YETER YETER!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ablagre
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

YETER YETER!

Mesaj gönderen Ablagre »

Forumda durmadan gereksiz konu başlıkları açan Nerull. Bu LAG sorununa bir çaren var mı arkadaşım?Yahu para veriyoruz biz para, sen bizi enayi yerine mi koyuyorsun kardeşim. Yanına 3-5 yaverini almışsın konuları kilitleyip duruyorlar yaptıkları o. Şu mübarek günde oruçlu ağzımla söylüyorum, paralarım haram olsun sizlere.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı

Akkar Obi--Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: YETER YETER!

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Ablagre yazdı:
Forumda durmadan gereksiz konu başlıkları açan Nerull. Bu LAG sorununa bir çaren var mı arkadaşım?Yahu para veriyoruz biz para, sen bizi enayi yerine mi koyuyorsun kardeşim. Yanına 3-5 yaverini almışsın konuları kilitleyip duruyorlar yaptıkları o. Şu mübarek günde oruçlu ağzımla söylüyorum, paralarım haram olsun sizlere.
Arkadaşım Oyun Nerull Adlı DEV'den ibaret değil Bilgilendirilmen Yanlış Nerull Maaşlı Çalışan dır. Asıl Patron TTNET/TÜRK TELEKOM'dur Şikayetlerini bu Yönde İletirsen Belki Bir Açıklama alırsın oda Belki.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Ablagre
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Ablagre »

Arkadaşım TTNET'e ulaşmak/konuşmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor belki de adamların haberi yok ve zerre umursamıyorlar bu oyun sorunlarını. Bu DEV'ler birer elçi ve ben bu oyundan şikayet ediyorsam o zaman gidecek, maaş aldığı patronuna kalkıp durumu anlatacak, sonra bize bilgilendirme yapacak öyle ya da böyle diye. Susmak çözüm mü Allah aşkına, bir Allah'ın kulu yönetim aleyhinde açılan konulara cevap atmıyor peki neden? Ya hayır para vermesem derim ne halt ederseniz edin, bir de para veriyorum karşılığını alamadan hem de.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı

Akkar Obi--Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Ablagre yazdı:Arkadaşım TTNET'e ulaşmak/konuşmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor belki de adamların haberi yok ve zerre umursamıyorlar bu oyun sorunlarını. Bu DEV'ler birer elçi ve ben bu oyundan şikayet ediyorsam o zaman gidecek, maaş aldığı patronuna kalkıp durumu anlatacak, sonra bize bilgilendirme yapacak öyle ya da böyle diye. Susmak çözüm mü Allah aşkına, bir Allah'ın kulu yönetim aleyhinde açılan konulara cevap atmıyor peki neden? Ya hayır para vermesem derim ne halt ederseniz edin, bir de para veriyorum karşılığını alamadan hem de.
Bu Konuda Çok Yorum Yazdım Çoğu kez Yorumlarım kaldırıldı Hangi Forum kurallarında varsa Yapılan Yoruma açıklama yapmadan kaldırmak artık.
Neyse Senin İsyanın için Çalışmalarımız oluyor bunlara destek vermek istersen skype adresimi verebilirim ordan güzel bir şekilde konuşabiliriz.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

@Ablagre Dediklerine harfiyen katılıyorum. Verdiğin paraları da haram etmen beni gerçekten mutlu etti. Oyunu bıraktım verdiğim paraları her gün yatmadan önce haram ederek uyuyorum. İnşallah bir yerlerinden çıkar aldıkları haksız kazançlar. Bizde bir söz var yapamayacaksan bırakacaksın oyun sektörünü direksiyonun başına oyundan anlayanlar geçecek ki oyuncular tatmin olsun.

Şu forumda bir kaç taşeron yalaka var onlara tılsımdır akçedir veriyorlar ihtiyaçlarını gideriyorlar, bu taşeronlar Afrikayı amazon yağmur ormanları gibi gösteriyorlar.

Bu açtığın konuları da siler bunlar. Çünkü bahaneleri belli gözünün üzerinde kaş var o yüzden konunuz kaldırılmıştır diye cevap verirler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön