Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.(Eminönü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
seniz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.(Eminönü)

Mesaj gönderen seniz »

Merhaba,

Oyuna dün başladım. Şuan 8 lvl şifacıyım. Görevlerime yardımcı olmak isteyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

İlaveten ücretsiz olarak, 49 lvl olduğumda kenan ve junon atabilmem için gereli olan şifacı-şifa efsunlu asa ve diğer şifacı itemlerini vermek isterseniz memnuniyetle kabul ederim.

Yetkili arkadaşlar konuyu taşımazlarsa ve silmezlerse sevinirim. Kasıtlı olarak buraya açtım eminönü bölümü çok tenha.
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: '-DOYLAİON-'

Re: Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.(Eminönü)

Mesaj gönderen sero123 »

Merhaba ;

Öncelikle Bu Muhteşem Devasa Çevrimiçi Oyunumuza Başladığınız İçin Çok Mutlu Olacaksınız ..

ÖNCELİKLE GÖREV LİSTESİNDEN BAŞLAYALIM AŞAĞIDAKİ VERDİĞİM LİNKTEN AÇIKLAMALI VE VİDEOLU , OYUNUMUZUN GÖREV LİSTESİNE ULAŞABİLİRSİNİZ ;

viewtopic.php?f=51&t=48689

LONCA , SIĞINAK BÖLGESİ , MİGRAT ve ÇEMBERLİTAŞ BÖLGELERİ İÇİN AŞAĞIDA VERDİĞİM LİNK YARARLI OLACAĞINA UMUYORUM ..

viewtopic.php?f=46&t=121685

İLETİŞİM DESTEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İLETİŞİM DESTEK FORMU ÜZERİNDEN DESTEK EKİBİ İLE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ .
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

DÜKKAN ÜRÜNLERİNE AŞAĞIDAKİ VERDİĞİM LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ ..

http://www.istanbuloyun.com

EN İYİ PARA NEREDE KASABİLİRİM SORUNUZA ÖNCELİKLE ŞÖYLE BİR CEVAP VEREYİM ; PLUS ALARAK YERALTI BÖLGESİNDE RAHATLIKLA PARA KASALİRSİNİZ..

PLAYSTORE'DE İ.K.V. RAMAZAN KAMPANYASINDAN YARARLANMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ ..

http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikv_tem

NASIL SAĞLAM BİR KARAKTERİM OLUR DİYORSANIZ ..

ÖNCELİKLE 49 LEVEL OLUP SIĞINAK ve MİGRAT BÖLGELERİNDEN BAŞLAYABİLİRSİNİZ ..

BELİRLİ BİR ZAMAN SONRA ÇEMBERLİTAŞ BÖLGESİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ ..

YUKARIDA VERDİĞİM LİNKTEN SIĞINAK,MİGRAT ve ÇEMBERLİTAŞ BÖLGELERİ İÇİN DETAYLI BİLGİLERİ SUNDUM İNCELEYEBİLİRSİNİZ ..

KARAKTERİNİZ İÇİN İTEM vs ..BİRŞEYLER ALMAK İÇİN PARA KASARAK OYUNDA SOHBET PENCERESİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ ..

UMARIM VERDİĞİM BİLGİLER ve LİNKLERİ YARARLI BULMUŞSUNUZDUR İYİ OYUNLAR ve İYİ FORUMLAR DİLERİM ..

SAYGILARIMLA ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
seniz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen seniz »

Böylesine yüzeysel bilgiler için teşekkür ederim. Oyuna başlamadan önce epey bir araştırıp öyle başladım bu dediklerinizi bende biliyorum. 49 olmadan plus almam. Zaten alacağım tek şey plus olur. Oyun içinde zaten player yok olanlarsa benim gibi çaylakları umursamıyorlar. Plus olmadan oyuna yeni başlamış bir şifacı için 49 olmak imkansız sanırım.

Kaldı ki araştırdığım kadarıyla 49 olmakla iş bitmiyor, asıl dertler 49 da başlıyor. Çevrem,param,ikv tecrübem,itemim vb. hiçbir şeyim yok. Foruma defalarca kez konular açılmış,cevaplar yazılmış oyun son nefesini veriyor,bitti,başlamayın diye. Dün Eminönünde görev için yardım istediğim bir vatandaş oyuna yeni başladıysan hemen şimdi bırak,pişman olursun,hiçbir şeye değmeyecek bir oyun dedi. Sanırım bu kadar kişi haksız olamaz. Yol yakınken doğru olanı yapıyorum ve bırakıyorum.

Hepinize ikv ile iyi eğlenceler diliyorum.
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

seniz yazdı:Böylesine yüzeysel bilgiler için teşekkür ederim. Oyuna başlamadan önce epey bir araştırıp öyle başladım bu dediklerinizi bende biliyorum. 49 olmadan plus almam. Zaten alacağım tek şey plus olur. Oyun içinde zaten player yok olanlarsa benim gibi çaylakları umursamıyorlar. Plus olmadan oyuna yeni başlamış bir şifacı için 49 olmak imkansız sanırım.

Kaldı ki araştırdığım kadarıyla 49 olmakla iş bitmiyor, asıl dertler 49 da başlıyor. Çevrem,param,ikv tecrübem,itemim vb. hiçbir şeyim yok. Foruma defalarca kez konular açılmış,cevaplar yazılmış oyun son nefesini veriyor,bitti,başlamayın diye. Dün Eminönünde görev için yardım istediğim bir vatandaş oyuna yeni başladıysan hemen şimdi bırak,pişman olursun,hiçbir şeye değmeyecek bir oyun dedi. Sanırım bu kadar kişi haksız olamaz. Yol yakınken doğru olanı yapıyorum ve bırakıyorum.

Hepinize ikv ile iyi eğlenceler diliyorum.
Aksine, eğer dükkandan hayvan geliştirmesini de alırsan en zevklisi şifacıdır tek başına. Almazsan da çok zorlanmazsın, sadece 10 yerine 11-12 saatte halledersin ki onu da fark etmezsin zaten. Büyücü ile işporta kasmak, hayvan ile şifacıyı 40-45 arasında kasmak bu oyunda en sevdiğim şeyler olabilir. :)
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

sero123 yazdı:Merhaba ;

Öncelikle Bu Muhteşem Devasa Çevrimiçi Oyunumuza Başladığınız İçin Çok Mutlu Olacaksınız ..
Evet Çok Mutlu olacaksın. Çünki TTNET in Ne kadar Sorumsuz olduğunu Göreceksin :D
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

Cidden, okumamıştım ben onu. Muhteşem falan görecelidir eyvallah, sonuçta oyunu az çok güzel buluyoruz ya da bağlayan bir şeyler var ki oynuyoruz. Ama "devasa" nedir arkadaşım ? :)
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Beyler galiba okumadınız ama ;

seniz yazdı:Sanırım bu kadar kişi haksız olamaz. Yol yakınken doğru olanı yapıyorum ve bırakıyorum.

Adam bırakmış siz neyi tartışıyorsunuz :D
Antegar-detay
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Oyun sahipleri bile "Bu bizim oyundan mı bahsediyor" diye 5 dakika düşündüler. Peki Plus üyelere portakal suyu servisi yapıyor musunuz?
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Betbah yazdı:

Oyun sahipleri bile "Bu bizim oyundan mı bahsediyor" diye 5 dakika düşündüler. Peki Plus üyelere portakal suyu servisi yapıyor musunuz?
Akşam akşam ne güldürdün be :D +1
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: '-DOYLAİON-'

Mesaj gönderen sero123 »

YAZIK SİZİN GİBİLERİ YÜZÜNDEN OYUN BİTİYOR İŞTE .. SİZİN GİBİ İNSALAR YÜZÜNDEN OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR NEFRET EDİP BIRAKIYOR ..

NİYE CÜNKÜ ELDE EDEMEDİĞİNİZ İÇİN .. OYUNA SIRF ZEVK AMACLI DEĞİL STRES ATMA AMACLI GİRMİYORSUNUZ Bİ AMACINIZ VAR AMA O AMACI YAPAMAYINCA BÖLE OYUNA BASLİCAKLAR İÇİNDE KÖTÜ ÖRNEK OLUP SOĞUTUYORSUNUZ YAZIK CİDDEN YAZIKK İŞİNE GELMEYEN BIRAKABİLİR ...
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön