alamıyorumda şifresini unuttum.
Mynet okey turnuva birincisidin zamanında ah gidi günler ah.
A R Z L O D O S