IKV - Ticaret Sistemi (Öneri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

IKV - Ticaret Sistemi (Öneri)

Mesaj gönderen Yorukefe »

Merhaba,

Bir önceki konumda loncalar için web sitesi önerisinden bahsetmiştim fakat ilgi görmemişti. Bugün ise yeni bir önerimden bahsedeceğim.

Bildiğiniz gibi forumumuzda kapalı çarşı bölümleri ölü durumda ve ticaret gerçekleşmiyor. Oyun içerisinde ise satacağınız item, maden vb. şeyler için her zaman alıcı bulamıyorsunuz.

Bu nedenle ikv ticaret sistemi adı altında bir platform kurabiliriz. Bu platformda satacağınız item, maden vb. şeyleri sunucu, materyal cinsi ve adet gibi özellikler bakımından sınıflandırarak ilan verilebilir.

Bu ilanda satıcının karakter adı, materyali ne kadara sattığı ve iletişim gibi bilgileri bulunabilir. Satıcı bu ilanları isteği dahilinde kaldırabilir veya satın alınan ürünler alıcının onayı dahilinde otomatik kapanabilir.

Bu konu hakkındaki görüş, öneri, soru ve desteklerinizi bekliyorum.

Iyi eğlenceler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: IKV - Ticaret Sistemi (Öneri)

Mesaj gönderen veym2 »

Yorukefe yazdı:Merhaba,

Bir önceki konumda loncalar için web sitesi önerisinden bahsetmiştim fakat ilgi görmemişti. Bugün ise yeni bir önerimden bahsedeceğim.

Bildiğiniz gibi forumumuzda kapalı çarşı bölümleri ölü durumda ve ticaret gerçekleşmiyor. Oyun içerisinde ise satacağınız item, maden vb. şeyler için her zaman alıcı bulamıyorsunuz.

Bu nedenle ikv ticaret sistemi adı altında bir platform kurabiliriz. Bu platformda satacağınız item, maden vb. şeyleri sunucu, materyal cinsi ve adet gibi özellikler bakımından sınıflandırarak ilan verilebilir.

Bu ilanda satıcının karakter adı, materyali ne kadara sattığı ve iletişim gibi bilgileri bulunabilir. Satıcı bu ilanları isteği dahilinde kaldırabilir veya satın alınan ürünler alıcının onayı dahilinde otomatik kapanabilir.

Bu konu hakkındaki görüş, öneri, soru ve desteklerinizi bekliyorum.

Iyi eğlenceler.
Zaten vardı tutmadı kapansın konu
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Re: IKV - Ticaret Sistemi (Öneri)

Mesaj gönderen Yorukefe »

Oyunda ticaret namına hiç bir şey kalmadı. Bir çok oyunda olduğu gibi ikvde de olsa ticaret gelişir piyasalar düzelir kanısındayım. Yapılması zor bir şey değil sonuçta.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön