Yeterki sen iste Arif Abim.. Doluşun len burayaaustax66 yazdı:aramıza yeni katılan kardeşlerim neden tanışmak için dahi olsa, neden katılmyorlar. Sayımıza göre forum sayfamız muhabbetle coşmalı. Fakat dut yemiş bülbül gibi suskun
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Selamünaleyküm..
Sevgili Sesi Soluğu Forumda Kesilen Ailem
Canlanın Biraz Yahu 
Sevgili Sesi Soluğu Forumda Kesilen Ailem
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Selamun aleyküm sevgili ailem,
Uzun zamandır yoğunluğum ötürü buralara uğrayamadım, kusuruma kalmayın. 2 yıl önce yazı dizisi halinde yayınladığım "Kısa Bir Mola"yı tekrar yayın hayatına geçirmeye karar verdim. Yarından itibaren, "Tarihte Bugün, Günün Müziği, Günün Hikayesi, Günün Atasözü ve Günün Şiiri" ile yeniden Kısa Bir Mola karşınızda olacak, ve forumda gezinen loncadaşlarımıza, ahbaplarımıza için bir kaç dakikalık kafa dinleme imkanı sunacak.
Gelelim bir diğer hususa, 4.5 aydır Redaktör ve Editörlüğünü yürüttüğüm Kıyamet: Aylık Mecmua adlı dijital dergimizin 3. sayısını yayınlamış bulunmaktayız. Okumaya meraklı neferlerimiz için aşağıda bir resim paylaşıyorum, tıklayarak dergiye ulaşabilirler. (Açılan konuda dergi resmine tıklamanız yeterlidir)
Keyifle okumanız dileğiyle, esen kalın.
Uzun zamandır yoğunluğum ötürü buralara uğrayamadım, kusuruma kalmayın. 2 yıl önce yazı dizisi halinde yayınladığım "Kısa Bir Mola"yı tekrar yayın hayatına geçirmeye karar verdim. Yarından itibaren, "Tarihte Bugün, Günün Müziği, Günün Hikayesi, Günün Atasözü ve Günün Şiiri" ile yeniden Kısa Bir Mola karşınızda olacak, ve forumda gezinen loncadaşlarımıza, ahbaplarımıza için bir kaç dakikalık kafa dinleme imkanı sunacak.
Gelelim bir diğer hususa, 4.5 aydır Redaktör ve Editörlüğünü yürüttüğüm Kıyamet: Aylık Mecmua adlı dijital dergimizin 3. sayısını yayınlamış bulunmaktayız. Okumaya meraklı neferlerimiz için aşağıda bir resim paylaşıyorum, tıklayarak dergiye ulaşabilirler. (Açılan konuda dergi resmine tıklamanız yeterlidir)
Keyifle okumanız dileğiyle, esen kalın.

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Bu arada diğer iki hususu da belirtelim, lonca içerisinde üyelerin forumda aktifliğini artırmak adına yakın zamanda ödüllü bir etkinlik başlatacağım, teferruatlar buradan duyurulacaktır. Bir diğeri ise, dün gece Asım, Tuna, Melek, Alp Arslan, ben ve dışarıdan aldığımız bir şifacı arkadaş ile girdiğimiz Gaffar'da, şifacının düşmesi üzerine küçük bir deneme yaptık.
Bakalım nasıl sonuçlandı? (Daha net izlemek için video'nun sağ alt kısmında bulunan dişli çark simgeli Ayarlar'a tıklayarak Kalite'yi 720p HD yapınız)
Sizleri seviyorum canım ailem.
[youtube]http://youtu.be/BflU7JvrX1s[/youtube]
Sizleri seviyorum canım ailem.

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Forumu sık kullanma mı? Rakip tanımıyorum
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Esselamun aleykum hatrmız olanlar ve olmayanlar, unutanlar ve unutamayanlar, beni sevip sayanlar ve tanımayanlar, verdiğimiz Allah selamını alanlar ve almayanlar. Mehmet (Scary) bahsetti kardeşlerim, abilerim oyuna dönmüşler. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah. Rabbim yüzünüzü kara çıkarmasın.
Ihsan hariç hepinizi seviyorum. Saygılarımla selamlıyorum. .
Ihsan kardeşim insan bir arar sorar en son kaç sene önce konuştuk sonra telefonunu kapattın daha da konuşmadık seni de Alp abiyi de çok özledim kendinize çok iyi bakın Allah'a emanetsiniz.
Amisosxxdüello Yeniçerixrutkay Pardusxrutkay xschoollboyx aLPoS
Ihsan hariç hepinizi seviyorum. Saygılarımla selamlıyorum. .
Ihsan kardeşim insan bir arar sorar en son kaç sene önce konuştuk sonra telefonunu kapattın daha da konuşmadık seni de Alp abiyi de çok özledim kendinize çok iyi bakın Allah'a emanetsiniz.
Amisosxxdüello Yeniçerixrutkay Pardusxrutkay xschoollboyx aLPoS

aLpoS
xScHooLBoyx
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyna aleyküm esselam Emre;
Telefon numaramı değiştirmem münasebetiyle maalesef ki bir çok eski dostumla, arkadaşımla irtibat kuramıyorum. Bunların arasında üzülerek söylüyorum ki sende varsın, epey bakındım buralara döndüğümde ama seni göremedim. Mehmet'e de sordum bir kaç kez. Sitemlerinde haklısın, hakkını helal et ne olursun.
İnşallah en kısa zamanda görüşelim konuşalım eski günleri yâd edelim. 
Telefon numaramı değiştirmem münasebetiyle maalesef ki bir çok eski dostumla, arkadaşımla irtibat kuramıyorum. Bunların arasında üzülerek söylüyorum ki sende varsın, epey bakındım buralara döndüğümde ama seni göremedim. Mehmet'e de sordum bir kaç kez. Sitemlerinde haklısın, hakkını helal et ne olursun.

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleykümselam
Emre kardeşim sayfamıza hoş geldin. Evet loncamız tekrar aktif günlerine döndü. En eski lonca yada loncalardan olma özelliği ile talebelerimizin çokluğundan dolayı bazen durgun dönem olsada İKV oldukça Börteçine loncasıda olacak dolayısı ile bu sayfalarda kardeşliğin arkadaşlığın buluşma yeri olarak bu sayfalarda olacak. her zaman bekleriz.
Emre kardeşim sayfamıza hoş geldin. Evet loncamız tekrar aktif günlerine döndü. En eski lonca yada loncalardan olma özelliği ile talebelerimizin çokluğundan dolayı bazen durgun dönem olsada İKV oldukça Börteçine loncasıda olacak dolayısı ile bu sayfalarda kardeşliğin arkadaşlığın buluşma yeri olarak bu sayfalarda olacak. her zaman bekleriz.

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Mübarek Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Börteçine Ailesne, bütün oyuncu arkadaşlarave İslam alemine hayırlara vesile olur inşaallah.

[right]Arif YAMAN[/right]
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Selamun aleyküm loncam,
Eminönü sunucusundan aktarıp kullanmaya başladığım savaşçım ALLENS kesin olarak çalınmıştır. Şu an için hiç bir şekilde erişimimiz yok. Görenlerin duyanların irtibata geçmesi rica olunur
Oyunda yoluma bu sabah güncellemesi ile aktarılacak olan TicTacToe isimli büyücüm ve eski şifacım Börteçinexgaius ile devam edeceğim. Bu çalınma olayından dolayı tüm paralarımız ve madenlerimiz gittiği için bir süre daha ıIıLoussıIı çarında madene devam edeceğim yani şu anlık yarından itibaren büyücüm sadece loncaya girmiş olacak, aktif olarak ıIıLoussıIı çarındayım.
Haberiniz olsun istedim sizleri seviyorum.
Eminönü sunucusundan aktarıp kullanmaya başladığım savaşçım ALLENS kesin olarak çalınmıştır. Şu an için hiç bir şekilde erişimimiz yok. Görenlerin duyanların irtibata geçmesi rica olunur
Oyunda yoluma bu sabah güncellemesi ile aktarılacak olan TicTacToe isimli büyücüm ve eski şifacım Börteçinexgaius ile devam edeceğim. Bu çalınma olayından dolayı tüm paralarımız ve madenlerimiz gittiği için bir süre daha ıIıLoussıIı çarında madene devam edeceğim yani şu anlık yarından itibaren büyücüm sadece loncaya girmiş olacak, aktif olarak ıIıLoussıIı çarındayım.
Haberiniz olsun istedim sizleri seviyorum.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe